duminică, 20 septembrie 2020

 ”M de la Murphy” - ”9G” TEATRUL NAȚIONAL ”I.L.CARAGIALE” / Sala Atelier


DACĂ NU FUNCȚIONEAZĂ, E ÎN FIZICĂ”


Edward Murphy, inginer american de la sfârșitul secolului trecut, a făcut prima afirmație că ”Dacă ceva poate să meargă prost, atunci va merge prost”. Așa au apărut ”Legile lui Murphy”, cu maxime valabile perfect și în prezent. Altă maximă a fost, ”Dacă ceva nu funcționează, e în fizică”, iar în cazul acestui spectacol - ”concept, coregrafie și ilustrație muzicală Andrea Gavriliu” sunt valabile pe deplin, numai că ”fizică” trebuie înlocuit cu inspirație creatoare. 

Spectacolul este rezultatul proiectului ”9G” - ”Noua Generație” inițiat de Centrul de Cercetare și Creație Teatrală ”Ion Sava” din cadrul Naționalului bucureștean, cu un scop demn de toată lauda pentru sprijinirea și lansarea tinerilor creatori. Andrea Gavriliu este distinsă în 2014, la ediția Galei ”Hop” pentru spectacolul de la Secțiunea grup, ”Zic – Zac”, comentat și pe acest blog, iar în 2019 obține premiul special la Gala UNITER pentru coregrafia unor spectacole cu regizori dornici de noutate teatrală. Cei opt tineri interpreți din distribuție sunt activi și cunoscuți în domeniul dansului și coregrafiei. Proiectul ”9G” dovedește acum, că și-a schimbat demersul.


Dacă am posibilitatea de a greși, o voi face”, zicea Murphy și se pare că are dreptate și în cazul acestui spectacol. Andrea Gavriliu îl ia drept pretext pentru spectacol, iar ”conceptul” nu e un scenariu inspirat din ”Legile” lui Murphy, ci o intenție de inovație coregrafică în care cuvântul e trecut în plan secund, rostit uneori la microfon sau din off, exterior mișcării expresive scenic. Coregrafia încearcă sprijin în diverse obiecte de recuzită, de la un vas pe un piedestal, la o chiuvetă, de la cuțite, la pungi de plastic, până la un covoraș manipulat prin scenă, totul cu o legătură falsă în a comunica o idee inspirată să spunem de Murphy. Dansurile în grup ale echipei, excelent executate de interpreți, par desprinse dintr-un spectacol de ... estradă. Ilustrația muzicală cu multe motive orientale, din care mai lipsesc și manelele printre ele, alăturate unei trimiteri la Mozart, nu reușește să sugereze ”ironic” ca Murphy, ceva despre existența umană curentă. Cuvântul e anihilat de ”concept”, nu are nici un sprijin prin coregrafie. ”Este o juxtapunere de culturi” afirmă în foița program Andrea Gavriliu și își dorește prin coregrafie să îndrume opt corpuri ”care provin din limbaje de mișcare diferite, modele de stiluri variate de dans (și nu numai)”, dar cu ce intenție de transmitere a uni mesaj către public? Că am trăi într-un haos, la propriu și la figurat?! Haosul e însă, doar pe scenă și nu transmite alarmant esența gravității sale în existența curentă. Coregrafic se vrea un experiment, în care cuvântul e ignorat în susținere prin expresia corporală, gestică și mișcare ritmică dansată. Intenția de efecte coregrafice novatoare cuprinde jocul cu cuțite, cu pungi de plastic albe, cu o secvență de dans clasic ca punct de trecere la cel contemporan sau ”expresia” fundurilor goale ale băieților așezați cu spatele în fundal, cu pantalonii în vine, etc. ”Când oamenii sunt liberi să facă ce vor, de regulă se imită unul pe altul”, e o altă ”lege” cu rezultat în cazul de față. Coregrafia spectacolului nu e originală, intervin și multe ”inspirații” de stiluri desprinse din cele din lumea largă.

Se mai precizează în foița program că ”instrumentele esențiale de comunicare sunt corpurile și vocile performerilor – actori și dansatori. Corpul devine limbaj comic și exprimă cu dinamism și autoironie semnificații noi, pe care cuvintele nu le pot exprima”. Comunicarea nu se realizează însă, în ciuda faptului că sunt performeri cei opt interpreți. ”Cel care râde la urmă, probabil nu a înțeles gluma”, zice Murphy, iar la premieră doar câțiva spectatori mai încercau să râdă în unele puține secvențe, că ... nu înțelegeau absolut nimic! Nici nu aveau ce să înțeleagă pentru că spectacolul nu transmite ... nimic.                 



Cei opt performeri merită felicitați pentru efortul depus de a servi acest ”concept” și această ”coregrafie”. Cităm în ordine alfabetică numele lor Alexandru Chindriș – actor absolvent la Cluj, dansator în rândul soldaților din ”Pădurea spânzuraților”, spectacolul Naționalului bucureștean, regizat de Radu Afrin, coregrafia Andrea Gavriliu, Eva Danciu – actriță cu studii la Timișoara, interpretă de dans clasic și contemporan, activă la Centrul Național al Dansului din Capitală ( a susținut apreciabil singura secvență dedicată dansului clasic, într-un minirecital și prin expresie apreciabilă a chipului), Roxana Fânață - absolventă la Cluj, actriță la Satu Mare, obține Marele Premiu la ediția din 2019 a Galei ”Hop” ce avea drept temă ”DansActorul”, Mariana Gavriciuc – absolventă la UNATC, câștigătoare a premiului cel mare de coregrafie la Centru Național al Dansului, Pedro Aurelian Gâfei – absolvent UNATC, instructor de coregrafie, Flavia Giurgiu – absolventă la Cluj, preocupată activ de coregrafie, Ciprian Valea – absolvent la Cluj, remarcat la Gala ”Hop” din 2016, preocupat de dans, Tavi Voina – absolvent la Cluj, activ la Naționalul bucureștean, preocupat de dans. Toți sunt personalități cu o bogată activitate în domeniul dansului, nu sunt debutanți la început de drum în carieră.

Ori cine poate fi încadrat în diverse” mai zice Murphy, ca și acest spectacol venit pe scena Atelier a Teatrului Național, imedit după finalizare Galei ”Hop” în direcția artistică a maestrului Gigi Căciuleanu care de două ediții dezvoltă tema ”DansActorul”. Propunerea acestei teme actorilor urmărea cum cuvântul poate fi susținut metaforic prin expresie corporală – gestică, atitudine, mișcare și chiar dans. ”DansActorul” se poate aplica și dansatorilor de profesie, nu numai actorilor. De pildă, este lipsit de emoție un spectacol de balet cu ”Romeo și Julieta”, în care Julieta se remarcă prin performanțe tehnice în dans, dar nu ”trăiește” situațiile, expresia chipului, a mișcării este exterioară profilului personajului, din lipsa îndrumării coregrafului – regizor. Penntru ”M de la Murphy”, scopul realizatoarei acestui spectacol a fost numai ”inovația” coregrafică, mult discutabilă, nu cuvântul lui Murphy, luat drept un pretext derizoriu. ”M de la Murphy” se poate numi și ”M de la ... un minor” experiment.

Actul teatral trăiește de trei milenii prin emoția transmisă publicului – dramatică sau comică - și provocarea judecății de către fiecare spectator a substanței tematice a reprezentației. Inovațiile au apărut mereu, în curente diverse, multe au murit, au rămas dor cele apropiate de evoluția receptorului în civilizația culturală. ”M de la ...” Andrea Gavriliu e o joacă ambițioasă de-a dansul, dar supeficial concepută care nu transmite numic, decât că avem tineri ”performeri” tehnic. 

De ce un astfel de experiment cu nume consacrate, în programul ”9G” dedicat afirmării tinerelor talente? Rămâne o întrebare fără răspuns. 

84 de comentarii:

  1. De două ori am fost în saga relației cu soțul meu, mă înșală cu o altă femeie care vrea să se asigure că casa mea se strică și suntem chiar în pragul divorțului și el a decis să mă lase pentru o altă femeie , Am vorbit cu prietena mea despre divorț și mi-a recomandat-o pe dr. AJAYI, care mi-a salvat căsnicia și mi-a adus soțul înapoi. S-a îngenuncheat ieri și și-a cerut scuze pentru tot. Nu mai merg niciodată la juriul divorțului. Sunt fericit că familia mea s-a întors și copiii sunt fericiți. Dacă aveți probleme de relații similare. Contactați-l pe marele jucător de vrajă Dr Ajayi pe adresa sa de e-mail: Drajayi1990@gmail.com sau WhatsApp: +2347084887094. Familia mea s-a întors și vreau ca fiecare cuplu să înțeleagă că divorțul nu este niciodată răspunsul. Mulțumesc dr Ajayi, sunteți cel mai bun și 100% fiabil jucător de vrajă. Voi fi mereu recunoscător.

    RăspundețiȘtergere
  2. TERMINAȚI cu astfel de comentarii care nu au legătură cu acest blog. Sunteți PENIBILI!

    RăspundețiȘtergere
  3. Soția mea m-a părăsit pentru un alt bărbat după 5 ani de căsătorie. Am încercat toate mijloacele de a mă împăca cu ea, dar nu a fost niciodată de acord să se întoarcă acasă spunând că se plictisește de căsătorie. Căutam modalități de a o recâștiga online când am dat peste o mărturie despre un jucător de vrăji numit Dr. Ajayi, care i-a ajutat pe oameni să rezolve problemele de relație. . așa că, îl contactez pe Dr. Ajayi și îi explic problemele mele, spre cea mai mare surpriză a mea. Dr. AJAYI m-a ajutat să-mi readuc femeia după 3 zile și acum relația mea este perfectă așa cum a promis el. Recuperarea vrajii permanente a fostului tău nu numai că îți aduce înapoi pe cineva pe care îl iubești, ci va reuni sentimentele iubitorilor tăi pentru ca tu să fii la fel de fericit cu acea persoană. Dacă treceți prin dificultăți în relația dvs. și doriți o soluție rapidă, contactați Dr. Ajayi pe EMAIL: drajayi1990@gmail.com sau WhatsApp SAU numărul Viber +2347084887094

    RăspundețiȘtergere
  4. VOI AFLAȚI ORICE TIP DE DIFICULTATE ÎN VIAȚĂ ȘI DORIȚI O SOLUȚIE DE ULTIMĂ CONTACT?

    Soțul meu plănuia să divorțeze de mine, spunând că s-a săturat de uniunea noastră, am fost surprins pentru că asta a venit dintr-o dată și instinctul meu mi-a spus că ceva nu merge bine, am aflat ulterior că soțul meu are o femeie afară, l-am întrebat , s-a enervat foarte tare și a spus că de aceea vrea să divorțăm, a plecat de acasă timp de 6 luni când am văzut contactul doctorului Ajayi, vrăjitorul, o femeie mi-a explicat cu cine a putut să rămână însărcinată și să aibă un copil cu ea un medicament pe bază de plante după 9 ani de căsătorie, i-am luat contactul și i-am explicat situația cu soțul meu, mi-a spus că soțul meu a fost manipulat de o forță întunecată, mi-a spus câteva lucruri de făcut și o vrăjeală pentru mine, după șapte în zilele vrăjii soțul meu a venit acasă și a rupt hârtia de divorț, trăim fericiți acum, toate datorită doctorului Ajayi. Nu vă rușinați de problemele dvs., căutați ajutor și rezolvați-l.

    RăspundețiȘtergere
  5. DR. MARE ESTE CEL MAI BUN CASTER DE VRAIE ONLINE CARE MI-A RESTAURAT RELAȚIA SPARTĂ ȘI ÎL RECOMAND CU DR. MARE PENTRU Oricine are nevoie de ajutor!

    Soțul meu m-a părăsit pentru o altă femeie în urmă cu 3 luni și de atunci viața mea a fost plină de dureri de durere și de inimă, deoarece el a fost prima mea iubire cu care mi-am petrecut întreaga viață. Un prieten de-al meu mi-a spus că a văzut câteva mărturii ale unui jucător de vrăji numit Dr. Great că poate aduce înapoi amantul în câteva zile, râd și am spus că nu mă interesează, dar din cauza dragostei pe care prietena mea o avea pentru mine, ea l-am consultat pe marele jucător de vrăji în numele meu și spre cea mai mare surpriză a mea după 2 zile, soțul meu m-a sunat pentru prima dată după trei luni că-mi lipsește și că îi pare atât de rău pentru fiecare lucru prin care m-a făcut să treacă. înapoi la mine și acum suntem fericiți împreună. Încă nu-mi vine să cred, pentru că este extrem de incredibil. Vă mulțumesc Dr.Great pentru că mi-ați adus înapoi amantul și, de asemenea, dragului meu prieten care a mijlocit în numele meu, pentru oricine ar putea avea nevoie de ajutorul acestui mare jucător de vrăji aici este adresa de e-mail:

    infinitylovespell@yahoo.com sau infinitylovespell@gmail.com

    îl poți suna sau adăuga pe Whats-app: +2348118829899

    Vizualizați blogul său http://infinitylovespell1.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  6. Soțul sau soția dvs. au spus că nu sunt interesați din nou de căsătorie și că doriți o reconciliere rapidă cu ei, contactați-l pe dr. Ajayi, un puternic jucător de vrăji pe whatsapp +2347084887094 sau pe e-mail: drajayi1990@gmail.com, este un om înzestrat de strămoșii săi cu mare putere supranaturală pentru că m-a ajutat să-mi recâștig soțul după 9 luni de despărțire, soțul meu a spus că vrea un divorț și pleacă cu o altă femeie, mi s-a făcut cunoscut faptul că a fost manipulat de cealaltă femeie din cauza averii sale . Dr. Ajayi mi-a pregătit o vrajă și într-o săptămână soțul meu a rupt hârtia de divorț și trăim în pace. Vă mulțumim încă o dată dr Ajayi, dacă aveți o problemă similară sau ceva care vă deranjează viața, contactați dr. Ajayi pentru soluții rapide.

    RăspundețiȘtergere
  7. Numele meu este linda james și stau în Canada. Viața mea s-a întors! După 2 ani de căsătorie, soția mea m-a părăsit cu cei doi copii ai noștri. Am simțit că viața mea era pe punctul de a se termina, am iubit-o atât de mult și m-am destrămat. Mulțumită unui jucător de vrăji numit dr. Ogala, pe care l-am cunoscut online. Într-o zi credincioasă, în timp ce navigau pe internet, căutam un jucător de vrăji bun care să-mi rezolve problemele. Am dat peste o serie de mărturii despre acest turnător special de vrăji. Unii oameni au mărturisit că și-a adus înapoi iubitul Ex, unii au mărturisit că restaurează pântecele, unii au mărturisit cum i-a vindecat de bolile lor și așa mai departe. A fost o mărturie anume pe care am văzut-o, era vorba despre o femeie numită har, ea a mărturisit despre cum dr. Ogala și-a adus înapoi amantul Ex în mai puțin de 72 de ore și la sfârșitul mărturiei a dat dr. Adresa de e-mail Ogala. După ce ați citit toate acestea. L-am contactat prin adresa sa de e-mail și i-am explicat problema mea. În doar 3 zile, soția mea a revenit la mine. Ne-am rezolvat problemele și suntem fericiți din nou. Dr. Ogala este într-adevăr un om talentat și talentat și nu voi înceta să-l public, pentru că este un dr minunat ... Dacă aveți o problemă și căutați o vrăjeală reală și autentică pentru a vă rezolva problema. Încercați dr. Ogala astăzi, el ar putea fi răspunsul la problema ta. Iată contactul său: drogalad02@gmail.com sau +2347049668119 Vă mulțumim încă o dată

    RăspundețiȘtergere
  8. Sunt aici pentru a depune mărturie despre modul în care acest puternic jucător de vrăji numit Dr. Ogala m-a ajutat să-mi îmbunătățesc relația. Am fost cu sufletul la gură când amantul meu mi-a spus că nu mai este interesat să se căsătorească cu mine, pentru că o altă doamnă a folosit magie neagră asupra lui. Am plâns și am plâns în fiecare zi, până când s-a înrăutățit atât de mult încât am contactat internetul pentru ajutor, atunci am citit o recenzie pe dr. Ogala, apoi am l-am contactat pentru ajutor în găsirea iubirii și a vieții mele. , m-a ajutat să arunc o vrajă de dragoste puternică și, spre surprinderea mea, după 24 de ore de a face vraja de dragoste, iubitul meu s-a întors în genunchi implorându-mă să-l iert. adresa sa de e-mail: drogalad02@gmail.com WhatsApp +2347049668119 ...

    RăspundețiȘtergere
  9. Numele meu este Emily, soțul meu și cu mine suntem căsătoriți de aproximativ 8 ani acum. Am fost căsătoriți fericiți cu doi copii, un băiat și o fată. Acum 3 luni, am început să observ un comportament ciudat de la el și câteva săptămâni mai târziu am aflat că soțul meu vede pe cineva. A început să vină acasă târziu de la serviciu, ca înainte, nu-i mai pasă de mine sau de copii, uneori iese și nici măcar nu se întoarce acasă de câteva zile. Am făcut tot ce am putut pentru a remedia această problemă, dar fără niciun rezultat. Am devenit foarte îngrijorat și am avut nevoie de ajutor pentru a-l face să revină la normal. În timp ce navigau pe internet într-o zi, am dat peste un site web care sugera că Dr. Ogala poate ajuta la rezolvarea problemelor conjugale, la restabilirea relațiilor rupte și așa mai departe. Deci, am simțit că ar trebui să-l încerc. L-am contactat în legătură cu problema mea și el a făcut o vrajă pentru mine. Două zile mai târziu, soțul meu îl va schimba, îmi va spune foarte bine că eu și copiii îi spun că ne iubește atât de mult, încât și-a cerut scuze pentru greșelile pe care le-a făcut și a promis că nu o va mai face niciodată. De atunci, totul a revenit la normal. Eu și familia mea locuim din nou fericiți împreună .. Toate mulțumiri dr. Ogala. Dacă aveți nevoie de un aparat care poate arunca o vraja care funcționează cu adevărat, vă sugerez să îl contactați. Nu te va dezamăgi. Acesta este e-mailul său: e-mail: drogalad02@gmail.com și, de asemenea, WhatsApp +2347049668119 ....

    RăspundețiȘtergere
  10. Viața poate fi dificilă și crede-mă, viața mi-a jucat o mulțime de trucuri, nu cred niciodată în voodoo sau în vrajă, deși am citit câteva cărți despre ele. Un bărbat special numit dr. Ajayi mi-a dovedit că aruncarea voodoo / vraja este reală și există. Numele meu este Lucia și am 45 de ani, cu trei copii și un soț iubitor. timp de 8 luni bune am fost într-o stare de depresie, deoarece soțul meu s-a trezit într-o anumită dimineață și a ieșit din casă cu unele dintre hainele sale fără nicio explicație, am așteptat să se întoarcă acasă în acea zi, dar nu a fost găsit nicăieri, am sunat și a spus că nu mai este interesat din nou de căsătoria noastră sau de copii, acest lucru mi-a adus răceala pe piele și am fost în stare de șoc pentru că nu-mi amintesc că am avut vreo problemă, am aflat mai târziu că era cu o altă femeie, toate vorbeau și efortul de a-l face să se întoarcă acasă a fost un eșec, se comportă de parcă nu m-ar fi cunoscut până acum. Citeam un articol pe un site web când am văzut o mărturie a unei femei care susține că dr. Ajayi a ajutat-o ​​să-și rezolve problemele de familie și a renunțat la contactul său. Am ales contactul și l-am trimis pe dr. Ajayi, am explicat problemele mele, mi-a spus că nu ar trebui să-mi fac griji că totul va fi bine. Am îndoieli cu privire la asta, dar m-am hotărât să-i dau o lovitură. Mi s-a spus că, într-o dimineață, aruncam o singură dată, am auzit o bătaie la ușă, soțul meu stătea afară, mi-a spus că nu știe ce face și nici măcar nu-și mai amintește cât timp a fost afară din casă, sunt foarte fericit că mi-am revenit soțul și toate mulțumirile merg dr. Ajayi, vrăjitorul, de când l-am contactat, viața mea a mers fără probleme și vreau ca oamenii care trec prin starea mea anterioară să aibă ajutor rapid. De aceea îmi împărtășesc mărturia. Deci, dacă întâmpinați orice fel de dificultate de viață, contactați-l pe Dr. Ajayi prin e-mail: drajayi1990@gmail.com sau Viber Whatsapp: +2347084887094 și veți fi bucuroși că ați făcut-o.

    RăspundețiȘtergere
  11. Soțul meu și cu mine suntem căsătoriți de 6 ani acum. Eram fericiți căsătoriți cu un fiu. Acum 3 luni, am început să observ un comportament ciudat de la el și câteva săptămâni mai târziu am aflat că soțul meu vede pe cineva și că nu-i mai pasă de mine sau de copii, uneori iese și nici măcar nu va veni înapoi acasă zile întregi. Am făcut tot ce am putut pentru a remedia această problemă, dar fără niciun rezultat. Navigam prin Internet când am dat peste un site web care sugerează că Dr. AJAYI poate ajuta la rezolvarea problemelor mele conjugale. Deci, am simțit că ar trebui să-l încerc. L-am contactat și mi-a făcut o vrajă. Două zile mai târziu, soțul meu a venit la mine și și-a cerut scuze pentru greșelile pe care le-a făcut și mi-a promis că nu o va mai face niciodată, iar familia mea locuiește împreună fericită din nou .. Toate mulțumiri doctorului AJAYI. Dacă aveți nevoie de un aparat care poate arunca o vraja care funcționează cu adevărat, vă sugerez să îl contactați. Nu te va dezamăgi.


    Whatsapp +2347084887094
    E-mail: drajayi1990@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  12. O mărturie uimitoare despre un jucător care mi-a adus soțul înapoi la mine. Numele meu este May Lookman, locuiesc în Marea Britanie și sunt fericit căsătorit cu un soț minunat și grijuliu, cu doi copii. O mare problemă a apărut în familia mea acum șase luni, între mine și soțul meu. Atât de îngrozitor încât a dus cazul în instanță pentru divorț. a spus că nu a vrut niciodată să mai rămână cu mine și că nu mă mai iubește. Așa că a plecat de acasă și i-a făcut pe mine și pe copiii mei să trecem prin dureri severe. Am încercat din răsputeri să-l recuperez după multe cerșetori, dar fără rezultat. și a confirmat că și-a luat decizia și nu a mai vrut să mă mai vadă. Așadar, într-o seară, când mă întorceam de la serviciu, am întâlnit un vechi prieten de-al meu care l-a întrebat pe soțul meu. Așa că i-am explicat totul, așa că mi-a spus că singurul mod în care aș putea să-l recuperez pe soțul meu era să vizitez un jucător de vrăji, pentru că și el a funcționat. Așa că nu am crezut niciodată în vraja, dar nu am avut de ales decât să-i urmez sfatul. Apoi mi-a dat adresa de e-mail a jucătorului de vrăji pe care l-a vizitat. {ogunomospellcaster@gmail.com}. Așadar, în dimineața următoare, am trimis un e-mail la adresa pe care mi-a dat-o, iar vrăjitorul m-a asigurat că îl voi recupera pe soțul meu a doua zi. Ce afirmație uimitoare !! Nu am crezut niciodată, așa că a vorbit cu mine și mi-a spus tot ce trebuie să fac. Apoi a doua zi dimineață, atât de surprinzător, soțul meu, care nu mă sunase în ultimele șase luni, mi-a sunat să-mi anunțe că se întoarce. Așa că s-a întors în aceeași zi, cu multă dragoste și bucurie, și și-a cerut scuze pentru greșeala și durerea pe care mi le-a provocat mie și copiilor mei. Apoi, din acea zi, relația noastră a fost acum mai puternică decât în ​​trecut, cu ajutorul unui jucător de vrăji. Prin urmare, vă voi sfătui să-l vizitați cu amabilitate pe marele Dr. Ogun Omo dacă vă aflați într-o astfel de stare sau dacă aveți vreo problemă legată de „readucerea fostului dvs. înapoi. Așadar, mulțumesc dr. Ogun Omo pentru că mi-a adus soțul înapoi și am adus din nou bucurie familiei mele. {ogunomospellcaster@gmail.com}
    De asemenea, vindecă și readuce EX înapoi,
    1 leac pe bază de plante HIV / ADIS.
    2 Tratamentul cancerului pe bază de plante.
    3 Curățarea rupturii articulației.
    4 herpes vindecă ierburi.
    5 feluri de orez jeleu.
    6 HPV leac medicament pe bază de plante.
    7 Vindecarea diabetului.
    8 recuperează-ți fostul.
    9 Vraja sarcinii.
    10 cura HTP.
    11 Vindecarea aerului hepatitic.
    12 Covid 19 coronia vires cure.
    13) Tratamentul astmului.

    RăspundețiȘtergere
  13. IUBIREA AUTENTICĂ VRAGĂ LUCRARILE ÎN 48 DE ORE
    Numele meu este Dennis Zvonimir. Am avut-o pe fosta mea iubită înapoi, cu ajutorul DR ISIKOLO WhatsApp, prin +248133261196. Am văzut oameni scriind mărturii despre vraja cu care au fost binecuvântați și de către cine așa că vreau să spun și a mea. Tot cu aceste mărturii l-am contactat pe Dr. Isikolo și l-am contactat pentru a-mi aduce fosta Katrina înapoi, astfel încât să putem petrece vacanțele împreună, deoarece ne-am despărțit de aproape un an și inima mea nu a fost aceeași. Iubesc această femeie din tot sufletul. Cu ajutorul doctorului Isikolo, fosta mea s-a întors la mine în 48 de ore după ce m-am conformat și am făcut ceea ce mi-a cerut. Este foarte real. Și eu am fost șocat și nu-mi venea să cred că a funcționat efectiv. V-aș spune să contactați acest bărbat dacă doriți să vă întoarceți persoana iubită cu rezultate rapide la adresa sa de e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau WhatsApp: +248133261196

    RăspundețiȘtergere
  14. VRAJILE DE IUBIRE CARE FUNCȚIONEAZĂ ÎN PERFECȚIE ȘI RĂMÂNESC PERMANENT ÎN PERIOADA DORITĂ
    Împărtășesc această mărturie partenerilor care suferă în relațiile lor, deoarece există o soluție durabilă. Soțul meu ne-a lăsat pe mine și pe cei doi copii ai noștri pentru o altă femeie timp de 2 ani. Am încercat să fiu puternic doar pentru copiii mei, dar nu am putut controla durerile care mă chinuiau inima. Eram rănit și confuz. Am avut nevoie de ajutor, așa că am făcut o cercetare pe internet și am dat peste un site unde am văzut că DR ISIKOLO, un jucător de vrăji, poate ajuta la întoarcerea iubitorilor. L-am contactat și mi-a făcut o rugăciune specială și vrăji pentru mine. Spre surpriza mea, după 2 zile, soțul meu s-a întors acasă. Așa ne-am reunit din nou și a fost multă dragoste, bucurie și pace în familie. Puteți, de asemenea, să îl contactați pe DR ISIKOLO, un puternic jucător de vrajă pentru soluții prin contactul său prin e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, să-l Whatsapp la +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  15. Bună ziua tuturor, acesta este cel mai minunat lucru pe care l-am experimentat vreodată și trebuie să împărtășesc această mărturie minunată. Eu și Vanessa Tobby vreau doar să le mulțumesc lui DR ISIKOLO pentru că mi-a acordat timp să mă ajute să arunc vraja care o readuce pe fostul meu iubit care a pierdut brusc interesul pentru mine după șase luni de logodnă, dar astăzi suntem căsătoriți și mai fericiți decât niciodată . Am fost cu adevărat uimit și șocat când a făcut treaba pentru mine și în 48 de ore după aceea, Kris s-a întors la mine acasă și a început să implore iertare și să-l accept înapoi .. Sunt foarte lipsit de cuvinte și nu știu cât de mult să-ți transmit aprecierea mea DR ISIKOLO ești un Dumnezeu trimis pentru a restabili relația ruptă. Îi place profund să-i ajute pe oameni să-și îndeplinească dorințele, să găsească dragostea adevărată, să-i readucă pe foștii iubiți, să oprească relațiile abuzive, să găsească succes, să atragă fericirea, să găsească sufletele pereche și multe altele. Contactați-l astăzi și lăsați-l să vă arate minunile și uimirea sistemului său de vraji de dragoste. El oferă rezultate cât mai bune în aruncarea de vrăji reală. Trimiteți un e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, să îl WhatsApp pe: +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  16. Numele meu este Ivette, am un iubit cu care m-am întâlnit de 5 ani. Tocmai s-a trezit într-o dimineață și mi-a spus că relația s-a încheiat. Am fost în lacrimi o lună. Eram atât de confuză și de inimă frântă. Am trimis-o pe sora mea și pe cea mai bună prietenă a mea Sue să pledeze în numele meu, dar a insistat că relația s-a încheiat și că s-a săturat de mine. Până într-o zi foarte bună când am auzit de Dr. Ajayi, am citit câteva mărturii pe site-ul său, așa că am decis să încerc. L-am contactat și mi-a spus lucruri care trebuiau făcute pentru ca el să vrajească, la început mă gândeam dacă ar trebui să o fac, m-am hotărât să încerc. Am făcut ceea ce dr. Ajayi, vrăjitorul, mi-a spus să fac, apoi nu la 7 zile distanță de nicăieri, iubitul meu care m-a părăsit fără niciun motiv a venit la mine acasă într-o seară și cerșea să mă aibă înapoi, chiar a venit cu frate și a pledat pentru iertare. După atâta durere pe care am trecut-o, iubitul meu s-a întors încă. Sunt atât de fericit, mulțumesc dr. Ajayi. Îl puteți contacta pentru orice fel de lucruri de vrăji. Cred că te va vedea prin problemele tale de RELAȚIE.


    E-mail: drajayi1990@gmail.com
    Viber / Whatsapp: +2347084887094

    RăspundețiȘtergere
  17. Da, este adevărat că Dr. Isikolo este cel mai bun pentru a reface casele și relațiile sparte. Numele meu este Jojo Ivan și am fost client pentru DR ISIKOLO și trebuie să vă spun că este un adevărat jucător de vrăji. Când am contactat acest jucător de vrajă, iubitul meu mă părăsise de 2 ani și l-am dorit întotdeauna să mă întoarcă. Am contactat-o ​​pe DR ISIKOLO pentru a mă ajuta în urmă cu aproximativ două săptămâni și m-am reconectat cu iubitul meu. Când fostul meu iubit m-a părăsit, a fost o tulburare pentru mine. Acest lucru a devenit un dezastru pentru mine că am avut un traumatism fiziologic și familia mea a fost foarte îngrijorată de sănătatea mea. După 2 ani, l-am întâlnit pe dr. ISIKOLO și printr-o mărturie și mi-a spus să mă calmez că, indiferent care este problema, el este bine și gata să ajute pe oricine vine la el. Doar peste 2 zile, fosta mea m-a sunat și a vrut să ne întâlnim. Am fost de acord și am făcut pregătiri pentru a-l întâlni și mi-a spus cum s-a simțit vinovat pentru ceea ce a făcut și a vrut să mă întorc. L-am lăudat pe DR ISIKOLO pentru lucrările sale minunate și îl voi recomanda oricui are nevoie de un jucător de vrăji. Contactați-l pentru a vă ajuta și treceți rapid la e-mailul său: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, să-l WhatsApp pe +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  18. Mă trezesc în fiecare zi cu un zâmbet pe buze și cântând laude acestui puternic jucător de vrăji numit Dr. Isikolo, care mi-a făcut o mare favoare salvându-mi relația de la despărțire. Numele meu este Loana Dronca și obișnuiam să cred că am o relație perfectă până când amantul meu a început să vină acasă târziu și în fiecare zi îmi oferă scuze diferite, apoi am decis să-l urmăresc atent, apoi am descoperit că avea o aventură cu o altă fată. Mi s-a frânt inima pentru că am avut atât de multă încredere în el și știind că are o relație secretă, mă doare foarte mult și mai mult îmi era atent sau îmi arăta dragoste. Înainte să-l știu, m-a lăsat pentru fată și am fost într-o mizerie adâncă, lăsându-l în fața altei femei. Dar mulțumesc tuturor celor care au plasat informațiile de contact ale doctorului Isikolo pe internet, deoarece prin aceasta am reușit să îl contactez pe doctorul Isikolo și el m-a ajutat să-l readuc în 48 de ore și astăzi relația mea a fost restabilită cu dragoste și mai multă dragoste decât niciodata. Dacă vă aflați în orice fel de relație sau de stres în căsătorie, vă voi face o favoare prin renunțarea la informațiile de contact ale doctorului Isikolo, care sunt prin e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau puteți, de asemenea, să-l WhatsApp pe +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  19. Acesta este site-ul pe care l-am citit despre DR ISIKOLO și l-am contactat pentru a mă ajuta să-l iau pe fostul meu iubit să se căsătorească cu mine în luna mai a acestui an și am revenit aici pentru a posta despre el. Doctorul Isikolo vă va ajuta să vă rezolvați problema indiferent prin ce treceți. Numele meu este Anna Oscar. Postarea despre un jucător de vrăji este foarte ciudat pentru mine, deoarece nu am crezut niciodată că voi putea spune că am fost ajutat de un jucător de vrăji în a-l aduce pe fostul meu iubit înapoi la mine chiar și atunci când m-a părăsit din cauza infidelității și a abuzurilor constante și am luptat separat și după 6 luni fără contact. Am citit despre doctorul Paul de pe alte site-uri web și l-am contactat pentru a mă ajuta și în mai puțin de 48 de ore fostul meu iubit m-a sunat și m-am bucurat că vrea să se întoarcă la mine. Ne-am întâlnit în aceeași lună și el mi-a propus. A fost cel mai frumos inel. Vă rugăm să vă adresați tuturor celor de aici, contactați DR ISIKOLO pentru a vă rezolva problema și pentru a vă face fericiți cu relația voastră care vă face rău. Iubirea este cel mai bun sentiment experimentat vreodată. Trimiteți-i un e-mail la: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, să-l Whatsapp la +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  20. Numele meu este Jennifer Woodward și sunt din Canada. iată scurta mea mărturie despre cum mi-am recuperat dragostea ... După 5 ani de căsătorie, soțul meu și cu mine ne-am certat până când în cele din urmă m-a părăsit și s-a mutat în California cu o altă femeie. Am simțit că viața mea s-a terminat și copiii mei au crezut că nu își vor mai vedea niciodată liliacul. Am încercat să fiu puternic doar pentru copii, dar nu am putut controla durerea care mă chinuia inima, inima mea era plină de durere și durere, pentru că eram cu adevărat îndrăgostit de soțul meu. În fiecare zi și noapte mă gândesc la el și vreau mereu să se întoarcă la mine, eram foarte supărat și aveam nevoie de ajutor, așa că am căutat ajutor online și am dat peste un site web care îi oferea doctorului OGBOKO. mă poate ajuta să-l readuc pe soțul meu cu experiența și îndrumările sale. Am simțit că trebuie să încerc. L-am contactat și mi-a spus ce să fac și am făcut și am dus totul. 48 de ore mai târziu, soțul meu m-a sunat cu adevărat și mi-a spus că îi este atât de dor de mine și de copii și a promis că nu mă va părăsi niciodată copii din nou, atât de minunat !! Așa s-a întors cu multă dragoste și bucurie și și-a cerut scuze pentru greșeala și pentru. Apoi, din acea zi, Căsătoria noastră a devenit mai puternică decât înainte, totul datorită doctorului OGBOKO. el este atât de puternic și am decis să împărtășesc povestea mea online, încât Dr. OGBOKO este un conjurator real și puternic căruia îi voi ruga mereu să trăiesc mult pentru a-mi ajuta copiii în vremuri de necaz, dacă sunteți aici și aveți nevoie de fostul dvs. înapoi sau soțul tău s-a mutat cu o altă femeie, nu mai plânge, întoarce-te la acest bărbat puternic și informează-te
    mai jos - detaliile sale de contact ...
    E-mail: spellcasterogboko@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  21. Numele meu este Jennifer Woodward și sunt din Canada. iată scurta mea mărturie despre cum mi-am recuperat dragostea ... După 5 ani de căsătorie, soțul meu și cu mine ne-am certat până când în cele din urmă m-a părăsit și s-a mutat în California cu o altă femeie. Am simțit că viața mea s-a terminat și copiii mei au crezut că nu își vor mai vedea niciodată liliacul. Am încercat să fiu puternic doar pentru copii, dar nu am putut controla durerea care mă chinuia inima, inima mea era plină de durere și durere, pentru că eram cu adevărat îndrăgostit de soțul meu. În fiecare zi și noapte mă gândesc la el și vreau mereu să se întoarcă la mine, eram foarte supărat și aveam nevoie de ajutor, așa că am căutat ajutor online și am dat peste un site web care îi oferea doctorului OGBOKO. mă poate ajuta să-l readuc pe soțul meu cu experiența și îndrumările sale. Am simțit că trebuie să încerc. L-am contactat și mi-a spus ce să fac și am făcut și am dus totul. 48 de ore mai târziu, soțul meu m-a sunat cu adevărat și mi-a spus că îi este atât de dor de mine și de copii și a promis că nu mă va părăsi niciodată copii din nou, atât de minunat !! Așa s-a întors cu multă dragoste și bucurie și și-a cerut scuze pentru greșeala și pentru. Apoi, din acea zi, Căsătoria noastră a devenit mai puternică decât înainte, totul datorită doctorului OGBOKO. el este atât de puternic și am decis să împărtășesc povestea mea online, încât Dr. OGBOKO este un conjurator real și puternic căruia îi voi ruga mereu să trăiesc mult pentru a-mi ajuta copiii în vremuri de necaz, dacă sunteți aici și aveți nevoie de fostul dvs. înapoi sau soțul tău s-a mutat cu o altă femeie, nu mai plânge, întoarce-te la acest bărbat puternic și informează-te
    mai jos - detaliile sale de contact ...
    E-mail: spellcasterogboko@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  22. Am citit câteva mărturii despre un jucător de vrăji de dragoste de către Dr. Isikolo despre cum a ajutat mulți oameni să-i readucă pe foștii lor iubiți în 48 de ore. Sincer, am decis să-l contactez pentru că îmi iubesc foarte mult iubitul și suntem despărțiți de câteva luni, chiar mi-a fost dor de el, am încercat toate celelalte mijloace pentru a-l recupera înapoi, dar nu am putut. L-am contactat pe Dr. Isikolo și mi-a spus că fostul meu se va întoarce la mine în următoarele 48 de ore, Dr. Isikolo l-a eliberat pentru a ști cât de mult îl iubeam și îl doream. Și și-a deschis ochii pentru a ne imagina cât de mult avem împreună. Fosta mea s-a întors din nou la mine. În timp ce scriu această mărturie chiar acum, pentru că l-am crezut pe Dr. Isikolo și el m-a ajutat în mod real cu puterile sale. a redat dragostea și legătura dintre noi. Îi mulțumesc dr. Isikolo pentru munca excesivă pe care a făcut-o pentru mine, ajutându-mă să mă întorc cu fostul meu iubit. Aș dori să renunț la adresa de e-mail a doctorului Isikolo și sper să vedeți această mărturie și să-l contactați dacă aveți un iubit pe care îl doriți cu adevărat atât de rău, e-mailul său: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți să-l WhatsApp și la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  23. Bună ziua prieteni, multe persoane suferă astăzi de dureri în diferitele lor relații, pentru că este greu să renunți la dragostea adevărată, uneori ne prefacem că suntem bine, dar nu este așa. Pentru a obține o persoană dragă, încercăm, de asemenea, să ne recâștigăm bucuria și fericirea. Dr. Egwali este aici pentru a ajuta inimile frânte, deoarece este capabil să-ți restabilească fostul sau să-ți restabilească viața amoroasă cu vrăjile sale puternice de dragoste, pentru că l-am testat și l-am crezut că sunt un martor viu astăzi. Mi se solicită persoanelor cu traume conjugale sau de relație să-l contacteze cât mai curând posibil prin WhatsApp la +2348122948392 sau să îi trimită un e-mail. Trimiteți un e-mail /dregwalispellbinder@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  24. Te confrunți cu dificultăți în casa ta matrimonială? contactați-l pe Dr. Ajayi astăzi pentru o soluție de durată, nu vă fie rușine să vă împărtășiți problemele, deoarece problema împărtășită este deja pe jumătate rezolvată, așa că vă îndemn să ajungeți la Dr. Ajayi, omul spiritual pe Whatsapp / Viber: +2347084887094, El m-a ajutat să mă întorc soțul meu după 9 luni de despărțire, aflu despre el prin verișoara mea că a ajutat la obținerea unui copil al ei după 12 ani de căsătorie fără copil. ea aduce pe pământ un băiețel sănătos. Dacă vă confruntați cu orice provocare din viață, spiritual sau fizic și doriți o soluție rapidă, Dr. Ajayi este ultima oprire.

    RăspundețiȘtergere
  25. Salvează-ți căsnicia și recuperează-ți urgent fostul iubit după despărțire / divorț ”Mă numesc Felicia, voi fi dator pentru totdeauna marelui doctor Egwali pentru că am reparat căsătoria ruptă după ce soțul meu m-a părăsit pentru o altă amantă timp de 6 luni. Nu am crezut niciodată în vrăji până când prietenul meu nu mi l-a prezentat. La început, am fost sceptic în privința asta, pentru că am auzit multe despre vrăjitorii falși, dar mi-am pus îndoielile în spate, fiind disperat să-mi recuperez soțul și am făcut în conformitate cu ceea ce mi-a cerut el să fac. . Acum soțul meu s-a întors la doar 48 de ore după ce l-am contactat. Trăiesc din nou fericit cu soțul meu după 6 luni de divorț și nu mă voi odihni până nu va fi cunoscut de lumea pe care i-am spus-o. De asemenea, este specializat în vrăji la loterie, vindecarea diferitelor tipuri de boli, plante pentru sarcină, E.T.C. Conectați-vă cu Doctor Egwali prin poșta sa (Dregwalispellbinder@gmail.com) sau Whats-app la +2348122948392

    RăspundețiȘtergere
  26. Sunt atât de fericit pentru marele ajutor pe care mi l-ai făcut, mare mutaba, soțul meu a revenit la mine, vraja ta de dragoste a funcționat cu adevărat pentru mine, dacă vrei ajutorul lui, adaugă-l pe whatsapp +2348054681416 sau trimite-i un e-mail greatmutaba@ Yahoo. com...

    RăspundețiȘtergere
  27. VRAJILE DE IUBIRE CARE FUNCȚIONEAZĂ ÎN PERFECȚIE ȘI RĂMÂNESC PERMANENT ÎN PERIOADA DORITĂ.
    Împărtășesc această mărturie partenerilor care suferă în relațiile lor, deoarece există o soluție durabilă. Soțul meu ne-a lăsat pe mine și pe cei doi copii ai noștri pentru o altă femeie timp de 2 ani. Am încercat să fiu puternic doar pentru copiii mei, dar nu am putut controla durerile care mă chinuiau inima. Eram rănit și confuz. Am avut nevoie de ajutor, așa că am făcut o cercetare pe internet și am dat peste un site unde am văzut că DR ISIKOLO, un jucător de vrăji, poate ajuta la întoarcerea iubitorilor. L-am contactat și mi-a făcut o rugăciune specială și vrăji. Spre surpriza mea, după 2 zile, soțul meu s-a întors acasă. Așa ne-am reunit din nou și a fost multă dragoste, bucurie și pace în familie. Puteți, de asemenea, să-l contactați pe DR ISIKOLO, un puternic jucător de vrajă pentru soluții, contactați-l prin e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, să-l WhatsApp pe +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  28. Bună ziua tuturor, eu sunt Hanah Tobias și acesta este cel mai minunat lucru pe care l-am experimentat vreodată și trebuie să împărtășesc această mare mărturie. Vreau doar să spun mulțumiri lui DR ISIKOLO pentru că mi-a luat timp să mă ajute să arunc vraja care o readuce pe fostul meu iubit care a pierdut brusc interesul pentru mine după șase luni de logodnă, dar astăzi suntem căsătoriți și mai fericiți decât niciodată. Am fost cu adevărat uimit și șocat când a făcut treaba pentru mine și în 48 de ore după aceea, Kris s-a întors la mine acasă și a început să implore iertare și să-l accept înapoi .. Sunt într-adevăr lipsit de cuvinte și nu știu cât să-ți transmit aprecierea mea DR ISIKOLO. ești un Dumnezeu trimis pentru a restabili relația ruptă. Îi place profund să-i ajute pe oameni să-și îndeplinească dorințele, să găsească dragostea adevărată, să-i readucă pe foștii lor iubiți, să găsească sufletele pereche și multe altele. Contactați-l astăzi și lăsați-l să vă arate minunile și uimirea lucrurilor sale de vrăjire de dragoste. Trimiteți un e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, să-l WhatsApp pe +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  29. Bună ziua, numele meu este Dora Florian. Vreau să împărtășesc experiența mea uimitoare cu cel mai mare jucător de vrăji DR ISIKOLO. Soțul meu mă înșela și când am aflat că am avut o luptă care l-a determinat să se ocupe de divorț. am plâns și m-am îmbolnăvit când căutam online despre citate despre dragoste. Am văzut oameni vorbind despre DR ISIKOLO și lucrarea lui grozavă, al cărei caz a fost similar cu al meu. să nu-mi fac griji că după 48 de ore, soțul meu se va întoarce și va anula divorțul și va reveni la mine. după ce am făcut tot ce mi-a cerut să fac spre marea mea surpriză, două zile după seară, soțul meu a îngenuncheat implorându-mă să-l accept înapoi și am fost îndoielnic cu privire la astfel de lucruri dacă există vreodată de lucru pentru cineva, dar aici am mărturisesc și despre asta. vă mulțumesc încă o dată DR ISIKOLO, sunteți într-adevăr o binecuvântare pentru mine, vă poate ajuta, de asemenea, să vă contactați e-mailul: isikolosolutionhome@gmail.com sau Îl puteți WhatsApp, de asemenea, la +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  30. Am făcut o promisiune de a-mi spune mărturia pe tot globul odată ce bărbatul meu s-a întors la mine și soțul meu a venit exact așa cum mi-a spus DR ISIKOLO când m-a ajutat. Am făcut alegerea corectă de a fi contactat DR ISIKOLO marele jucător de vrăji care este capabil să vă ajute să vă rezolvați problemele. Omul meu m-a lăsat să sufăr și nu am crezut niciodată că va reveni la mine, dar când l-am contactat pe DR ISIKOLO m-a asigurat că omul meu va veni din nou. Mi-am respectat termenii și a făcut treaba și a redat dragostea și legătura dintre mine și soțul meu. Soțul meu a fugit înapoi la mine în 48 de ore cerșind iertare. ASTA ESTE ADEVĂRAT ȘI AUTENTIC. Am fost atât de surprinsă încât vraja a funcționat exact așa cum mi-a spus el. Este atât de uimitor și vreau să crezi pentru că DR ISIKOLO este atât de real și te îndemn să-l contactezi acum, astfel încât să te poată ajuta și în felul în care m-a ajutat. e-mailul este: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, să-l WhatsApp pe +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  31. DR ISIKOLO a făcut-o din nou pentru mine după ce m-a ajutat să-l recuperez pe soțul meu. Vreau să anunț lumea despre DR ISIKOLO, marele jucător de vrăji care mi-a adus înapoi soțul meu, când am crezut că orice speranță s-a pierdut. așa că l-am contactat și am respectat tot ce mi-a spus să fac și într-adevăr, am obținut rezultatul în 48 de ore, așa cum m-a asigurat. DR ISIKOLO și-a folosit vraja puternică pentru a-mi pune un zâmbet pe față, aducându-mi înapoi bărbatul cu vraja lui, la început am crezut că visez când soțul meu s-a întors la mine în genunchi, implorându-mă să o iert și să o accept înapoi și chiar de atunci el mă iubește mai mult decât mă așteptam vreodată, așa că mi-am jurat sinele că voi anunța lumea despre DR ISIKOLO pentru că este un om grozav. Ai probleme în relația ta? partenerul tău s-a despărțit de tine și încă îl iubești și îl vrei înapoi? Aveți probleme cu finanțarea dvs.? sau aveți nevoie de ajutor de orice fel, atunci contactați DR ISIKOLO astăzi pentru că vă garantez 100% că vă va ajuta la fel cum m-a ajutat. Adresa de e-mail DR ISIKOLO este: isikolosolutionhome@gmail.com sau WhatsApp/Telegram lui pe: +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  32. Sunt impresionat că mi se întâmplă cu adevărat acest lucru. Îl am pe fostul meu soț înapoi și DR ISIKOLO a făcut-o pentru mine. Numele meu este Veronica Adrian. Sunt foarte fericit astăzi că am fost cel care a scris despre ajutorul meu care s-a rugat pentru mine în legătură cu relația mea. Dumnezeu l-a folosit într-adevăr pe acest om pentru a-mi ajuta situația. Vă rog, ascultați-mi cuvintele dacă sunteți în căutarea unui aparat care să vă ajute, contactați doctorul Isikolo. El este cel mai bun jucător de vrăji care te ajută astăzi. Acum doi ani, eu și soțul meu am avut o problemă uriașă care a dus la divorțul nostru. Pentru mine și băiețelul meu a fost iadul că a trebuit să ne mutăm în alt oraș. Am devenit părinte singur. L-am cunoscut pe Dr Isikolo acum aproximativ o lună, când i-am spus despre situația mea și mi-a spus să nu-mi fac griji. În două zile, fostul meu soț s-a întors la mine. S-a întâmplat într-o marți dimineață, când am primit un telefon de acasă (părinții mei) că el mă căuta. L-am acceptat să vină la mine și mi-am cerut scuze îngenunchind în fața fiului nostru. Am știut pe loc că acest om m-a ajutat. Sunt o femeie foarte fericită cu tot ce s-a întâmplat în viața mea. Dacă doriți să contactați un jucător de vrăji, întâlniți-l pe Dr. Isikolo și veți fi surprinși de schimbările minunate din viața voastră. E-mailul său este: isikolosolutionhome@gmail.com De asemenea, îl puteți WhatsApp la +2348133261196. contactați-l și vă va răspunde.

    RăspundețiȘtergere
  33. Numele meu este Laura Mattis și eram în căutarea disperată a unui fel de a-l face pe fostul meu iubit să se îndrăgostească de mine. Am avut urcușuri și coborâșuri, dar în ultimele 6 luni relația noastră a plecat spre sud. Am cheltuit peste 500 pe un aparat de turnat vrăji pe care credeam că mă va ajuta și fără să știu că nu a ajutat-o. Mă întind pentru că vreau să fiu femeia dorită pe care am fost și el se îndrăgostește de mine și se căsătorește cu mine. Nu pot să-l imaginez pe acest băiat cu nimeni altcineva până nu l-am contactat cu adevărat pe Dr. Ikhine, care îmi face dorința inimii să devină reală. El mi-a dat detalii despre cum să mă ajute, ceea ce a făcut atunci când m-am conformat și mi-a salvat bărbatul din mâinile rele ale doamnei care l-a hipnotizat și omul meu s-a întors la tine în 48 de ore și am fost cu adevărat uimit că o astfel de manifestare a puterilor este cu adevărat real. Acum pot spune cu bucurie oamenilor să încerce DR ISIKOLO în problemele lor și să aștepte rezultatele imediate. contactați-l cu adresa sa de e-mail. isikolosolutionhome@gmail.com sau direct WhatsApp +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  34. nu-mi venea să cred că mă voi reuni vreodată cu fostul meu iubit, eram atât de traumatizat, rămânând singur, fără corpul care să rămână lângă mine și să fiu cu mine, dar am fost atât de norocos într-o anumită zi să întâlnesc acest lucru dr. puternic, vrăjitor Dr Wight, după ce i-a spus despre situația mea, a făcut tot posibilul uman ca să vadă că iubitul meu se întoarce la mine, într-adevăr, după ce a lansat vraja, fostul meu iubit a revenit la mine mai puțin de 48 de ore, a venit fostul meu iubit înapoi, implorându-mă că nu mă va mai părăsi niciodată, 3 luni mai târziu ne-am logodit și ne-am căsătorit, dacă aveți aceeași situație, contactați-l pe dr. wight, pe e-mailul său: wightmagicmaster@gmail.com. mulțumesc foarte mult, domnule, că mi-ați redat fostul iubit înapoi, adresa de e-mail a lui: wightmagicmaster@gmail.com.

    WhatsApp: +17168691327

    RăspundețiȘtergere
  35. Astăzi sunt atât de fericit din cauza a ceea ce DR ISIKOLO a făcut vieții mele. Numele meu este Dora Leon. vraja lui este atât de eficientă și de rapidă și nu am văzut niciodată cu adevărat un om de ajutor ca el, mi-a rezolvat problema, nu mă așteptam, am întâlnit oameni care vorbeau despre marea sa vrajă, i-am colectat contactul și l-am contactat, a răspuns imediat și întreb despre problema mea, i-am explicat cu lacrimi, mi-a spus că îl contactez, nu ar trebui să-mi fac griji că soțul meu va reveni la mine, în măsura în care încă îl iubesc, am fost uimit. Imediat întreb ce voi face pentru a-l recupera pe soțul meu, s-a reunit pe mine și soțul meu în 48 de ore și dragostea și fericirea au fost restabilite. Mulțumesc DR ISIKOLO. Și tu poți fi ajutat de el. E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com. Îl poți Whatsapp la +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  36. Numele meu este Bernada Gaspar. Din respect pentru tine și vrăjile tale, trebuie să fac această mărturie cunoscută tuturor. Am fost la alți vrăjitori fără să văd niciun rezultat, tot ce vor ei a fost după banii mei. Mi-am dorit doar să vin la tine mai devreme, am primit tot ce este mai bun de la tine. Fostul meu soț a fost plecat timp de un an și am fost peste tot și alți vrăjitori pentru ajutor, dar niciun rezultat până când prietenul meu mi-a prezentat doctorul Isikolo. După ce s-a terminat Vraja de dragoste, am primit în sfârșit un apel de la el în mai puțin de 48 de ore. Vrăjile lui au făcut minuni și soțul meu s-a întors plin de dragoste. A fost ca o minune! S-a întors brusc cu flori spunând că ar trebui să i-l dau, am fost cu adevărat uluit și șocat când soțul meu a îngenuncheat cerșind iertare și să-l accept înapoi. Sunt cu adevărat lipsit de cuvinte și vesel, ești un Dumnezeu trimis mie și întregii mele familii. Și acum sunt din nou o femeie veselă. Vă mulțumesc foarte mult Dr. Isikolo. Pentru toți cei care caută un vrăjitor adevărat, contactați-l pe Dr.Isikolo prin e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, să-l puteți pe WhatsApp la +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  37. Acesta este site-ul pe care l-am citit despre DR ISIKOLO și l-am contactat pentru a mă ajuta să-l aduc înapoi pe fostul meu iubit să se căsătorească cu mine luna trecută și m-am întors aici pentru a posta despre el. DR ISIKOLO vă va ajuta să vă rezolvați problema indiferent prin ce treceți. Numele meu este Alenka Egon din SUA. Postarea despre un vrăjitor este foarte ciudat pentru mine, deoarece nu am crezut niciodată că voi putea spune că am fost ajutat de un vrăjitor să-mi aducă fostul iubit înapoi după 3 ani fără contact. Am citit despre DR ISIKOLO de pe alte site-uri și l-am contactat să mă ajute și în mai puțin de 48 de ore m-a sunat fostul meu iubit și m-am bucurat că vrea să revină la mine. Ne-am întâlnit vineri și mi-a cerut în căsătorie. A fost cel mai frumos inel. Vă rog tuturor de aici, contactați DR ISIKOLO pentru a vă rezolva problema și pentru a vă face fericit cu relația voastră care vă rănește. Dragostea este cel mai bun sentiment experimentat vreodată. Trimiteți-i un e-mail la: isikolosolutionhome@gmail.com sau lui WhatsApp/Viber la: +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  38. Sunt foarte surprinsă de experiența miraculoasă și de minunile lui DR ISIKOLO care au fost răspândite pe internet și în întreaga lume, cum a ajutat minunat oamenii din întreaga lume să-și restaureze iubiții pierduți. L-am contactat după ce am trecut prin atâtea mărturii de la diferiți oameni. el ajută să-l aducă înapoi pe fostul iubit. I-am spus despre soțul meu și despre cum m-a abandonat acum aproximativ 4 luni și a plecat de acasă cu tot ce aveam. Am fost nedumerit când mi-a spus doar să zâmbesc și să mă odihnesc să mă asigur că se va ocupa de toate în doar 48 de ore. Am respectat procesul și el și-a făcut treaba. După a doua zi, soțul meu m-a sunat, am fost atât de șocată încât am preluat apelul și nu mi-a venit să cred urechilor. chiar mă implora să-l iert și făcea promisiuni la telefon. Era clar că DR ISIKOLO ne-a restabilit dragostea și fericirea pe care le-am avut și să rămână permanent. Ei bine, dacă aveți nevoie de un vrăjitor eficient și real pentru orice problemă din viața dvs., îl puteți contacta pe DR ISIKOLO pe e-mailul lui: isikolosolutionhome@gmail.com sau pe WhatsApp-ul lui la: +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  39. Mă numesc Elena Branko și iubitul meu s-a despărțit de mine acum 2 luni, pentru că a simțit că îl înșel cu un prieten de-al meu bărbat, am încercat tot ce am putut să-i explic, dar a făcut ureche surdă, am fost devastată emoțional. pentru că l-am iubit cu adevărat până când am văzut o postare pe internet despre DR ISIKOLO, care îi ajută pe oameni să-și recâștige iubitul pierdut, la început m-am îndoit dacă era real pentru că nu am crezut niciodată în astfel de lucruri, dar am decis să-i dau o încercare, L-am contactat și mi-a spus ce să fac și am făcut-o, apoi a făcut o vrajă de dragoste pentru mine. Procesul vrăjii de reunire a iubiților este foarte simplu și lucrează dezinteresat cu oameni în același mod în care mi-a restabilit relația în 48 de ore și iubitul suna si implora sa ma impachezi din nou, daca ai nevoie de ajutor pentru a-ti repara relatia sau problema casatoriei. Iată contactul lui, WhatsApp/Viber el pe: +2348133261196, e-mail-i (isikolosolutionhome@gmail.com)

    RăspundețiȘtergere
  40. Sunt impresionat și mă simt uimitor că am fostul meu soț înapoi la mine. Numele meu este Veronica Adrian. Sunt foarte fericit astăzi că sunt cel care scrie despre ajutorul meu care s-a rugat pentru mine pentru relația mea. Dumnezeu l-a folosit într-adevăr pe acest om pentru a-mi ajuta situația. Vă rugăm să ascultați cuvintele mele dacă căutați un vrăjitor care să vă ajute, contactați DR ISIKOLO. El este cel mai bun vrăjitor care te poate ajuta astăzi. În urmă cu câteva luni, eu și soțul meu am avut o mare nenorocire conjugală care a dus la divorțul nostru. A fost un iad pentru mine și băiețelul meu că a trebuit să ne mutăm în alt oraș. Am devenit părinte singur. M-am întâlnit cu Dr. Isikolo abia acum o lună, când i-am spus despre situația mea și mi-a spus să nu-mi fac griji. În două zile, fostul meu soț s-a întors la mine. S-a întâmplat într-o marți dimineață când am primit un telefon de acasă (părinții mei) că mă căuta. L-am acceptat să vină la mine și mi-am cerut scuze în genunchi în fața fiului nostru. Am știut imediat că acest om m-a ajutat. Sunt o femeie foarte fericită cu tot ce s-a întâmplat în viața mea. Dacă doriți să contactați un vrăjitor, faceți cunoștință cu Dr. Isikolo și veți fi surprins de schimbările minunate din viața voastră. Adresa de e-mail a lui: isikolosolutionhome@gmail.com De asemenea, îl puteți pe WhatsApp la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  41. Mă numesc Nadia Lapkova și sunt din București, România. Am început să scriu această mărturie în urmă cu câteva zile și am pus intenționat data aici, astfel încât să-mi amintesc că doar în 2 zile de la contactarea DR ISIKOLO relația mea pierdută de mult cu fostul meu soț a fost în sfârșit restabilită. Am reluat legătura cu fostul meu soț pe 5 noiembrie, după ce l-am contactat pe DR ISIKOLO pe contactul său WhatsApp și în 2 zile, fostul meu soț a revenit la mine după ce s-a despărțit de mine timp de peste 8 luni. A fost un miracol pentru că nu am crezut niciodată că va fi posibil. Sunt încă surprins că, în timp ce scriu această mărturie, el încă doarme în patul nostru matrimonial. Chiar sunt fericit domnule. Îți mulțumesc că m-ai ajutat și mă rog și alți oameni minunați să dea mărturii minunate despre tine. Luați legătura cu DR ISIKOLO Spiritual pentru a vă salva relația. pe WhatsApp/SIGNAL sau Viber pe +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  42. Tocmai mi-am recăpătat fostul soț cu ajutorul experților DR ISIKOLO în vrăji de dragoste. Soțul meu m-a părăsit pentru o altă femeie, au fost doar 3 ani din căsnicia noastră. Cel mai dureros lucru este că am fost însărcinată cu al doilea copil. L-am vrut înapoi. Am făcut tot ce era la îndemâna mea să-l aduc înapoi dar totul a fost în zadar, mi-am dorit atât de mult înapoi din cauza dragostei pe care o aveam pentru el, l-am implorat cu tot, am făcut promisiuni dar a refuzat. I-am explicat prietenei mele problema mea și ea mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care m-ar putea ajuta să fac o vrajă pentru a-l aduce înapoi, nu am avut de ales decât să încerc. I-am trimis un mesaj vrăjitorului numit DR ISIKOLO și m-a asigurat că nu este nicio problemă și că totul va fi bine înainte de 11 ore. A făcut vraja și, în mod surprinzător, 48 de ore mai târziu, soțul meu m-a sunat. Am fost atât de surprins, am răspuns la apel și tot ce a spus a fost că îi pare atât de rău pentru tot ce s-a întâmplat, și a vrut să mă întorc la el. A mai spus că mă iubește atât de mult. Am fost atât de fericit și m-am dus la el, așa am început să trăim din nou fericiți împreună. multumesc lui DR ISIKOLO. contactați acum DR ISIKOLO pentru ajutor. Aici contactul său, e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com. De asemenea, îl puteți suna sau pe Whatsapp la +2348133261196. site-ul său direct: https://isikololovetemple.com

    RăspundețiȘtergere
  43. Sunt cu soțul meu de 7 ani fără copil, eu și soțul meu am încercat tot posibilul, dar nu am avut niciun rezultat, până când am întâlnit o prietenă de-a mea foarte bună care mi-a povestit despre Dr Dawn acuna și cum a ajutat-o, i-am explicat. totul la Dr Dawn acuna dupa ce am contactat-o ​​pe Whatsapp, a promis ca ma ajuta, mi-a dat niste instructiuni pe care le-am facut perfect, spre surprinderea mea am ramas insarcinata la 2 saptamani dupa ce m-a ajutat si acum am un copil frumos acum, Toate mulțumită Dr. Dawn acuna, contactați-o pentru o soluție rapidă la problema dvs.
    *Daca vrei sa ramai insarcinata.
    *Dacă vrei să-ți întorci iubitul.
    *Dacă vrei să vindeci vreo boală.
    *Dacă vrei noroc în viața ta.
    *Dacă doriți să opriți avortul spontan și altele,
    : e-mail { dawnacuna314@gmail.com}
    Whatsapp: +2348032246310

    RăspundețiȘtergere
  44. Sunt Vanessa din Australia. Mă simt din nou atât de binecuvântată în căsătorie după ce (DR Fady) m-a întors la soțul meu, care fusese despărțit de mine timp de 11 luni bune. Deși am guri peste tot, nu va fi suficient să-i mulțumesc doctorului Fady pentru ajutorul acordat în viața mea. Soțul meu a fost despărțit de mine de 11 luni și mă doare și mă chinuiesc fără el. Așa că am căutat peste tot ajutor, dar nimic nu a funcționat până când am primit cuvântul dr. Fady pe care l-am contactat online. I-am explicat situația mea și mi-a promis că soțul meu se va întoarce la mine în 7 zile atâta timp cât inima îmi bate încă pentru El. Am crezut în el și mi-a pregătit o vrajă, iar soțul meu m-a sunat așa cum a spus dr. Fady. S-a rugat și a spus că are nevoie de mine și acum trăim din nou fericiți în ultimele 3 luni. Oricine citește articolul meu și are nevoie de ajutor ar trebui să-l contacteze... Email. drfady720@gmail.com.sau adăugați-l pe whatsapp +2349039422406 pentru mai multe informații

    Dacă sări peste ceva
    sub probleme este si perfect
    (1) Vrei să te întorci?
    (2) Ai mereu coșmaruri?
    (3) Doriți să obțineți o promovare în biroul dvs.?
    (4) Vrei ca femeile/bărbații să alerge după tine?
    (5) Vrei un copil?
    (6) Vrei să fii bogat?
    (7) Doriți să vă legați de soțul/soția?
    pentru totdeauna al tau?
    (8) Aveți nevoie de ajutor financiar?
    (9) Ești înșelat și vrei?
    returnezi banii pierduti?
    (10) Vindecă cancerul, HIV/SIDA, herpesul și tot felul de boli
    (11) Doriți să opriți problemele conjugale și divorțul
    (12) Nașterea copiilor
    (13) Ruperea cursei generațiilor
    (14) Găsirea unui loc de muncă
    (15) Protecție spirituală
    (16) Îngrijire pe bază de plante
    (17) Divorț
    (18) Magia căsătoriei
    (19) Magia dizolvării
    (20) magia banilor
    (21) iubesc magia
    (22) a rămâne însărcinată
    (23) Protecția companiei
    (24) Magie pentru problemele familiei
    (25) Probleme în litigiu
    Dacă aveți nevoie sau doriți informații despre vrăji de dragoste sau bani, puteți rezolva această problemă astăzi la Zoom Temple

    RăspundețiȘtergere
  45. VÂRGILE DE DRAGOSTE CARE FUNCȚIONEAZĂ PERFECT ȘI RĂMÂNE PERMANENTE PENTRU ÎNTÂND.
    Împărtășesc această mărturie partenerilor care suferă în relațiile lor, deoarece există o soluție durabilă. Numele meu este Lucia Alexander și soțul meu ne-a lăsat pe mine și pe cei 2 copii ai noștri pentru o altă femeie timp de 2 ani. Am încercat să fiu puternică doar pentru copiii mei, dar nu am putut controla durerile care îmi chinuiau inima. Am fost rănit și confuz. Am avut nevoie de ajutor, așa că am făcut o cercetare pe internet și am dat peste un site pe care am văzut că DR ISIKOLO, vrăjitor, poate ajuta la recuperarea iubiților. L-am contactat și a făcut o rugăciune și vrăji speciale pentru mine. Spre surpriza mea, dupa 2 zile, sotul meu s-a intors acasa. Așa ne-am reunit din nou și a fost multă dragoste, bucurie și pace în familie. Puteți, de asemenea, să contactați DR ISIKOLO, un puternic vrăjitor pentru soluții, pe e-mailul lui: isikolosolutionhome@gmail.com. Puteți, de asemenea, să-l contactați pe WhatsApp la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  46. Îi voi fi pentru totdeauna îndatorat marelui DOCTOR ISIKOLO pentru că mi-a reparat căsnicia ruptă. Ma numesc Maria Artur si dupa ce sotul meu m-a parasit pentru amanta lui timp de 3 luni. Nu am crezut niciodată în vrăji până când prietenul meu mi-a făcut cunoștință cu el. La început, am fost sceptic în privința lui, pentru că am auzit multe despre vrăjitorii falși, dar mi-am lăsat îndoielile în urmă pentru că eram disperat să-mi aduc soțul înapoi și am făcut conform ce mi-a spus el să fac. Acum, soțul meu s-a întors în doar 48 de ore de la contactul cu el. Traiesc din nou fericit cu sotul meu dupa 6 luni de divort si nu ma voi odihni pana nu va fi cunoscut in toata lumea. De asemenea, este specializat în vrăji de protecție, vrăji de loterie, vrăji de înălțime E.T.C. Conectați-vă acum cu DOCTORUL ISIKOLO, adresa lui de e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com De asemenea, îl puteți WhatsApp pe +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  47. Bună tuturor, sunt Vanessa Tobias și acesta este cel mai minunat lucru pe care l-am experimentat vreodată și trebuie să vă împărtășesc această mărturie grozavă. Vreau doar să-i mulțumesc lui DR ISIKOLO pentru că și-a făcut timp să mă ajute să fac vraja care readuce înapoi fostul meu iubit care și-a pierdut brusc interesul pentru mine după șase luni de logodnă, dar astăzi suntem căsătoriți și mai fericiți decât niciodată. Am fost cu adevărat uluit și șocat când a făcut treaba pentru mine, iar în 48 de ore după, Kris s-a întors la mine acasă și a început să-mi cer iertare și să-l accept înapoi. Sunt foarte lipsit de cuvinte și nu știu cât de mult să-ți transmit aprecierea mea DR ISIKOLO, ești un Dumnezeu trimis pentru a restabili relația ruptă. Îi place profund să ajute oamenii să-și atingă dorințele, să găsească dragostea adevărată, să-și recapete foștii iubiți, să oprească relațiile abuzive. Contactați-l astăzi și lăsați-l să vă arate minunile și uimirea sistemului său de vrăji de dragoste. El oferă rezultate la cel mai bun nivel în vrăji reale. Trimiteți un e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com De asemenea, puteți să-l WhatsApp pe +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  48. Vă rugăm să vizitați (Whatsapp: +2348133261196) pentru orice fel de ajutor.
    Numele meu este Antonela Lasse și sunt aici pentru a depune mărturie despre modul în care acest puternic vrăjitor numit DR ISIKOLO m-a ajutat să-mi repar relația. Mi-a fost zdrobit când logodnica mea mi-a spus că nu mai este interesat să se căsătorească cu mine pentru că avea o aventură cu cealaltă femeie la care lucrează. Plângeam și plângeam în fiecare zi, până când a devenit atât de rău încât am apelat la Internet pentru ajutor, atunci când am citit o recenzie despre marea muncă a lui DR ISIKOLO, apoi l-am contactat pentru ajutor pentru a-mi recupera iubitul, el m-a ajutat să fac o puternică (vrajă de dragoste de reconciliere) și spre cea mai mare surpriză a mea, după 48 de ore în care am făcut vraja de dragoste, logodnicul meu s-a întors în genunchi rugându-mă să-l iert. Îmi salvez relația, îl poți contacta pe DR ISIKOLO prin adresa sa de e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Îl poți și pe Whatsapp pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  49. Bună, mă numesc Dora Florian, vreau să împărtășesc experiența mea uimitoare cu cel mai mare vrăjitor DR ISIKOLO. Soțul meu mă înșela și când am aflat că am avut o ceartă care l-a determinat să solicite divorțul. Am plâns și m-am îmbolnăvit când căutam citate de dragoste online, am văzut oameni vorbind despre DR ISIKOLO și despre munca sa grozavă al cărui caz era similar cu al meu, i-au lăsat informațiile de contact, l-am contactat și i-am explicat totul în lacrimi adânci și mi-a spus sa nu imi fac griji ca dupa 48 de ore, sotul meu se va intoarce si va anula divortul si va reveni la mine. după ce am făcut tot ce mi-a cerut să fac, spre cea mai mare surpriză a mea, la două zile după seară, a fost soțul meu care a îngenuncheat rugându-mă să-l accept înapoi și mă îndoiam că astfel de lucruri vor exista vreodată de muncă pentru cineva, dar aici am depun și mărturie despre asta. multumesc inca o data DR ISIKOLO esti intr-adevar o binecuvantare pentru mine si el te poate ajuta. e-mail de contact: isikolosolutionhome@gmail.com sau Îl puteți WhatsApp pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  50. Salutare tuturor. Numele meu este Stephanie Lois. Fiecare mărturie pe care atât de mulți oameni le-au scris despre DR ISIKOLO sunt 100% adevărate și nu sunt minciuni. Soțul meu a fost fermecat de o doamnă cu magie neagră și dintr-o dată, haosul a crescut între noi și m-a părăsit pe mine și pe copii și timp de 4 luni. El nu a vizitat niciodată sau a sunat și a fost o povară grea pentru mine să trec prin traumă emoțională și să am grijă de copii singură. Am ajuns până la a contacta un spiritist din România, India și Lesotho și toți au eșuat în încercarea de a-l întoarce înapoi la mine. Am văzut un articol despre DR ISIKOLO și am decis să-l încerc și el m-a ajutat, iar soțul meu a fost curățat și purificat de farmecul și dragostea și armonia pe care le-am împărtășit au fost restaurate și toate acestea s-au întâmplat la 48 de ore după ce a făcut treaba pentru mine. . Sunt cu adevărat uimit și am venit aici pentru a încuraja și pe oricine are nevoie de orice fel de ajutor să-l contacteze și pentru ajutor. E-mailul lui: isikolosolutionhome@gmail.com și îl puteți WhatsApp/Viber pe +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  51. DR ISIKOLO a făcut-o din nou pentru mine după ce m-a ajutat să-mi recuperez soțul. Numele meu este Vanesa Erik și vreau să anunț lumea despre DR ISIKOLO, marele vrăjitor, care mi-a adus înapoi soțul meu înstrăinat când credeam că s-a pierdut orice speranță. așa că l-am contactat și am respectat tot ce mi-a spus să fac și într-adevăr, am primit rezultatul în 48 de ore, așa cum m-a asigurat. DR ISIKOLO și-a folosit vraja puternică pentru a-mi pune un zâmbet pe buze aducând înapoi bărbatul meu cu vraja lui, la început am crezut că visez când soțul meu s-a întors la mine în genunchi, implorându-mă să o iert și să o accept înapoi și chiar de atunci el mă iubește mai mult decât m-am așteptat vreodată, așa că mi-am făcut un jurământ că voi anunța lumea despre DR ISIKOLO pentru că este un om grozav. Ai probleme în relația ta? partenerul tău s-a despărțit de tine și încă îl iubești și îl vrei înapoi? sau aveți nevoie de ajutor de orice fel, atunci contactați-l pe DR ISIKOLO astăzi pentru că vă ofer 100% garanție că vă va ajuta așa cum m-a ajutat pe mine. Adresa de e-mail DR ISIKOLO este: isikolosolutionhome@gmail.com sau WhatsApp/Viber lui la: +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  52. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  53. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  54. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  55. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  56. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  57. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  58. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  59. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  60. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  61. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  62. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  63. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  64. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  65. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  66. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  67. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  68. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  69. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  70. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  71. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  72. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  73. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  74. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  75. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  76. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  77. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  78. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  79. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  80. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  81. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  82. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  83. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  84. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere