miercuri, 31 iulie 2019

“UNTEATRU” … NOUĂ ANI!

ZILE BOGATE ÎN SURPRIZE PLĂCUTE, CU EFFORT REALIZATE

         Din 2010, în fiecare vară, teatrul independent – UNTEATRU atenționează că a mai trecut un an de când funcționează. A sărbătorit acum, în 2019, nouă ani de existență în care și-a consolidat o personalitate aparte, în condiții precare pentru spațiile de joc. Activează în prezent în clădirea unei foste fabrici din strada Sfinții Apostol, unde a reușit să își delimiteze trei spații de joc – Sala Mare, Sala Mică și un bar transformat în sală de spectacol. 

        
 Fondatorii UNTEATRU sunt tinerii regizori Andrei și Andreea Grosu care au unit în jurul lor o echipă de actori senzaționali, activi mulți și în teatre de stat, dar și pe unii regizori, construind împreună un repertoriu cultural, cu piese ilustrate teatral original. UNTEATRU se detașează astăzi, în mișcarea teatrală independentă, ca și Teatrul Act, cucerește spectatori de toate vârstele prezenți mereu în sălile sale modeste, dar și diverse premii. Tot acest drum al succesului prin valoarea spectacolelor cu actori și regizori deosebiți, a fost și este un parcurs cu mari greutăți financiare. Cum conducerea statului nostru consideră cultura … o Cenușăreasă amărâtă, nici teatrului independent nu îi acordă nici o atenție. Primăria Capitalei, de pildă, înființează teatre noi, cu săli elegante și bine dotate tehnic, din stricte interese de amiciție politică!
         UNTEATRU rămâne o oază de bucurie pentru public în peisajul nostru teatral dezastruos administrat de către stat. La nouă ani de la apariție, fondatorii Andrei și Andreea Grosu declară optimiști: “Nouă ani. Cei mai frumoși din viața noastră, nouă ani cât o viață. Viața unteatru. În fiecare an îți urăm, de ziua ta, să fii la fel de fermecător, din ce în ce mai bun, din ce în ce mai plin și din ce în ce mai strălucitor. Anul acesta îți mai urăm să reziști. Să rezistăm, toți alături de tine, să ne bucurăm de tot ce se întâmplă în inima ta. La mulți ani unteatrule! Ești aproape mare, dar încă mic.”
         “Zilele UNTEATRU” între 24 – 28 iulie, în ciuda caniculei, au fost invadate de publicul care a răsplătit cu aplauze oferta programului încărcat de reprezentații – premiere, concerte, proiecții de filmulețe, spectacole invitate din țară, dar și o serie de reprezentații “surpriză”, avanpremiere reușite, dar care le vom comenta când vor intra în repertoriul curent de la UNTEATRU. Nu au lipsit spectacole pentru copii, a cântat Alex Ștefănescu, un artist special și din nou invitat, “Before Breakfast” de la Teatrul “Maria Filotti” din Brăila, a încântat publicul (reprezentația e comentată pe blogul “Spectator” la data premierei). 
         La mulți ani UNTEATRU cu șansa împlinirii unor proiecte remarcabile!

P.S. În postările următoare vom acorda atenția cuvenită pentru trei spectacole noutate în repertoriul curent.

2 comentarii:

  1. sunt de argint de la Garman, m-am căsătorit acum 8 ani fără un copil, căutam cu disperare o soluție pentru că doctorul a spus că nu pot rămâne însărcinată, dar un prieten de-al meu m-a îndrumat către un jucător de vrăji numit Dr. White și i-a explicat problemele mele și mi-a promis că totul va fi bine cu mine în 12 zile, mi-a dat câteva instrucțiuni pe care le-am făcut perfect, am fost la spital pentru test și mi-au confirmat că sunt însărcinată cu o săptămână și acum am frumosul meu fiu și mai am o altă sarcină chiar acum, mulțumesc ție dr White, contactează-l pentru tot felul de soluții,

    1) dacă doriți să returnați Ex.
    2) dacă vrei vraja să rămâi însărcinată.
    3) dacă doriți să opriți avortul spontan.
    4) dacă vrei să fii iubit de cineva.
    5) vraja pentru a vindeca tot felul de boli sau boli.
    Si altii.
    el este cel mai bun și foarte adevărat. wightmagicmaster@gmail.com. WhatsApp: +17168691327

    RăspundețiȘtergere
  2. Dr. Makha este un om cu mari puteri spirituale din cauza puterii sale de vrajă, am reușit să-mi recuperez soțul după 3 ani de divorț. Treceam printr-o perioadă foarte proastă din cauza divorțului, așa că căutam ajutor online când am dat peste mărturia unei doamne care a descris cum vrăjitorul a ajutat-o ​​să aibă un copil folosind un medicament pe bază de plante, am primit contactul. si i-a explicat situatia, a facut o vraja si sotul meu s-a intors la mine in a treia zi inca e magie pentru mine, sunt foarte fericit sa revin cu iubirea vietii mele. îl puteți contacta pe Dr. Makha vrăjitorul la numărul său de whatsapp: +1(815)564-3618 sau e-mail: makharituals@gmail.com el m-a ajutat Sunt sigur că vă va ajuta și cu problema vieții tale.

    RăspundețiȘtergere