luni, 1 iunie 2015

FESTIVALUL COMEDIEI ROMÂNEȘTI (festCO) – EDIȚIA a XIII-a

Din nou s-a demonstrat că rămâne un eveniment important acest Festival, special dedicat dramaturgiei noastre. Din motive obiective, fiind implicată în activitatea Teatrului de Comedie, nu pot comenta nici Festivalul, nici ultimele premiere ale acestui colectiv. Respectăm regula “conflictului de interese”. Ne este permis totuși, să atragem atenție asupra unei manifestări speciale, unicat …

“ … LA CLASA DOAMNEI SANDA MANU”         În cadrul “festCO” s-a petrecut o … întâmplare, ce poate fi considerată o pagină memorabilă din istoria vie a teatrului nostru -  ÎNTÂLNIRE “PROFESIONAL” AMICALĂ - a profesorului de excepție, Doamna Sanda Manu, cu o parte din foștii săi studenți, mulți la număr, absolvenți începând din 1957 până în deceniul al doilea din mileniul trei!
Miercuri 27 mai, seara târziu, în cadrul “festCO”, scena mare a Teatrului de Comedie a avut o distribuție rară, a devenit neîncăpătoare fiind invadată de personalități ale Artei Actorului cărora dascăl le-a fost distinsa Doamnă. “Motoarele” valoroase ale teatrului și filmului de astăzi sau întâlnit și regăsit cu Doamna care le-a cizelat harul, fără să aibă drept martori spectatori și cronicari teatrali. Profesorul și regizorul Sanda Manu este cea care a dăruit generos teatrului, filmului nostru, cât și Marelui Public, un buchet de valori. Este un adevărat magician care a lansat personalitățile scenelor noastre pe drumul creației teatrale.
În fotografia de mai sus, puteți descoperi pe cei care publicul îi răsplătește cu aplauze entuziaste pe toate scenele mioritice și uneori și pe cele de peste hotare. (Teatrul de Comedie … beneficiază doar de nouă absolvenți din diferite generații, de la “clasa” Sandei Manu!)

Nu putem decât mulțumi Doamnei Sanda Manu pentru “darurile” oferite teatrului nostru, cât și pentru că a acceptat această “întâlnire” rară, cu o condiție … să fie cât mai discretă, să … “fie între noi”. Și a fost o seară rară, a emoțiilor și bunei dispoziții!

Un comentariu:

 1. sunt de argint de la Garman, m-am căsătorit acum 8 ani fără un copil, căutam cu disperare o soluție pentru că doctorul a spus că nu pot rămâne însărcinată, dar un prieten de-al meu m-a îndrumat către un jucător de vrăji numit Dr. White și i-a explicat problemele mele și mi-a promis că totul va fi bine cu mine în 12 zile, mi-a dat câteva instrucțiuni pe care le-am făcut perfect, am fost la spital pentru test și mi-au confirmat că sunt însărcinată cu o săptămână și acum am frumosul meu fiu și mai am o altă sarcină chiar acum, mulțumesc ție dr White, contactează-l pentru tot felul de soluții,

  1) dacă doriți să returnați Ex.
  2) dacă vrei vraja să rămâi însărcinată.
  3) dacă doriți să opriți avortul spontan.
  4) dacă vrei să fii iubit de cineva.
  5) vraja pentru a vindeca tot felul de boli sau boli.
  Si altii.
  el este cel mai bun și foarte adevărat. wightmagicmaster@gmail.com. WhatsApp: +17168691327

  RăspundețiȘtergere