duminică, 14 noiembrie 2010

EVENIMENT – UN SPAȚIU CULTURAL NOU ÎN CAPITALĂ

CAFÉ GODOT

A intrat în circuitul nostru cultural independent un nou sediu pentru prezentarea talentelor , în special celor tinere : CAFÉ GODOT. Un spațiu elegant, dotat tehnic și cu multiple spații de joc ofertante pentru teatrul independent, dar și pentru expoziții, concerte, recitaluri diverse, s-a inaugurat în buricul târgului, în centru vechi al Capitalei, pe strada Blănari nr. 14, paralelă cu Lipscani. Este o propunere unicat și pentru teatrul independent, care prin ținuta sa amintește de spațiile europene sau de cele ale teatrului “off’ din New York. Este uimitor și demn de laudă cum autorii acestui proiect, investitorii săi, au sponsorizat conceperea unui astfel de spațiu cultural independent.

Așteptăm cu interes propunerile sale culturale, din care nu vor lipsi spectacolele de teatru. La o masă, ca într-o cafenea cu un ambient plăcut, spectatorul va putea cunoaște pe tinerii artiști .

De mult timp, teatrul independent așteaptă, ca și Estragon și Vladimir din piesa lui Samuel Beckett , “Așteptându-l pe Godot”, un nou loc pentru a continua drumul impunerii sale. Iată că de astă dată … Godot a venit ! Teatrului Act, și în special Teatrului Luni de la Green Hours , apreciații inițiatori ai teatrului independent, preferat de publicul tânăr, li se mai alătură un partener, CAFÉ GODOT. Sperăm că repertoriul său va fi la nivelul partenerilor prin calitatea spectacolelor.

Este un eveniment cultural lansarea acestui ambițios proiect independent care va găzdui inițiativele tinerilor creatori.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu