duminică, 24 ianuarie 2021

”ZIUA CULTURII NAȚIONALE” !

 CUM ACTIVEAZĂ OARE MANAGERII TEATRELOR ÎN PLINĂ PANDEMIE?


S-a ridicat cortina pentru un nou an pe care toți îl privim cu speranța în revenirea la o viață normală. Așa să ne ajute ... Dumnezeu!

Speranța moare ultima” a fost o expresie celebră de sorginte romantică, expirată în zilele noastre. Speranța într-o dorință nu se poate înfăptui acum de cât prin acțiunea oamenilor, de la mic la mare. De mai bine de un an întreaga lume luptă cu virusul covid care a declanșat o pandemie globală, un război biologic. Drept armă de luptă oamenii de știință au realizat rapid un vaccin, aplicarea lui ridică alte probleme pentru societate și lupta continuă.

Pandemia a afectat toate domeniile din existența umană și firește și cultura considerată de mulți, ultima roată la căruța societății. Teatrul e un compartiment cultural important aflat acum însă, la marginea unei prăpastii. Rolul major în acest război revine medicilor, oamenilor de știință, dar și ... managerilor care trebuie să gestioneze soluțiile de salvare din pandemie. Ei sunt ”generalii” constructori de proiecte decizionale implementate în scopul câștigării războiului cu pandemia. Manageri sunt ierarhic – șeful statului, guvernul cu miniștrii săi, dar mai ales, toți cei care conduc funcționarea instituțiilor statului. Ce întreprind acești manageri? 


Mult discutabil în cazul de față, rămâne răspunsul la întrebarea ce au întreprins concret managerii teatrelor plătiți din bani publici? Ce soluții, proiecte, au gândit dânșii vreme de un an de când sălile de spectacol stau cu ușile închise? Cum le-au adresat autorităților proiectele lor de salvare a instituțiilor pe care le conduc, fiind știut că autoritățiile au problema majoră a pandemiei și sănătății, nu a culturii? Au descoperit ”soluția” spectacolelor online!!! Unele difuzate pe gratis pe diferite rețele de socializare, provenite din arhiva lor de imagine, altele ... cu solicitarea costului ca pentru un bilet într-o sală de spectacol spre a accesa reprezentația! Unii au difuzat și premiere online încropite la nimereală, dar apreciate în sufragerie de ”analiști”. Au mai ”inventat” managerii lecturi, dezbateri cu actorii, totul firește online. În ciuda restricțiilor impuse de pandemie, managerii în majoritate, nu au venit personal pe ”online” sau în mass media, să anunțe viitoarele proiecte aflate în așteptarea ridicării unor restricții, acțiunile întreprinse pentru a explica guvernanților posibile soluții de lucru în teatre, atât pentru actori, cât și pentru personalul tehnic. Domnii și doamnele ”manageri” au preferat ... odihna online!!!

Peste toate, când începuse să prindă viață credibil teatrul independent este la un pas de dispariție. Breasla marilor manageri ai teatrului instituționalizat, firește că nu bagă în seama teatrul independent, o concurență confirmată înainte de pandemie. Teatrul independent se află în agonie, nu dispune de fonduri nici pentru spațiile închiriate. Nimănui nu îi pasă de soluții pentru salvarea sa, dar ... șeful statului le acordă premii de ”Ziua națională a culturii” fără să rostească public niciun cuvânt referitor la viitorul lor. 

Un exemplu de practică manegerială culturală în teatru, a fost oferit în 15 ianuarie, zi definită drept ”Ziua Culturii Naționale”, determinată de data nașterii poetului Eminescu. Teatrul Național ”I.L.Caragiale” a prezentat online ”Trecut-au anii ...”, un recital Eminescu, memorabil din 15 ianuarie 2008, susținut de Ion Caramitru, Valeria Seciu și Ovidiu Iuliu Moldovan (ultima sa apariție scenică), în compania clarinetistului Aurelian Octav Popa. Teatrul nu s-a lăudat cu audiența câștigată în transmisia online. Teatrul Evreiesc de Stat a difuzat, tot online, un spectacol de muzică și poezie. Au fost unii manageri care în condiții de pandemie, au găsit totuși, modalității de atenționare că 15 ianuarie rămâne și în pandemie o zi a culturii naționale. Alți manageri au ignorat momentul, iar unii l-au folosit uitând total sensul său cuvântului ”cultural”. Teatrul Metropolis, un teatru de proiecte s-a mândrit de pildă, cu peste 3.500 de spectatori(!!!) cu plată pentru a viziona online un spectacol din 2015, ”Peretele”, confrate prin vulgaritate cu ”Vacanța mare”, un text al dramaturgiei noastre originale. Managerul instituției, George Ivașcu, un actor stimabil, fost și ministru al culturii, s-a lăudat pe rețele de socializare cum a organizat ”evenimentul”. Actori prețuiți din distribuție, au interpretat în direct personajele, în fața a șase camere de filmat spre a satisface ... online plătitorii de ”bilete”. Acest spectacol dezagreabil, comentat și pe blogul ”Spectator” servea ...  ”Ziua Culturii Naționale” dedicată lui Eminescu! Evident, sunt spectatori pe care îi mulțumește un spectacol de acest gen, dar un manager cultural are menirea să le cizeleze și gândirea asupra realității. Teatrul Metropolis are sau a avut în repertoriu piese de Shakespeare și alte nume consacrate cultural, unele în regia prețuitului regizor, Victor Ioan Frunză, dar a difuzat de sărbătoare culturală ... o șușă teatrală.

Autoritățiile cu managerii de la vârf – guvern, prefect, anunță că în 25 ianuarie se ridică unele restricții și ”restaurantele, sălile jocurilor de noroc, dar și ... teatrele, cinematografele din Capitală” pot funcționa cu restricția a 30% din locurile disponibile. Evident, instituțiile culturale sunt pe ultimul loc, importante rămân restaurantele și jocurile de noroc, păcănelele! Covidul nou britanic apare însă și în București. Haosul e total. Așteptăm opinii de la managerii teatrelor. Cum pot funcționa teatrele de la o zi la alta, cu ce repertoriu restricționat de prezentare până la ora 21.00? Cum pot fi protejați actorii care joacă pe scenă fără mască și personalul tehnic, de virus prin testări firești, plătite de cine, teatrele nu au bani, iar autoritățile guvernamentale tac mâlc? Ce au pregătit pentru o stagiune viitoare și comunică  managerii teatrelor în fața acestei decizii de funcționare? Tăcere!

Nenorocitul de război biologic, pandemia merge înainte și se confruntă pe două planuri – unul al luptătorilor medici și oameni de știință și altul foarte important al managerilor, confuzi majoritatea în luare de decizii. Cultura și micul ei segment teatrul, rămân cu ... speranța salvării în ... Cel de sus!

67 de comentarii:

  1. Salvează-ți căsnicia și recuperează-l pe fostul tău iubit! Vrajile de dragoste puternice care funcționează rapid
    Iubitul meu m-a părăsit pentru o altă fată. Îmi tot spune că nu sunt nimic pentru el. Vrea să fie cu cealaltă fată. Nu mai are sentimente pentru mine. a început acum o săptămână. în acest moment și el mi-a vorbit, dar nu despre propria lui dispoziție sau pentru a ne reconstrui relația. o face pentru că îi cer să fie cu mine cel puțin câteva ore sau câteva minute .. vorbim o singură dată ... dar nu pot să rămân fără el. Vreau să fiu foarte îngrijorat și aveam nevoie de ajutor, așa că am căutat ajutor la rând și am dat peste un site web care sugerează că dr. Ogala poate ajuta la obținerea fostului iubit înapoi repede. Deci, am simțit că trebuie să încerc. L-am contactat și mi-a spus ce să fac, iar eu am făcut și apoi mi-a făcut o vrajă de dragoste. 11 ore mai târziu, iubitul meu m-a sunat cu adevărat și mi-a spus că îi este dor de mine, așa de uimitor !! Așa că s-a întors în aceeași zi, cu multă dragoste și bucurie și și-a cerut scuze pentru greșeala sa și pentru durerea pe care mi-a provocat-o. Apoi, din acea zi, relația noastră a fost mai puternică decât înainte, sunt grozavă. este atât de puternic și am decis să împărtășesc povestea mea pe internet, încât dr. Ogala este real. dacă sunteți aici și [NEVOIE DE AJUTOR]. Nu mai plânge, contactați-l acum pe doctorul Ogala. Iată contactul său, trimiteți-l prin e-mail la: drogalad02@gmail.com sau sunați-l / whatsapp: +2347049668119, aici este pagina pentru mai multe informații ?? https://facebook.com/ogalaspelltemple. De asemenea, pentru tratamentul complet al oricărui tip de boală sau boală.

    RăspundețiȘtergere
  2. cum să-l recuperezi pe fostul tău iubit rapid prin mesaj text

    RăspundețiȘtergere
  3. Numele meu este Ivy, vreau să împărtășesc mărturia mea cu lumea, nu-mi imaginez niciodată că fac asta, dar sunt plin de bucurie și vreau ca și alții să aibă ajutorul lor. Soțul meu m-a abandonat pe mine și pe copiii noștri fără nicio explicație, am încercat toate mijloacele posibile pentru a-l readuce acasă, dar a acționat ciudat față de mine și chiar a neglijat copiii. Am fost frustrat, am căutat ajutor din diferite unghiuri până când am văzut o postare despre Dr. Ajayi, un jucător de vrăji. Am contactat turnătorul de vrăji, care mi-a spus ce să fac. El m-a asigurat că va arunca o Vrăjeală și totul va fi bine în termen de trei zile, dar am fost sceptic, m-am gândit la ceva înainte de a-l contacta în sfârșit din nou, am trecut prin proces împreună și, spre surprinderea mea, vraja a funcționat și soțul meu s-a întors acasă și a îngenuncheat să implore iertare, dar primul a fost un telefon surpriză de la el, pentru că nu am mai vorbit de un an. Dr. Ajayi este cu adevărat un om cu cuvintele sale, dacă aveți probleme în relația dvs. sau orice aspect al vieții dvs., contactați-l pe dr. Ajayi pentru a obține o soluție durabilă.

    E-mail: drajayi1990@gmail.com
    Viber / WhatsApp: +2347084887094

    RăspundețiȘtergere
  4. Ai o neînțelegere cu iubitul tău care a dus la despărțire și ai încercat să te împaci cu el sau ea, dar el / ea nu îți oferă un răspuns pozitiv și simți că ceva nu merge bine în relația ta și ai nevoie de o soluție rapidă , contactați-o pe dr. Ajayi astăzi și asigurați-vă că viața voastră amoroasă revine la bine cu fosta dvs., dr. Ajayi m-a ajutat să redau pacea în casa mea, deoarece soțul meu m-a părăsit timp de 9 luni și a trăit cu o altă femeie și nu a vrut întoarce-te acasă, dar cu ajutorul dr. Ajayi, el a revenit acasă după 3 zile după ce dr. Ajayi a făcut o vraja puternică de restaurare. Deci, dacă aveți nevoie de o soluție rapidă în relația sau căsătoria cu ajutorul unui jucător de vrăji, contactați-l pe Dr. Ajayi acum pe e-mail: drajayi1990@gmail.com sau Viber / Whatsapp:
    +2347084887094

    De asemenea, poate efectua următoarea vraja de mai jos
    1. Vrajă la loterie
    2 Vrajă de noroc
    3. Vrajă pentru a câștiga cazul în instanță
    4. vraja sarcinii
    etc.

    RăspundețiȘtergere
  5. O mărturie uimitoare despre un jucător care mi-a adus soțul înapoi la mine. Numele meu este May Lookman, locuiesc în Marea Britanie și sunt fericit căsătorit cu un soț minunat și grijuliu, cu doi copii. O mare problemă a apărut în familia mea acum șase luni, între mine și soțul meu. Atât de îngrozitor încât a dus cazul în instanță pentru divorț. a spus că nu a vrut niciodată să mai rămână cu mine și că nu mă mai iubește. Așa că a plecat de acasă și i-a făcut pe mine și pe copiii mei să trecem prin dureri severe. Am încercat din răsputeri să-l recuperez după multe cerșetori, dar fără rezultat. și a confirmat că și-a luat decizia și nu a mai vrut să mă mai vadă. Așadar, într-o seară, când mă întorceam de la serviciu, am întâlnit un vechi prieten de-al meu care l-a întrebat pe soțul meu. Așa că i-am explicat totul, așa că mi-a spus că singurul mod în care aș putea să-l recuperez pe soțul meu era să vizitez un jucător de vrăji, pentru că și el a funcționat. Așa că nu am crezut niciodată în vraja, dar nu am avut de ales decât să-i urmez sfatul. Apoi mi-a dat adresa de e-mail a jucătorului de vrăji pe care l-a vizitat. {ogunomospellcaster@gmail.com}. Așadar, în dimineața următoare, am trimis un e-mail la adresa pe care mi-a dat-o, iar vrăjitorul m-a asigurat că îl voi recupera pe soțul meu a doua zi. Ce afirmație uimitoare !! Nu am crezut niciodată, așa că a vorbit cu mine și mi-a spus tot ce trebuie să fac. Apoi a doua zi dimineață, atât de surprinzător, soțul meu, care nu mă sunase în ultimele șase luni, mi-a sunat să-mi anunțe că se întoarce. Așa că s-a întors în aceeași zi, cu multă dragoste și bucurie, și și-a cerut scuze pentru greșeala și durerea pe care mi le-a provocat mie și copiilor mei. Apoi, din acea zi, relația noastră a fost acum mai puternică decât în ​​trecut, cu ajutorul unui jucător de vrăji. Prin urmare, vă voi sfătui să-l vizitați cu amabilitate pe marele Dr. Ogun Omo dacă vă aflați într-o astfel de stare sau dacă aveți vreo problemă legată de „readucerea fostului dvs. înapoi. Așadar, mulțumesc dr. Ogun Omo pentru că mi-a adus soțul înapoi și am adus din nou bucurie familiei mele. {ogunomospellcaster@gmail.com}
    De asemenea, vindecă și readuce EX înapoi,
    1 leac pe bază de plante HIV / ADIS.
    2 Tratamentul cancerului pe bază de plante.
    3 Curățarea rupturii articulației.
    4 herpes vindecă ierburi.
    5 feluri de orez jeleu.
    6 HPV leac medicament pe bază de plante.
    7 Vindecarea diabetului.
    8 recuperează-ți fostul.
    9 Vraja sarcinii.
    10 cura HTP.
    11 Vindecarea aerului hepatitic.
    12 Covid 19 coronia vires cure.
    13) Tratamentul astmului.

    RăspundețiȘtergere
  6. Când l-am găsit pe Dr. Ogume, aveam nevoie disperată de a-l aduce înapoi pe fostul meu iubit. M-a lăsat pentru o altă femeie. S-a întâmplat atât de repede și nu am avut niciun cuvânt de spus în situație. El m-a abandonat după 3 ani fără nicio explicație. L-am contactat pe Dr. Ogume prin contactul său și El mi-a spus ce trebuie să fac înainte să mă poată ajuta și am făcut ceea ce mi-a spus, după ce i-am oferit ceea ce dorea, a aruncat o vrajă de dragoste pentru a ne ajuta să ne reîntregim. La scurt timp după ce și-a făcut vraja, iubitul meu a început din nou să-mi trimită mesaje text și s-a simțit oribil pentru ceea ce m-a supus. El a spus că sunt cea mai importantă persoană din viața lui și el știe asta acum. Ne-am mutat împreună și el a fost mai deschis față de mine decât înainte și a început să petreacă mai mult timp cu mine decât înainte. De când dr. Ogume m-a ajutat, partenerul meu este foarte stabil, fidel și mai aproape de mine decât înainte. Îl recomand cu drag pe Dr. Ogume oricui are nevoie de ajutor. E-mail: ogumenspellcaster@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  7. Bună ziua prieteni, multe persoane suferă astăzi de dureri în diferitele lor relații, pentru că este greu să renunți la dragostea adevărată, uneori ne prefacem că suntem bine, dar nu este așa. Pentru a obține o persoană dragă, încercăm, de asemenea, să ne recâștigăm bucuria și fericirea. Dr. Egwali este aici pentru a ajuta inimile frânte, deoarece este capabil să-ți restabilească fostul sau să-ți restabilească viața amoroasă cu vrăjile sale puternice de dragoste, pentru că l-am testat și l-am crezut că sunt un martor viu astăzi. Mi se solicită persoanelor cu traume conjugale sau de relație să-l contacteze cât mai curând posibil prin WhatsApp la +2348122948392 sau să îi trimită un e-mail. Trimiteți un e-mail /dregwalispellbinder@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  8. Sunt impresionat că mi se întâmplă cu adevărat acest lucru. Îl am pe fostul meu soț înapoi și DR ISIKOLO a făcut-o pentru mine. Numele meu este Veronica Adrian. Sunt foarte fericit astăzi că am fost cel care a scris despre ajutorul meu care s-a rugat pentru mine în legătură cu relația mea. Dumnezeu l-a folosit într-adevăr pe acest om pentru a-mi ajuta situația. Vă rog, ascultați-mi cuvintele dacă sunteți în căutarea unui aparat care să vă ajute, contactați doctorul Isikolo. El este cel mai bun jucător de vrăji care te ajută astăzi. Acum doi ani, eu și soțul meu am avut o problemă uriașă care a dus la divorțul nostru. Pentru mine și băiețelul meu a fost iadul că a trebuit să ne mutăm în alt oraș. Am devenit părinte singur. L-am cunoscut pe Dr Isikolo acum aproximativ o lună, când i-am spus despre situația mea și mi-a spus să nu-mi fac griji. În două zile, fostul meu soț s-a întors la mine. S-a întâmplat într-o marți dimineață, când am primit un telefon de acasă (părinții mei) că el mă căuta. L-am acceptat să vină la mine și mi-am cerut scuze îngenunchind în fața fiului nostru. Am știut pe loc că acest om m-a ajutat. Sunt o femeie foarte fericită cu tot ce s-a întâmplat în viața mea. Dacă doriți să contactați un jucător de vrăji, întâlniți-l pe Dr. Isikolo și veți fi surprinși de schimbările minunate din viața voastră. E-mailul său este: isikolosolutionhome@gmail.com De asemenea, îl puteți WhatsApp la +2348133261196. contactați-l și vă va răspunde.

    RăspundețiȘtergere
  9. Șanse mari să-ți revii omul cu ajutorul DR ISIKOLO.
    eu sunt Patricia Paulet. soțul meu ne-a părăsit pe mine și pe cei doi copii ai noștri timp de aproximativ 10 luni. Am trecut prin multă durere, am făcut tot ce am încercat pentru a-l face să se întoarcă la mine și la copii, dar nimic nu a funcționat. a fost într-adevăr o perioadă stresantă pentru mine, pentru că nu am vrut niciodată să trec prin durerea inimii. mi s-a spus să iau legătura cu un medic de vrajă de dragoste pentru a mă ajuta, ceea ce am făcut, am avut norocul să iau contactul lui ISIKOLO care a putut să mă ajute, l-am contactat și i-am explicat totul și i-am respectat procedurile și a făcut vraja de reuniune de dragoste care mi-a adus soțul la mine și la copiii săi în 2 zile. multumesc mult DR ISIKOLO Apreciez foarte mult ceea ce ai facut pentru mine. Iată contactul său, dacă ți se poate solicita acest lucru prin rezolvarea problemelor de relație E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Îl poți și Whatsapp pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  10. Viața mea este plină de fericire pentru că DR ISIKOLO mă face să fiu fericit. Numele meu este Roxana Anda, ceea ce mi s-a întâmplat nu este ceea ce pot păstra doar pentru mine, ci și să spun lumii, astfel încât cei care au vreo problemă cu relația sau căsătoria să-și recapete dragostea și să fie fericiți din nou. Eu și iubitul meu am avut câteva probleme serioase care duc la despărțirea noastră, deoarece după aceea viața mea nu a mai fost niciodată aceeași, am încercat toate metodele pentru a-l recupera. dar au fost doar risipă de efort și pierdere de timp. Dar într-o zi, în timpul căutării mele pe internet, am dat peste cineva care mărturisește despre DR ISIKOLO. Îl contactez și îi explic problema mea. Sunt încă foarte surprins până acum cum a reușit să-l aducă înapoi pe iubitul meu în 48 de ore. Cu acest lucru grozav care s-a întâmplat în viața mea, am decis să povestesc lumii întregi despre acest mare om numit DR ISIKOLO. Pentru cei care au nevoie de ceva mi-a spus că în templul său nu este nimic imposibil. Îl cred atât de mult. Prieteni sau oricui îmi citește mărturia, dacă aveți nevoie de ajutor pentru a vă readuce fostul iubit/fostul soț sau doriți să aveți copilul, vă rugăm să-l contactați cu amabilitate prin e-mail; Trimite-i un e-mail la: isikolosolutionhome@gmail.com sau WhatsApp/Viber lui la: +2348133261196 și îți promit că iubitul tău va reveni cu siguranță la tine.

    RăspundețiȘtergere
  11. nu-mi venea să cred că mă voi reuni vreodată cu fostul meu iubit, eram atât de traumatizat, rămânând singur, fără corpul care să rămână lângă mine și să fiu cu mine, dar am fost atât de norocos într-o anumită zi să întâlnesc acest lucru dr. puternic, vrăjitor Dr Wight, după ce i-a spus despre situația mea, a făcut tot posibilul uman ca să vadă că iubitul meu se întoarce la mine, într-adevăr, după ce a lansat vraja, fostul meu iubit a revenit la mine mai puțin de 48 de ore, a venit fostul meu iubit înapoi, implorându-mă că nu mă va mai părăsi niciodată, 3 luni mai târziu ne-am logodit și ne-am căsătorit, dacă aveți aceeași situație, contactați-l pe dr. wight, pe e-mailul său: wightmagicmaster@gmail.com. mulțumesc foarte mult, domnule, că mi-ați redat fostul iubit înapoi, adresa de e-mail a lui: wightmagicmaster@gmail.com.

    WhatsApp: +17168691327

    RăspundețiȘtergere
  12. Am suferit foarte mult în căsnicia mea, pentru că soțul meu m-a părăsit și îmi lasă cele patru fete frumoase pentru un an și șase luni, de atunci viața mi-a devenit insuportabilă. Și nu m-am gândit niciodată că se va întoarce la mine până când mă refeream la doctorul Robitoh, care m-a ajutat cu câteva vrăji și acum m-am întors cu soțul meu, trăind ca o singură familie fericită, contactați-l acum pe doctorul Robitoh dacă aveți probleme legate de relație și de bani și tot felul de probleme pe care le rezolvă contactează-l pe WhatsApp +14123298762 https://www.facebook.com/Dr-Robitoh-sheaka-spell-casting-and-healing-home-100867992425503/

    RăspundețiȘtergere
  13. Am fost atât de trist când iubitul meu soț ne-a părăsit pe mine și pe cei 4 copii ai mei. Eram atât de deprimat încât voiam să mă sinucid pentru că nu mai suportam durerea. Dar sunt atât de fericit acum!! Pentru că LORD BALI mi-a restabilit relația ruptă și viața mea amoroasă contactează-l și mulțumește-mi mai târziu WhatsApp-i +1 8256057060

    RăspundețiȘtergere
  14. DOMNUL BALI cel mai minunat om. Salutare tuturor. Vreau să împărtășesc experiența mea cu LORD BALI. La început am crezut că acest lucru nu este real sau legitim, dar m-am hotărât să încerc și mi-a trimis un pachet prin serviciul de curierat și când am primit pachetul, îl folosesc și mi-am primit soțul înapoi, încercați și împărtășesc. experiența dumneavoastră cu mine contactați LORD BALI (+1 8256057060

    RăspundețiȘtergere
  15. Sunt cu soțul meu de 7 ani fără copil, eu și soțul meu am încercat tot posibilul, dar nu am avut niciun rezultat, până când am întâlnit o prietenă de-a mea foarte bună care mi-a povestit despre Dr Dawn acuna și cum a ajutat-o, i-am explicat. totul la Dr Dawn acuna dupa ce am contactat-o ​​pe Whatsapp, a promis ca ma ajuta, mi-a dat niste instructiuni pe care le-am facut perfect, spre surprinderea mea am ramas insarcinata la 2 saptamani dupa ce m-a ajutat si acum am un copil frumos acum, Toate mulțumită Dr. Dawn acuna, contactați-o pentru o soluție rapidă la problema dvs.
    *Daca vrei sa ramai insarcinata.
    *Dacă vrei să-ți întorci iubitul.
    *Dacă vrei să vindeci vreo boală.
    *Dacă vrei noroc în viața ta.
    *Dacă doriți să opriți avortul spontan și altele,
    : e-mail { dawnacuna314@gmail.com}
    Whatsapp: +2348032246310

    RăspundețiȘtergere

  16. Vreau să-i mulțumesc doctorului Ilekhojie pentru lucrul bun pe care l-a făcut pentru mine, deși nu sunt sigur dacă acesta este cel mai bun forum pentru a-mi arăta bucuria și fericirea pentru ceea ce a făcut pentru mine, dar nu-mi pot ascunde fericirea și Bucuria mea, așa că trebuie să o împărtășesc lumii.
    Căsătoria mea s-a prăbușit în urmă cu aproximativ doi ani și am încercat tot ce am putut în puterile mele să o refac, dar fără rezultat. Am văzut diferite postări și mărturii despre lucrurile bune pe care le face Dr. Ilekhojie, așa că am decis să încerc. Deși este întotdeauna un bărbat ocupat, când mi-a răspuns la e-mail, mi-a dat 48 de ore pentru ca căsnicia mea să fie restabilită și, așa cum a spus el, căsnicia mea a fost restaurată, de atunci sunt fericit și trăiesc fericit în căsnicia mea. . Îi sunt atât de recunoscător doctorului Ilekhojie. Mă bucur că toată familia mea este completă de Crăciun. Dacă aveți nevoie de ajutor, trimiteți-i un mesaj la +2348147400259 sau trimiteți-i un e-mail: gethelp05@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  17. Vreau să împărtășesc experiența pe care o am cu un vrăjitor numit Dr. Ajayi, este un om foarte puternic binecuvântat de tatăl său anterioară pentru a ajuta oamenii cu diferite probleme de viață, treceam prin cea mai rea fază a vieții mele pentru că soția mea mi-a spus ea vrea să divorțeze de nicăieri, am întrebat-o unde am greșit, dar nu mi-a dat niciun răspuns, în schimb, sa mutat din casă, asta a fost foarte ciudat, așa că am căutat ajutor atunci l-am întâlnit pe Dr. Ajayi, vrăjitorul online, I-am explicat starea mea după câteva consultări, am aflat că soția mea este cu secretara ei la serviciu și el este sub vraja lui, marele vrăjitor mi-a spus ce trebuie făcut și i-am urmat instrucțiunile. Astăzi, sunt un bărbat mândru pentru că soția mea este acasă cu mine și așteptăm cel de-al doilea copil, datorită Dr. Ajayi, vrăjitorul, dacă aveți nevoie de ajutorul unui vrăjitor pentru orice fel de problemă, Dr Ajayi este cel potrivit. persoană pentru un rezultat perfect și de încredere. Contactați-i numărul Viber sau WhatsApp: +2347084887094 sau e-mail: drajayi1990@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  18. Dumnezeu să-l binecuvânteze pe dr. Ilekhojie pentru munca sa minunată în viața mea, am fost diagnosticat cu HERPES din 2009 și îmi luam medicamentele, nu eram mulțumit că aveam nevoie să scot HERPES din sistemul meu, am căutat un posibil remediu pentru HERPES Am văzut un comentariu despre Dr. Ilekhojie, cum a vindecat HERPES cu medicamentul pe bază de plante, l-am contactat și m-a ghidat. Am cerut solutii, a inceput remediul pentru sanatatea mea, mi-a trimis medicamentul prin UPS SPEED POST. Am luat medicamentul asa cum mi-a fost prescris de el si 2 saptamani mai tarziu m-am vindecat de HERPES, Dr. Ilekhojie cu adevarat esti grozav, ai nevoie si de ajutorul lui? De ce nu îl contactați prin: (gethelp05@gmail.com) sau îl puteți contacta și la telefon: +2348147400259
    DOCTORUL ILEKHOJIE POATE ȘI VINDECA URMĂTOAREA BOALA:-

    HIV/SIDA
    HERPES
    CANCER
    ALS
    STD
    HEPATITA B
    MIROS VAGINAL

    Contactați-l astăzi și rezolvați-vă problema

    RăspundețiȘtergere
  19. Este atât de comun: ești îndrăgostit de cineva și vrei să te iubească și el... sau treci printr-o „despărțire” dificilă și vrei ca el sau ea să se întoarcă... sau ești singur și cauți pe cineva special. Totul depinde de ce vrei tu. Dacă ești singur și vrei să găsești o nouă iubire, există o vrajă pentru tine. Contactează-ți acum Dr. Jasper dacă ai nevoie de ajutorul ei în relația ta sau în orice alt caz.
    1) Vrăji de dragoste
    2) Vrăji de dragoste pierdută (fă-l să te iubească din nou)
    3) Vraja divorțurilor
    4) Vraja căsătoriei (fă-l să îți propună / fă-o să accepte propunerea ta)
    5) Vrăji de legare
    6) Diviziuni
    7) Vraja morții
    8.) Vrei să fii promovat în biroul tău
    9) Vrei să-i mulțumești iubitului tău
    10) Loteria
    11) opriți avortul spontan / rămâneți însărcinată
    12) vrajă magică (vindecarea acelei boli mortale)
    contactează-o acum, ea are o soluție de durată pentru tine. are 32 de ani de experiență ca practicantă de magie alb-negru, Tarolog, Runemeister (manta, magie runică, amulete, amulete, talismane), este cea mai bună!
    gmail: doctorjaspermagic@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  20. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  21. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  22. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  23. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  24. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  25. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  26. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  27. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  28. Vă mulțumesc pentru ceea ce ați făcut pentru mine { Dr dawn acuna }! Soțul meu a încetat să completeze actele de divorț după ce te-am contactat pentru a mă ajuta să opresc divorțul cu soțul meu și acum lucrurile merg mult mai bine acum. După cum ați spus, tot procesul privind divorțul a fost anulat și femeia rea ​​care provoacă problema în căsnicia mea a fost trimisă de soțul meu și acum suntem fericiți împreună, dacă aveți probleme în relație sau căsătorie sau orice alte probleme. , îi puteți e-mail la: ( dawnacuna314@gmail.com ) sau WhatsApp ei ( +2348032246310 ).

    S-a specializat pe următoarele vrăji:

    *Vrăji de dragoste
    *Vrăji de căsătorie
    *Vrăji de bani
    *Vrăji de frumusețe
    *Vrăji de bogăție
    *VÂRGILE DE ATRACȚIE SEXUALĂ
    *VRAJI DE VINDECA HIV
    *Vrăji de cazinou
    *ELIMINAȚI Vrăjile de blestem
    *Vrăji de protecție
    *Vrăji de loterie
    *Vrăji de noroc
    *VORGE DE FERTILITATE

    RăspundețiȘtergere
  29. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  30. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  31. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  32. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  33. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  34. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  35. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  36. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  37. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  38. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  39. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  40. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  41. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  42. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  43. Numele meu este Lilian N. Aceasta este o zi foarte fericită din viața mea datorită ajutorului pe care mi l-a oferit Dr.saguru, ajutându-mă să-mi recuperez fostul soț cu magia și vraja lui de dragoste. Am fost căsătorit de 6 ani și a fost atât de îngrozitor pentru că soțul meu chiar mă înșela și căuta să divorțeze, dar când am dat peste e-mailul Dr.saguru pe internet despre cum a ajutat atât de mulți oameni să-și recapete fostul și ajuta la repararea relatiei. și îi face pe oameni să fie fericiți în relația lor. I-am explicat situația mea și apoi i-am cerut ajutorul, dar spre surprinderea mea, mi-a spus că mă va ajuta cu cazul meu și iată că acum sărbătoresc pentru că soțul meu s-a schimbat total definitiv. Întotdeauna vrea să fie lângă mine și nu poate face nimic fără cadoul meu. Îmi place foarte mult căsnicia mea, ce sărbătoare grozavă. Voi continua să mărturisesc pe internet pentru că Dr.saguru este cu adevărat un adevărat vrăjitor. AI NEVOIE DE AJUTOR ATUNCI CONTACTAȚI DOCTORUL SAGURU ACUM PRIN EMAIL: drsagurusolutions@gmail.com sau whatsapp +2349037545183  El este singurul răspuns la problema ta și te face să te simți fericit în relația ta. și este, de asemenea, perfect în
    1 Vraja de IUBIRE
    2 CÂȘTIGĂ EX-ÎNAPOI
    3 FRUCLE PANTECULUI
    PROMOVARE 4 VRAJI
    5 PROTECȚIA VRAJILOR
    6 Vraja de afaceri
    7 Vraja de MUNCĂ BUNĂ
    8 Vraja de loterie și Vraja de caz de instanță

    RăspundețiȘtergere
  44. Soțul meu m-a lăsat cu doi copii, m-am simțit groaznic și aproape m-am sinucis pentru că ne-a lăsat fără nimic. Am fost emoționat în tot acest timp pentru că copiii m-au tot întrebat unde este tata. Mulțumesc Dr. Ayo pe care l-am cunoscut pe facebook, care l-a adus pe soțul meu acasă și a restabilit pacea între noi. Într-o zi fidelă în timp ce navigam pe internet am dat peste câteva mărturii despre Dr. Ayo și am simțit imediat nevoia să-i cer ajutor și mă bucur acum că totul mi-a ieșit bine până la urmă. Soțul meu este acasă acum cu copiii mei și nu a mai fost niciodată atât de multă dragoste și bucurie în casa mea până acum. Aveți probleme similare, spuneți-mă dacă vă pot ajuta. Contactați Dr. Ayo E-mail: drayospell@gmail.com sau sunați la +2347055691377

    RăspundețiȘtergere
  45. Dragostea nu renunță niciodată, nu își pierde niciodată credința, este întotdeauna plină de speranță și dăinuie în orice circumstanță. Am fost ultima persoană de pe pământ care a acceptat faptul că vrăjile există sau nu funcționează până când am fost trimis la doctorul Ilekhojie, care a ajutat atât de mulți oameni cu vrăjile sale puternice de reconciliere. Nu am avut altă opțiune decât să încerc pentru că la 3 luni de la divorț am fost retrogradată la locul meu de muncă din cauza depresiei și a lipsei de concentrare. Nu știu ce să fac pentru a-l recupera, dar îi mulțumesc lui Dumnezeu că l-ai folosit pe Dr. Ilekhojie pentru a-mi recupera fericirea și viața amoroasă în 48 de ore. Chiar săptămâna trecută aici, am fost promovat înapoi în funcția mea și sunt aici pentru a împărtăși propria mea experiență cu acest om numit Dr Ilekhojie. Nu știu prin ce treci azi, dar să știi că în orice situație există întotdeauna o cale de ieșire. Contactați Dr. Ilekhojie prin mesaj text pe WHATSAPP MESSENGER cu: +2348147400259 și e-mail la: gethelp05@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  46. Am reușit să-mi iau soțul cu ajutorul unui vrăjitor numit dr. Ajayi când am descoperit că este fermecat de o altă femeie, am fost foarte fericit că l-am contactat pe vrăjitorul pentru că el este motivul pentru care am putut să-mi recâștig soțul și trăim în pace acum. contactează-l pe dr. Ajayi pentru toată munca ta de vrăji, m-a ajutat să-mi recuperez soțul. Cred că te va ajuta cu ceea ce te deranjează. E-mail:drajayi1990@gmail.com sau whatsapp: +2347084887094.

    RăspundețiȘtergere
  47. Soțul meu m-a părăsit pentru o femeie mai tânără. Parcă îl avea sub o vrajă diabolică, el s-a întors împotriva mea peste noapte fără niciun avertisment. Sa întâmplat anul trecut, eram disperat, așa că am folosit fiecare site de vrăji pe care l-am putut găsi fără niciun rezultat. Un prieten mi-a trimis contactul doctorului Ilekhojie și l-am contactat. A început să lucreze cu mine în februarie și, ca urmare a întregii sale lucrări minunate, eu și soțul meu suntem din nou împreună. Sunt atât de fericit și privilegiat să am o persoană atât de grozavă ca tine de partea mea. Mulțumesc! Dr Ilekhojie. Aveți nevoie de ajutor, WhatsApp Dr Ilekhojie la +2348147400259 sau e-mail gethelp05@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  48. Mulțumesc Dr DAWN pentru că m-ai ajutat să-mi aduc înapoi iubita cu vraja ta de dragoste. Sunt atât de încântat că trăim fericiți împreună acum, cu adevărat, vraja ta de dragoste este 100% garantată și nu are efecte secundare. Spectatorii de acolo, dacă treci prin probleme de relație, vă sfătuiesc să contactați Dr. DAWN pentru vraja lui de dragoste. Vă asigur că vraja lui de dragoste poate rezolva relația ruptă și problema inutilității într-o clipă de ochi. Iată detaliile lui email: dawnacuna314@gmail.com sau WhatsApp: +2349046229159

    RăspundețiȘtergere
  49. Eram total ruptă când dragostea vieții mele m-a părăsit, a fost atât de greu pentru mine, aproape că am renunțat dacă nu pentru un prieten care m-a îndrumat către un vrăjitor foarte bun și puternic care a readus dragostea vieții mele în spațiu. de 3 zile, chiar acum iubitul meu ma trateaza cu atata dragoste si grija, nu stiu prin ce problema treci dar cu ce a facut DR DAWN pentru mine stiu ca te poate ajuta, nu ezita sa iei legatura cu el dacă ai nevoie de ajutor. Dr.DAWN
    De asemenea, este specializată în următoarele probleme:...
    1. Vraja de dragoste și recuperarea fostului tău.
    2. Vrajă sexuală și vrajă de fertilitate.
    3. Vraja succesului și vraja răzbunării.
    4. Vraja de protecție și vraja de divorț. îl poți contacta cu ușurință pe WhatsApp: +2349046229159 e-mail: dawnacuna314@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  50. Eram pe punctul de a-mi pierde căsătoria când a intervenit doctorul Ilekhojie. Soțul meu a cerut divorțul după o dispută nesfârșită și abuzuri emoționale pe care le-am suferit amândoi din cauza neînțelegerilor. A părăsit casa și a refuzat să se întoarcă. Am căutat o soluție reală, știind că nu vreau să mai suferă din cauza cazurilor de divorț și pierderea soțului meu de 12 ani. Am respectat procedurile lui de reconciliere care a fost foarte ușoară. Dragostea și legătura dintre mine și partenerul meu au fost restabilite și s-a întors și a cerut anularea divorțului. Este adevărat că dr. Ilekhojie este sincer și transparent în a ajuta oamenii și și tu citind acest lucru poți obține soluția pe care o cauți în căsnicia sau relația ta. contactați-l pentru ajutor acum. Aici contactul lui. WhatsApp: +2348147400259 E-mail: gethelp05@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  51. Numele meu este Liliana Jose, vreau să împărtășesc tuturor această mărturie mare a vieții mele. Am fost căsătorită cu soțul meu Michael Jose, îl iubesc atât de mult. Suntem căsătoriți de 8 ani și avem doi copii. A plecat în vacanță în Cipru unde a cunoscut o doamnă pe nume Linda, mi-a spus că nu mai este interesat de căsnicia noastră. Am devenit atât de confuză și am început să caut ajutor, toate eforturile de a-l aduce înapoi au eșuat până când am întâlnit o veche prietenă pe nume Christina și i-am spus despre problema mea. Apoi mi-a prezentat un bărbat pe nume Dr Trust, care a făcut o vrajă pentru ea, care l-a adus înapoi la ea pe fostul ei în 14 ore. L-am contactat pe Dr Trust pentru a mă ajuta să-mi aduc înapoi soțul și mi-a cerut să nu-mi fac griji că zeii strămoșilor săi vor lupta pentru mine. Mi-a spus în 14 ore că mă va reuni pe mine și pe soțul meu împreună. După 14 ore, soțul meu a sunat și mi-a spus că se întoarce acasă la mine și la copii. Am fost surprins când l-am văzut și a început să ceară iertare... acum suntem o familie fericită. Toate datorită marelui Dr Trust. dacă aveți nevoie de ajutorul lui, îl puteți contacta prin:

    E-mail: drtrustspelltemple@gmail.com

    WhatsApp: +14242983869

    RăspundețiȘtergere
  52. Bună tuturor, sunt atât de copleșită de bucurie, datorită lui DR WALE. Soțul meu m-a părăsit pentru o altă femeie cu câțiva ani în urmă și am fost foarte devastată pentru că nu i-am făcut niciodată nimic rău, am rămas cu cei doi copii ai mei și o slujbă care plătește puțin. Aproape că am renunțat până când am văzut o mărturie online despre DR WALE și am decis să-l contactez. I-am explicat problema mea și m-a asigurat că voi vedea un rezultat pozitiv după săptămâni, în mod surprinzător, soțul meu s-a întors a doua zi după vrajă rugându-mă să-l iert și mi-a promis să nu plec niciodată. Soțul meu s-a întors de opt luni și nu am avut niciodată probleme, mă bucur că nu m-am îndoit de DR WALE, deoarece cu siguranță poate rezolva orice problemă cu o ușurare rapidă, îl puteți contacta și pentru ajutor acum pe WhatsApp/Viber: +2347054019402 sau e-mail: drwalespellhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  53. Buna tuturor. Numele meu este Maria Cornea. Sunt aici să-i mulțumesc grozavului Dr Isikolo pentru rezolvarea problemelor mele conjugale. Căsătoria mea s-a prăbușit din cauza problemelor și dificultăților nesfârșite pe care le-am avut cu soțul meu. A plecat fără să se uite înapoi și am fost singur atâtea luni. Familia lui a intervenit și tot nu s-a schimbat nimic. Am fost distrus din punct de vedere emoțional și mi-am pierdut speranța de a găsi dragostea din nou pentru că el era totul într-un bărbat pe care mi l-am dorit vreodată. La fel ca mulți oameni, am ajuns să cunosc despre DR ISIKOLO când am început să caut ajutor. Am discutat pe larg problemele mele și m-a asigurat că voi obține soluția de care aveam nevoie. Nu am avut de ales decât să-i respect procedurile și nu a întârziat nimic. A făcut o legătură de reuniune de dragoste pentru mine și soțul meu, iar dragostea și fericirea pe care le-am împărtășit au fost restabilite și a ajuns la mine exact după 48 de ore, așa cum a promis DR ISIKOLO. El este într-adevăr un ajutor minunat și este de încredere. dacă aveți probleme, trimiteți-i un mesaj prin WhatsApp +2348133261196 sau trimiteți-i un e-mail prin: isikolosolutionhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  54. Bună tuturor, mă numesc Monica Lupău din Las Vegas și sunt aici pentru a-i mulțumi și doctorului Isikolo, pe care Dumnezeu l-a folosit pentru a-mi sălbătici situația și a restabili bucuria și fericirea în casa mea. Mi-am pierdut soțul din cauza unei doamne aflate în străinătate când a plecat să lucreze în aceeași regiune în care locuiește ea. Nu am știut niciodată tot ce s-a întâmplat până când un prieten de-al meu mi-a trimis fotografii cu amândoi împreună și mi s-a știut după aceea că acesta era motivul pentru care soțul meu s-a răcit față de mine și m-a lăsat în urmă. Soțul meu era hipnotizat și controlat mintea și știam totul când l-am contactat pe doctorul Isikolo când am căutat ajutor și nu am găsit niciunul. M-a asigurat de întoarcerea sa și că ne-am restabilit dragostea și fericirea, ceea ce a făcut și rezultatul a început să se manifeste după 48 de ore. Acum îmi am bărbatul înapoi și nu-i pot mulțumi suficient doctorului Isikolo pentru onestitatea și sprijinul său. Doar trimite-i prin WhatsApp +2348133261196 sau e-mail-i prin: isikolosolutionhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  55. Salutare tuturor, ma numesc Elena Caragiale. De ceva vreme, soțul meu locuia într-un alt apartament din cauza presiunii muncii și am fost foarte fericiți împreună, deși a stat departe de noi câteva luni. Nu știam că un coleg de la serviciu avea deja o aventură cu el, ceea ce l-a făcut pe soțul meu să depună de nicăieri un divorț împotriva mea. Știam că ceva nu este în regulă pentru că nu a trebuit niciodată să ne luptăm sau să ne certăm atât de mult ca să-l facem să plece. Am fost traumatizat și caut ajutor pentru a aborda situația care m-a condus la DR ISIKOLO din laudele pe care oamenii i-au făcut-o online. Am discutat pe larg și mi-a spus tot ce trebuia să știu despre ce s-a întâmplat și despre procesul de rezolvare a problemelor. Și-a îndeplinit promisiunile și l-a adus pe soțul meu înapoi la mine, iar procesul de divorț a fost anulat. Acum soțul meu s-a întors acasă la noi și suntem fericiți împreună. Este într-adevăr uimitor cum oamenii pot ajuta cu adevărat pe alții atunci când au nevoie. El te poate ajuta si pe tine. Doar trimite-i prin WhatsApp +2348133261196 sau e-mail-i prin: isikolosolutionhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  56. Buna tuturor. Numele meu este Maria Cornea. Sunt aici pentru a-i mulțumi grozavului Dr Isikolo pentru rezolvarea problemelor mele conjugale. Căsătoria mea s-a prăbușit din cauza problemelor și dificultăților nesfârșite pe care le-am avut cu soțul meu. A plecat fără să se uite înapoi și am fost singur atâtea luni. Familia lui a intervenit și tot nu s-a schimbat nimic. Am fost distrus din punct de vedere emoțional și mi-am pierdut speranța de a găsi dragostea din nou pentru că el era totul într-un bărbat pe care mi l-am dorit vreodată. La fel ca mulți oameni, am ajuns să cunosc despre DR ISIKOLO când am început să caut ajutor. Am discutat pe larg problemele mele și m-a asigurat că voi obține soluția de care aveam nevoie. Nu am avut de ales decât să-i respect procedurile și nu a întârziat nimic. A făcut o legătură de reuniune de dragoste pentru mine și soțul meu, iar dragostea și fericirea pe care le-am împărtășit au fost restabilite și a ajuns la mine exact după 48 de ore, așa cum a promis DR ISIKOLO. El este într-adevăr un ajutor minunat și este de încredere. dacă aveți probleme, trimiteți-i un mesaj prin WhatsApp +2348133261196 sau trimiteți-i un e-mail prin: isikolosolutionhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  57. Un mare mulțumire de la Marie Crișan lui DR ISIKOLO pentru că m-a ajutat să-mi refac casa stricata. Incoerența a fost la ordinea zilei în casa și căsătoria mea. Soțul meu a avut o problemă al naibii și mi-a rupt carnea de când am început să avem prea multe neînțelegeri. În unele zile, tocmai a plecat și nu s-a mai întors până în ultimele săptămâni. Am fost devastat și am încercat tot ce am putut să rezolv problemele, dar nu am reușit. A trebuit să caut ajutor și am fost îndrumat de un prieten să-l contactez pe DR ISIKOLO, ceea ce am făcut. Nu am știut niciodată că va fi posibil pentru că problemele persistaseră timp de doi ani întregi. DR ISIKOLO m-a asigurat și mi-a spus doar să am încredere în el și să cred că mi se vor îndeplini dorințele. Mi-a reparat căsnicia cu relația sa puternică de reuniune de dragoste și casa mea este din nou grozavă, iar soțul meu este cu mine pentru a nu mai pleca niciodată. Contactați-l și voi și credeți că vă poate ajuta pentru că nu are înregistrări proaste. Doar trimite-i prin WhatsApp +2348133261196 sau e-mail-i prin: isikolosolutionhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  58. Numele meu este Elena Arcan. Soțul meu ne-a părăsit pe mine și pe fiul meu și nu s-a întors niciodată până când a intervenit DR ISIKOLO. Povestea mea nu diferă de ceilalți care și-au făcut timp pentru a împărtăși lumii informații despre el. Am avut probleme maritale cu soțul meu, care l-au făcut să mă părăsească și să călătorească în alt oraș. La un moment dat am fost deprimat și am primit ajutor de nicăieri până am intrat în contact cu Dr. Isikolo care m-a ajutat. A restabilit dragostea și conexiunea dintre mine și partenerul meu și l-am primit înapoi după 2 zile așa cum a promis. La fel ca toți ceilalți care vorbesc despre el, sunt aici să spun bine despre el și să-i mulțumesc pentru că a adus bucurie vieții mele încă o dată. Nu va da greș dacă îi încerci să te ajute și pe tine. Doar trimite-i un mesaj prin WhatsApp/Telegram: +2348133261196 sau e-mail: (isikolosolutionhome@gmail.com)

    RăspundețiȘtergere
  59. SOȚUL MEU A PLĂCAT ȘI DR ISIKOLO L-A REDUCAT LA MINE ȘI SUNT UIMIT ȘI A TREBUIT SĂ RĂSPÂND VESTIREA BUNĂ
    Mă numesc Anna Vlădescu. Când bărbatul meu m-a părăsit, am fost traumatizat și cu inima frântă și nu m-am putut obține luni de zile. Am făcut tot ce am putut să-l recuperez, dar fără rezultat. Am plecat într-un alt oraș, sperând să o iau de la capăt. Am intrat în contact cu un alt bărbat cu care am încercat din răsputeri să fiu, dar nu a ieșit pentru că nu puteam să-l iubesc. Știam că încă iubesc și îmi doresc bărbatul înapoi la mine. Așa că am început să caut ajutor și atunci l-am găsit pe DR ISIKOLO din diferite puncte de vedere pe care am citit despre el. Am vorbit și l-am făcut să înțeleagă tot ce trebuia să știu și am crezut în el și am respectat procedurile. A lucrat pentru mine și a restabilit dragostea și legătura dintre mine și bărbatul meu și, după 48 de ore, așa cum a promis, omul meu m-a căutat și am vorbit și a coborât să mă vadă unde sunt și am inventat lucrurile și am devenit din nou fericiți împreună. DR ISIKOLO este de încredere și te poate ajuta și pe tine dacă îl contactezi pentru orice. Doar trimite-i un mesaj prin WhatsApp +2348133261196 sau contactul lui de e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  60. Sunt doar supărat că am fost înșelat de atâtea ori. Mulțumesc Dr DAWN, mi-aș fi dorit să te fi găsit mai devreme, să mă fi scutit de multe dureri și bani. Am încercat multe vrăji, magie albă, vindecători de energie. Am încercat și niciunul nu a funcționat. Mi-au promis luna și că o să-mi recuperez fostul soț pentru că lucrurile au fost complicate și soțul meu s-a mutat. Am cheltuit suficienți bani pentru a-mi face călătoria de vis în America de Sud, dar ce rost are să fac o călătorie de vis fără iubirea vieții mele. Dr. DAWN mi-a dat speranță și onestitatea lui este o gură de aer proaspăt. Acum m-am întors împreună cu soțul meu și tatăl copiilor mei și lucrurile merg bine. Vă mulțumim pentru ajutor Dr DAWN. El este Whatsapp: +2349046229159

    RăspundețiȘtergere
  61. Numele meu este Anna Valenta. N-am știut niciodată că oamenii ar putea fi atât de amabili, altruişti și uimitori până când DR ISIKOLO m-a ajutat cu problemele mele în căsătorie. Unirea mea cu soțul meu nu a durat până la un an când am început să avem probleme. Era atât de frecvent încât am căzut în depresie și am continuat să mă lupt cu ea și, în același timp, soțul meu m-a părăsit și a jurat să nu mă mai întorc niciodată. Nu știam ce să fac cu viața mea în acel moment. A trebuit să continui să caut ajutor până când DR ISIKOLO mi-a venit în ajutor. După ce a făcut consultările cuvenite, mi-a fost clar că fosta iubită a soțului meu l-a tot manipulat ca să-l poată primi înapoi. Mi s-a spus ce să fac de către DR ISIKOLO și cu toată siguranța, trebuie să obțin rezultatul după 2 zile pe care l-am respectat și el m-a ajutat și rezultatul a fost atât de uimitor. Acum soțul meu s-a întors la mine și ne concepem primul nostru copil cu căldură și fericire. dacă aveți probleme similare sau de dragoste, trimiteți-i un mesaj prin Viber/WhatsApp +2348133261196 sau trimiteți-i un e-mail la: isikolosolutionhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  62. MULȚUMESC DR ISIKOLO M-A VENIT ÎN SALVARE ÎN CELE MELE MOMENTE MELE.
    Eu sunt Anna Lupan. Eu și soțul meu ne-am luptat cu probleme maritale în ultimele 6 luni și nu știam că familia este creierul din spatele problemelor pe care le-am avut vreodată. Problemele au escaladat și în cele din urmă s-a mutat din casă. Eram singur cu fiica mea și viața era mizerabilă fără el lângă mine. Am făcut tot ce am putut pentru a pune capăt problemelor, dar fără rezultat. Așa că a trebuit să caut ajutor, ceea ce m-a determinat să îl contactez pe DR ISIKOLO. Așa cum mi-am dorit mereu, mi-a auzit strigătul și mi-a venit în ajutor. A rezolvat problemele pe care le-am avut si eu si sotul meu am revenit impreuna si inca ma uimeste cand primesc rezultatul in 2 zile asa cum mi-a promis. Dacă ai probleme cu partenerul tău, contactează-l acum și el nu te va dezamăgi, deoarece este de încredere și de încredere. e-mail-i: isikolosolutionhome@gmail.com sau trimite-i un mesaj prin WhatsApp: +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  63. Mă numesc Maria Ciorbă. N-am știut niciodată că oamenii ar putea fi atât de amabili, altruişti și uimitori până când DR ISIKOLO m-a ajutat cu problemele mele în căsătorie. Unirea mea cu soțul meu nu a durat până la un an când am început să avem probleme. Era atât de frecvent încât am căzut în depresie și am continuat să mă lupt cu ea și, în același timp, soțul meu m-a părăsit și a jurat să nu mă mai întorc niciodată. Nu știam ce să fac cu viața mea în acel moment. A trebuit să continui să caut ajutor până când DR ISIKOLO mi-a venit în ajutor. După ce a făcut consultările cuvenite, mi-a fost clar că fosta iubită a soțului meu l-a tot manipulat ca să-l poată primi înapoi. Mi s-a spus ce să fac de către DR ISIKOLO și cu toată siguranța, trebuie să obțin rezultatul după 2 zile pe care l-am respectat și el m-a ajutat și rezultatul a fost atât de uimitor. Acum soțul meu s-a întors la mine și ne concepem primul nostru copil cu căldură și fericire. dacă aveți probleme similare sau de dragoste, trimiteți-i un mesaj prin Viber/WhatsApp +2348133261196 sau trimiteți-i un e-mail la: isikolosolutionhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  64. Un mare mulțumire de la Maria Fieraru lui DR ISIKOLO pentru că m-a ajutat să-mi refac casa stricata. Incoerența a fost la ordinea zilei în casa și căsătoria mea. Soțul meu a avut o problemă al naibii și mi-a rupt carnea de când am început să avem prea multe neînțelegeri. În unele zile, tocmai a plecat și nu s-a mai întors până în ultimele săptămâni. Am fost devastat și am încercat tot ce am putut să rezolv problemele, dar nu am reușit. A trebuit să caut ajutor și am fost îndrumat de un prieten să-l contactez pe DR ISIKOLO, ceea ce am făcut. Nu am știut niciodată că va fi posibil pentru că problemele persistaseră timp de doi ani întregi. DR ISIKOLO m-a asigurat și mi-a spus doar să am încredere în el și să cred că mi se vor îndeplini dorințele. Mi-a reparat căsnicia cu relația sa puternică de reuniune de dragoste și casa mea este din nou grozavă, iar soțul meu este cu mine pentru a nu mai pleca niciodată. Contactați-l și voi și credeți că vă poate ajuta pentru că nu are înregistrări proaste. Doar trimite-i prin WhatsApp +2348133261196 sau e-mail-i prin: isikolosolutionhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  65. Salutare prieteni, sunt Aina și nu am crezut niciodată în nimic supranatural, dar un om puternic numit Dr Ajayi m-a făcut să am o altă viziune asupra vieții. L-am întâlnit pe omul puternic Dr Ajayi online, când treceam prin dureri emoționale, pentru că iubitul meu de 4 ani m-a părăsit pentru o altă femeie fără ca noi să avem vreo neînțelegere. I-am explicat situația mea puternicului Dr Ajayi și m-a făcut să înțeleg că ceea ce se întâmplă nu este firesc și mi-a spus pașii de urmat pentru a-mi recâștiga iubitul, i-am urmat instrucțiunile și după 2 zile iubitul meu care m-a părăsit de 8 luni. deblochează-mă de pe platforma lui de socializare și m-a contactat că se întoarce acasă și ar trebui să-l iert. de atunci, viața mea amoroasă a fost minunată. Îți mulțumesc Dr. Ajayi pentru că m-ai făcut să cred în supranatural, dacă ai nevoie de ajutor în viața ta amoroasă, Dr Ajayi este 100 SIGUR. contactați-l pe e-mail: drajayi1990@gmail.com sau Viber / Whatsapp: +2347084887094

    RăspundețiȘtergere
  66. esaje de masaj în care să-mi ceară să-l iert, a spus că nu mă va dezamăgi niciodată și am trăit împreună în pace și fericire, de fapt căsnicia noastră a fost una dintre cele mai bune din  țara, toată mulțumirea lui (LORD LARRY): Contactați-l pentru ajutor dacă aveți nevoie: DOCTORLARRY268@GMAIL.COMAm fost atât de frustrat când soțul meu m-a părăsit și m-a blocat pe toate rețelele de socializare, am plâns toată ziua și noaptea, nu mi-a fost ușor până când am văzut o mulțime de mărturii despre cum (LORD LARRY) i-a ajutat să-și refacă partenerii.  , relații, căsătorii și, de asemenea, am vindecat multe boli, am fost puțin luminat și l-am contactat pe Whatsapp, i-am explicat situația mea și mi-a promis că mă ajută, mi-a spus ce să fac și am făcut exact ce mi-a cerut  face, în 48 de ore după ce soțul meu a început să-mi trimită m
     Whatsapp: +2349045968228

    RăspundețiȘtergere
  67. esaje de masaj în care să-mi ceară să-l iert, a spus că nu mă va dezamăgi niciodată și am trăit împreună în pace și fericire, de fapt căsnicia noastră a fost una dintre cele mai bune din  țara, toată mulțumirea lui (LORD LARRY): Contactați-l pentru ajutor dacă aveți nevoie: DOCTORLARRY268@GMAIL.COMAm fost atât de frustrat când soțul meu m-a părăsit și m-a blocat pe toate rețelele de socializare, am plâns toată ziua și noaptea, nu mi-a fost ușor până când am văzut o mulțime de mărturii despre cum (LORD LARRY) i-a ajutat să-și refacă partenerii.  , relații, căsătorii și, de asemenea, am vindecat multe boli, am fost puțin luminat și l-am contactat pe Whatsapp, i-am explicat situația mea și mi-a promis că mă ajută, mi-a spus ce să fac și am făcut exact ce mi-a cerut  face, în 48 de ore după ce soțul meu a început să-mi trimită m
     Whatsapp: +2349045968228

    RăspundețiȘtergere