vineri, 5 august 2016

“CONCERT ALEX ȘTEFĂNESCU” – UNTEATRU

CÂNTĂREȚ, TEXTIER ȘI ACTOR, DEMN DE APLAUZE          Din programul concertelor nu am putut urmări decât recitalul tânărului actor Alex Ștefănescu. Acest tânăr are o serie de apariții apreciabile pe scenă, în diverse spectacole și a fost remarcat la Gala “Hop”, ediția din 2014.
         Cu o chitară bine stăpânită, Alex Ștefănescu a realizat un recital admirabil, în care cu mult haz și discretă ironie, relatează  impresiile unui observator al realității zilelor noastre. Cântecele sale inspirate sunt completate cu povestiri despre noi cei de astăzi, cu farmec rostite. Cu spontaneitate, mereu stabilește  o relație cu publicul din originalul bar pe care îl are UNTEATRU în imediata apropiere a sălii de spectacol. Textele sale inspirat scrise transmit bună dispoziție și stârnesc mereu aplauze meritate.

         Acest recital special susținut de Alez Ștefănescu demonstra că publicul are în față nu numai un “folkist” demn de urmărit, dar și un actor cu har comic care așteaptă partituri pe măsura capacităților sale multiple.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu