luni, 10 februarie 2020

“VIZIUNI, OAMENI SHOW” - TEATRUL DE COMEDIE / SALA STUDIO

ÎNTÂLNIRE CU MULTIPLELE CALITĂȚI ALE UNUI ACTOR


MARIUS FLOREA VIZANTE realizează un spectacol original - TEXT, REGIE și COSTUME, îi aparțin. Autorul atacă în text o serie de teme ardente – creație și credință, optimism și gândire pozitivă sau viață și moarte. Textul bogat în intenții poate este prea stufos, dar rămâne cuceritor prin stările surprinse prin care poate trece orice om și prin replica plină de sensuri. Marius Florea Vizante nu uită trecutul cu amintiri personale judecate cu ironie, dar nici prezentul pornind de la anul 1990, anul liberei circulații în lumea largă. Descoperim prin acest text, că actorul de mare talent al comediei, deține și calități de ... dramaturg.
În ultima vreme, unii actori vor să fie și regizori, dar spectacolele lor în majoritate sunt mediocre. Un exemplu se întâlnește și la Teatrul de Comedie într-un spectacol estradistic, regizat de un actor, pe un text celebru exploatat superficial, dar cu succes pentru spectatorii care vor să se distreze ca la o emisiune tv. de divertisment. De astă dată, actorul Marius Florea Vizante demonstrează că poate fi și un regizor stăpân pe arta acestei dificile profesii. Își află sprijin în exprimarea scenică într-o echipă aleasă cu dibăcie pentru a îi servi viziunea regizorală pe propiul text. Daniel Rădulescu propune un decor aparent ciudat din peste “600 de metru de sârmă de oțel” care îngrădesc amuzant două puncte de acțiune scenică – cel muzical (Simona Strungaru) și cel al intervențiilor unui actor (Gabriel Vadavu) în secvențe dedicate vieții unor oameni. Costumele imaginate inventiv de Marius Florea Vizante amintesc la început de epoca lui Ludovic Soare și ajung să ilustreze zilele noastre. Regizorul apelează inspirat și la proiecții video prin fotografii din trecut și imagini cu proiecția scrisă a unor comentarii legate de stările evocate de cel în rolul principal; Andrei Runcanu (fotografie), Mihai Bogaciu (consultație tehnică audio / video), colaborarează la reușita reprezentației. Un personaj activ în scenă e Simona Strungaru prin contribuția live a compozițiilor și ilustrarea muzicală, realizate admirabil. 

Viziunile și stările unor oameni cărora le dedică un show complex sunt trăite intens de Marius Florea Vizante în rolul central al spectacolului. Actorul trece de la o stare la alta cu măestrie, de la comedia existențială, la drama ce nu poate lipsi din viața unui om. Marius Florea Vizante este un actor consacrat al genului comic, dar acum, tratează cu sensibilitate și pe cel dramatic, interpretarea sa fiind excelentă. Senzaional susține continuu actorul relația cu spectatorii pe care îi ia drept parteneri în relatările sale. Interpretarea mai multor personaje de fapt, în acest “oameni show”, amintește că de mult Marius Florea Vizante nu a mai avut o confruntarea meritorie cu un rol important pe scena Teatrului de Comedie, ca și colegii săi Tudor Chirilă și Ștefan Bănică jr.
Deosebite sunt aparițiile în diverse momente, efectuate de tânărul actor Gabriel Vadavu, atent la nuanțele dictate de situații.
“Viziuni, oameni show” este un spectacol original, cuceritor în ansamblu care prezintă calitățile multiple deținute de o personalitate a teatrului, Marius Florea Vizante și depășește zona obișnuită a unor recitaluri - “one man show” sau “one woman show”.

18 comentarii:

  1. BUNA!!!
    Aveți nevoie de asistență financiară?
    O mulțime de oameni sunt acolo în căutare de ajutor financiar, dar nu știu cum să facă asta.

    Știți că puteți solicita un împrumut și puteți obține un împrumut în mai puțin de 24 de ore pentru a vă rezolva situația financiară? o mulțime de oameni consideră că este atât de dificil să obțină un împrumut de la băncile lor locale sau de la alte instituții financiare datorită ratei dobânzii ridicate, garanțiilor insuficiente, raportului datoriei / veniturilor, scorului creditului scăzut sau din alte motive.

    Nu mai așteptați în jur! La NoviCap, oferim soluții de finanțare. Oferim tot felul de împrumuturi, oferim opțiuni de împrumut flexibile și multiple, inclusiv împrumuturi garantate și negarantate, împrumuturi pe termen lung și pe termen scurt, adaptate nevoilor dvs. financiare.

    Pentru întrebări - Trimiteți un e-mail la (novicapfinancialservices@gmail.com sau WhatsApp prin: +31642117819)

    ne străduim să facem împrumuturile ușoare, convenabile și accesibile.

    Serviciul nostru este foarte rapid, de încredere și de încredere și puteți împrumuta până la 20 de milioane de euro la o dobândă subvenționată de 2,5% pe an. Suntem compania potrivită de a contacta atunci când aveți nevoie urgentă de împrumut.

    Puteți solicita un împrumut oricând și oriunde, la propriul loc convenabil, folosind telefonul sau laptopul, tot ce trebuie să faceți este să ne contactați prin intermediul
    Email: (novicapfinancialservices@gmail.com) OR
    Scrie-ne pe WhatsApp prin: +31642117819.

    Suntem întotdeauna încântați să oferim sprijin financiar.
    Oferim servicii de împrumut de 24 de ore la nivel mondial.

    RăspundețiȘtergere
  2. Bună ziua și Bine ați venit la Spotcap Global Loan Services, numele meu este Claudia Klein, sunt creditor și, de asemenea, consultant în domeniul împrumuturilor.

    Aveți mare nevoie de consolidare financiară? aveți nevoie de un împrumut pentru diverse scopuri? dacă răspunsul dvs. este da, vă sfătuiesc să contactați firma mea prin | spotcapglobalservices@gmail.com | sau ne trimiteți un mesaj pe WhatsApp: +4915758108767 | și să aveți un împrumut în contul dvs. în termen de 24 de ore, deoarece oferim servicii excelente de împrumut în toată lumea.

    Oferim tot felul de servicii de împrumut (împrumut personal, împrumut de afaceri și multe altele), oferim atât împrumuturi pe termen lung, cât și pe termen scurt și, de asemenea, puteți împrumuta până la 15 milioane de euro. Compania mea vă va ajuta să atingeți o varietate de obiective cu o gamă largă de produse de împrumut.

    Știm că obținerea unui împrumut legitim a fost întotdeauna o problemă uriașă Pentru persoanele care au o problemă financiară și au nevoie de soluție, o mulțime de oameni le este atât de dificil să obțină împrumuturi de capitaluri de la băncile locale sau de la alte instituții financiare din cauza interesului ridicat rata, garanția insuficientă, raportul datoriei / veniturile, scorul creditului scăzut sau orice alte motive.

    Nu mai există timp de așteptare sau vizite stresante la bancă Serviciul nostru este disponibil 24/7 - puteți obține un împrumut și completați tranzacțiile ori de câte ori doriți.

    Oferim servicii de împrumut 24 de ore la nivel mondial. Pentru întrebări / întrebări? - Trimiteți un e-mail către | spotcapglobalservices@gmail.com | sau ne trimiteți un mesaj pe WhatsApp: +4915758108767 | & Primește un răspuns într-o clipă.

    Familia, prietenii și colegii dvs. nu trebuie să știm că sunteți în bani, trebuie doar să ne scrieți și veți primi un împrumut.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. În numele meu și al familiei mele, îi mulțumesc doamnei Wolfgang pentru gestul ei amabil față de mine și familie, datorită femeii cu inimă bună și bună care m-a salvat din povara financiară și astăzi sunt din nou fără datorii după multe experiențe proaste din multe împrumuturi companie pe care nu am crezut-o că există o persoană care împrumută atât de bine, încă există, până când un prieten de-al meu mi-a prezentat această femeie minunată, doamna Susane Wolfgang, companie de credit și am citit despre cum a ajutat atât de mulți oameni să obțină împrumuturi, așa că dau un încercați cu o rată a dobânzii scăzută la 2%, în cele din urmă am primit 30.000 de euro, renovați-ne casa, și voi puteți încerca, căutați împrumut pentru a începe o afacere, împrumut auto, factură pentru casă sau taxe de școlarizare contactați-o în orice moment prin e-mail : susanewolfgangkredit@gmail.com,
      WhatsApp; +436703080448

      Ștergere
  3. Aceasta este o zi foarte fericită din viața mea pentru ajutorul pe care mi l-a acordat doctorul Charles, ajutându-mă să-l aduc înapoi pe fostul meu soț cu magia și magia lui. Sunt căsătorit de 6 ani și a fost atât de îngrozitor, deoarece soțul meu mă înșela cu adevărat și căuta un divorț, dar când am întâlnit doctorul Charles prin e-mail online, cum a ajutat atât de mulți oameni să-și recupereze fostul și să ajute relația. și face oamenii fericiți în relațiile lor. I-am explicat situația mea și apoi i-am cerut ajutorul, dar spre marea mea surpriză, mi-a spus că mă va ajuta cu cazul meu și iată că acum sărbătoresc pentru că soțul meu s-a schimbat complet în bine. El vrea întotdeauna să fie cu mine și nu poate face nimic fără să aibă prezentul. Îmi place foarte mult nunta mea, ce mare sărbătoare. Voi continua să mărturisesc online, deoarece Doctorul Charles este cu adevărat un vrăjitor de vrăji adevărat. TREBUIE SĂ AJUTAȚI APOI CU MEDICUL DE CONTACT CHARLES ACUM VIA E-MAIL: doctorcharlesspellword99@gmail.com sau WhatsApp +2347041712297 Este singurul răspuns la problema dvs. și vă face să vă simțiți fericiți în relația voastră.
    1 VRAIE DE IUBIRE
    2 CÂȘTIGĂ EX BACK
    3 FRUCTE DE FEMEIE
    4 PROMOVAREA VRAJELOR
    5 PROTECȚIA VRAJELOR
    6 VRAJA DE AFACERI
    7 LUCRU BUNĂ LUCRU
    8 LOTERIA SPITĂ ȘI CAZUL CURȚILOR

    RăspundețiȘtergere
  4. O mărturie uimitoare despre un jucător care mi-a adus soțul înapoi la mine. Numele meu este May Lookman, locuiesc în Marea Britanie și sunt fericit căsătorit cu un soț minunat și grijuliu, cu doi copii. O mare problemă a apărut în familia mea acum șase luni, între mine și soțul meu. Atât de îngrozitor încât a dus cazul în instanță pentru divorț. a spus că nu a mai vrut să rămână niciodată cu mine și că nu mă mai iubește. Așa că a plecat de acasă și i-a determinat pe mine și pe copiii mei să suferim dureri severe. Am încercat tot posibilul să-l recuperez după multe cerșetori, dar fără rezultat. și a confirmat că și-a luat decizia și nu a mai vrut să mă mai vadă. Așadar, într-o seară, când mă întorceam de la serviciu, am întâlnit un vechi prieten de-al meu care l-a întrebat pe soțul meu. Așa că i-am explicat totul, așa că mi-a spus că singurul mod în care aș putea să-l recuperez pe soțul meu era să vizitez un jucător de vrăji, pentru că a funcționat și pentru el. Așa că nu am crezut niciodată în vraja, dar nu am avut de ales decât să-i urmez sfatul. Apoi mi-a dat adresa de e-mail a jucătorului de vrăji pe care l-a vizitat. {ogunomospellcaster@gmail.com}. Așadar, în dimineața următoare, am trimis un e-mail la adresa pe care mi-a dat-o, iar vrăjitorul m-a asigurat că îl voi recupera pe soțul meu a doua zi. Ce afirmație uimitoare !! Nu am crezut niciodată, așa că a vorbit cu mine și mi-a spus tot ce trebuie să fac. Apoi a doua zi dimineață, atât de surprinzător, soțul meu, care nu mă sunase în ultimele șase luni, mi-a sunat să-mi anunțe că se întoarce. Așa că s-a întors în aceeași zi, cu multă dragoste și bucurie, și și-a cerut scuze pentru greșeala și durerea pe care mi le-a provocat mie și copiilor mei. Apoi, din acea zi, relația noastră a fost acum mai puternică decât în ​​trecut, cu ajutorul unui jucător de vrăji. Prin urmare, vă voi sfătui să-l vizitați cu amabilitate pe marele Dr. Ogun Omo dacă vă aflați într-o astfel de stare sau dacă aveți vreo problemă legată de „readucerea fostului dvs. înapoi. Așadar, mulțumesc dr. Ogun Omo pentru că mi-a adus soțul înapoi și am adus din nou bucurie familiei mele. {ogunomospellcaster@gmail.com}
    De asemenea, vindecă și readuce EX înapoi,
    1 leac pe bază de plante HIV / ADIS.
    2 Tratamentul cancerului pe bază de plante.
    3 Curățarea rupturii articulației.
    4 herpes vindecă ierburi.
    5 feluri de orez jeleu.
    6 Vindecarea medicamentelor pe bază de plante HPV.
    7 Vindecarea diabetului.
    8 recuperează-ți fostul.
    9 Vraja sarcinii.
    10 cura HTP.
    11 Vindecarea aerului hepatitic.
    12 Covid 19 coronia vires cure.
    13) Tratamentul astmului.

    RăspundețiȘtergere
  5. sunt de argint de la Garman, m-am căsătorit acum 8 ani fără un copil, căutam cu disperare o soluție pentru că doctorul a spus că nu pot rămâne însărcinată, dar un prieten de-al meu m-a îndrumat către un jucător de vrăji numit Dr. White și i-a explicat problemele mele și mi-a promis că totul va fi bine cu mine în 12 zile, mi-a dat câteva instrucțiuni pe care le-am făcut perfect, am fost la spital pentru test și mi-au confirmat că sunt însărcinată cu o săptămână și acum am frumosul meu fiu și mai am o altă sarcină chiar acum, mulțumesc ție dr White, contactează-l pentru tot felul de soluții,

    1) dacă doriți să returnați Ex.
    2) dacă vrei vraja să rămâi însărcinată.
    3) dacă doriți să opriți avortul spontan.
    4) dacă vrei să fii iubit de cineva.
    5) vraja pentru a vindeca tot felul de boli sau boli.
    Si altii.
    el este cel mai bun și foarte adevărat. wightmagicmaster@gmail.com. WhatsApp: +17168691327

    RăspundețiȘtergere
  6. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  7. Bună ziua tuturor, sunt doamna Maria din Ohio SUA, vreau repede să folosesc acest mediu pentru a da o mărturie despre modul în care Dumnezeu m-a îndreptat către un împrumutat legitim și adevărat care mi-a transformat viața din iarbă în grație, de la săracă la o femeie bogată care se poate lăuda acum cu o viață sănătoasă și bogată fără stres sau dificultăți financiare Așa că am solicitat o sumă de împrumut de 300.000,00 dolari SUA cu o rată a dobânzii scăzută de 2%, așa că împrumutul a fost aprobat cu ușurință fără stres și toate pregătirile au fost făcute cu privire la transferul împrumutului și în mai puțin de două 2 zile împrumutul a fost depus în banca mea, așa că vreau să sfătuiesc pe oricine are nevoie de un împrumut să îl contacteze rapid pe domnul Ilie: numărul WhatsApp: +393510483991
    E-mail: (loancreditinstitutions00@yahoo.com) nu știe că fac asta, mă rog ca Dumnezeu să-l binecuvânteze pentru lucrurile bune pe care le-a făcut în viața mea.
    loancreditinstitutions00@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  8. În numele meu și al familiei mele, îi mulțumesc doamnei Wolfgang pentru gestul ei amabil față de mine și familie, datorită femeii cu inimă bună și bună care m-a salvat din povara financiară și astăzi sunt din nou fără datorii după multe experiențe proaste din multe împrumuturi companie pe care nu am crezut-o că există o persoană care împrumută atât de bine, încă există, până când un prieten de-al meu mi-a prezentat această femeie minunată, doamna Susane Wolfgang, companie de credit și am citit despre cum a ajutat atât de mulți oameni să obțină împrumuturi, așa că dau un încercați cu o rată a dobânzii scăzută la 2%, în cele din urmă am primit 30.000 de euro, renovați-ne casa, și voi puteți încerca, căutați împrumut pentru a începe o afacere, împrumut auto, factură pentru casă sau taxe de școlarizare contactați-o în orice moment prin e-mail : susanewolfgangkredit@gmail.com,
    WhatsApp; +436703080448

    RăspundețiȘtergere
  9. nu-mi venea să cred că mă voi reuni vreodată cu fostul meu iubit, eram atât de traumatizat, rămânând singur, fără corpul care să rămână lângă mine și să fiu cu mine, dar am fost atât de norocos într-o anumită zi să întâlnesc acest lucru dr. puternic, vrăjitor Dr Wight, după ce i-a spus despre situația mea, a făcut tot posibilul uman ca să vadă că iubitul meu se întoarce la mine, într-adevăr, după ce a lansat vraja, fostul meu iubit a revenit la mine mai puțin de 48 de ore, a venit fostul meu iubit înapoi, implorându-mă că nu mă va mai părăsi niciodată, 3 luni mai târziu ne-am logodit și ne-am căsătorit, dacă aveți aceeași situație, contactați-l pe dr. wight, pe e-mailul său: wightmagicmaster@gmail.com. mulțumesc foarte mult, domnule, că mi-ați redat fostul iubit înapoi, adresa de e-mail a lui: wightmagicmaster@gmail.com.

    WhatsApp: +17168691327

    RăspundețiȘtergere

  10. Ai nevoie de împrumut ?? Oferim împrumuturi cu 3%, oferim împrumuturi de consolidare a datoriilor, împrumut de afaceri, împrumut privat, împrumuturi auto, împrumuturi hoteliere, împrumut studențesc, împrumut personal Împrumuturi de refinanțare a locuințelor, pentru mai multe detalii Email: (tinvestor53@gmail.com) WhatsApp “: + 16892107004

    RăspundețiȘtergere
  11. Este un privilegiu să împărtășești lumii această mărturie miraculoasă despre DR JOE. Sunt Elena Horvat în prezent în Anglia. Soțul meu a divorțat de mine cu 4 luni în urmă și am fost plin de remușcări pentru că nu știam ce să fac pentru a modifica problemele cu soțul meu. Am căutat ajutor pe internet cu privire la modul în care aș putea obține ajutor în căsătoria mea și am descoperit mari martori despre DR JOE care a fost progresist cu vrăjile sale. Am luat legătura cu el și iată că Dr. JOE mi-a spus că îmi va pregăti o vraja care să-l aducă înapoi pe soțul meu. Eram sceptic, dar nu aveam altă opțiune decât să lucrez cu el. 2 zile mai târziu, soțul meu m-a sunat și dragostea și fericirea au fost restabilite și l-am acceptat cu bucurie înapoi, astfel încât unirea mea cu el să funcționeze din nou perfect. Dacă aveți vreo problemă, contactați-l pe DR JOE, vă garantez 100% că vă va ajuta. e-mail: drjoesolutionspells@gmail.com sau numărul WhatsApp +1-7252404536

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu am știut niciodată că oamenii încă mai au puteri și fac ca lucrurile să se întâmple așa. Sunt John Luna din Albania. Soțul meu m-a lăsat pe mine și pe copilul meu pentru o altă fată în urmă cu trei ani, de atunci viața mea a fost plină de dureri, tristețe și traume pentru că el a fost prima mea iubire și suntem împreună de ani de zile și nu ne-am putea imagina viața fără el . Am văzut câteva mărturii despre un mare jucător de vrăji DR DAWNACUNA și despre cum ajută oamenii din întreaga lume, că poate aduce înapoi iubitul în câteva zile, inițial am râs și am spus că nu mă interesează, ci datorită dragostei pe care o am pentru omul meu l-am consultat pe marele jucător de vrăji și, spre marea mea surpriză, după două zile, soțul meu m-a sunat pentru prima dată după trei ani, că îmi lipsește și că îi pare atât de rău pentru fiecare lucru prin care m-a făcut să treacă, încât mă vrea înapoi, ne vom petrece viața împreună și promit să nu ne mai părăsim nici eu, nici copilul meu. Încă nu-mi pot crede ochilor, pentru că este extrem de incredibil, este prea bun pentru a fi adevărat. Tot ce pot să spun este să vă mulțumesc DR DAWNACUNA pentru că mi-ați adus soțul la mine și la copilul meu și pentru oricine ar putea avea nevoie de ajutorul acestui mare jucător de vrăji, vă rog să-mi permiteți să trimit mailul aici: {dawnacuna314@gmail.com}
    WhatsApp: +2348032246310

    RăspundețiȘtergere
  13. Vreau să fac cunoscută lumii despre Doctorul Dawn Acuna, marele turnător de vrăji care mi-a adus soțul la mine când am crezut că orice speranță s-a pierdut. Doctorul Dawn Acuna și-a folosit vraja sa puternică pentru a-mi pune un zâmbet pe față, aducându-mi înapoi bărbatul cu vraja ei, la început am crezut că visez când soțul meu s-a întors la mine în genunchi implorându-mă să-l iert și să-l accept înapoi și chiar și de atunci mă iubește mai mult decât m-am așteptat vreodată, apoi mi-am jurat sinelui că voi anunța lumea despre doctorul Dawn Acuna pentru că este un Dumnezeu trimis. Ai probleme în relația ta? partenerul tău s-a despărțit de tine și încă îl iubești și îl vrei înapoi? Ai probleme cu finanțele tale? sau aveți nevoie de ajutor de orice fel, atunci contactați doctorul Dawn Acuna astăzi pentru că vă garantez 100% că vă va ajuta la fel cum m-a ajutat și ea: {dawnacuna314@gmail.com}
    WhatsApp: +2348032246310

    RăspundețiȘtergere
  14. Sunt cu soțul meu de 7 ani fără copil, eu și soțul meu am încercat tot posibilul, dar nu am avut niciun rezultat, până când am întâlnit o prietenă de-a mea foarte bună care mi-a povestit despre Dr Dawn acuna și cum a ajutat-o, i-am explicat. totul la Dr Dawn acuna dupa ce am contactat-o ​​pe Whatsapp, a promis ca ma ajuta, mi-a dat niste instructiuni pe care le-am facut perfect, spre surprinderea mea am ramas insarcinata la 2 saptamani dupa ce m-a ajutat si acum am un copil frumos acum, Toate mulțumită Dr. Dawn acuna, contactați-o pentru o soluție rapidă la problema dvs.
    *Daca vrei sa ramai insarcinata.
    *Dacă vrei să-ți întorci iubitul.
    *Dacă vrei să vindeci vreo boală.
    *Dacă vrei noroc în viața ta.
    *Dacă doriți să opriți avortul spontan și altele,
    : e-mail { dawnacuna314@gmail.com}
    Whatsapp: +2348032246310

    RăspundețiȘtergere
  15. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  16. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  17. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere