joi, 3 decembrie 2015

“UNTEATRU” ARE O NOUĂ CASĂ!

UN ALTFEL DE TEATRU INDEPENDENT

         În urmă cu cinci ani în spatele CEC, într-o clădire tare amărâtă, lipsită de încălzire, începea să funcționeze un nou teatru independent – UNTEATRU. Inițiativa a doi tineri regizori, Andrei și Andreea Grosu, de a defini personalitatea unui teatru independent printr-un repertoriu solid cultural, s-a înfăptuit cu eforturi și s-a bucurat de succes. S-au integrat în proiectele acestui “altfel de teatru independent”, tineri regizori și actori liber profesioniști, dar și actori din teatrele instituționalizate din Capitală, chiar și din țară. Au realizat nu experimente banale, ci spectacole cu adevărat novatoare ca formulă teatrală.
         Multe din spectacolele sale au fost selectate în diferite festivaluri, în Feativalul Național de Teatru, distinse cu diverse premii. UNTEATRU oferă publicului numeroase texte de autori consacrați ce rămân în repertoriu mai multe stagiuni. Amintim : “Ce zile frumoase” – Samuel Beckett, “Trei femei înalte” – Edward Albee, “Trădare” – Harold Pinter, “Un tramvai numit dorință” – Tennessee Williams și “Căldură mare!” –Caragiale, “La țigănci” – Mircea Eliade, “Poezia visului” – Emil Botta. În cinci ani UNTEATRU a urcat în fruntea clasamentului teatrului independent fiind un exemplu de ce presupune pasiunea de a fi creator în teatru și când răsplata financiară este modestă.
         După cinci ani, UNTEATRU a reușit să se mute în alt spațiu, în apropierea celui din spatele CEC, pe strada Sfinții Apostol, nr. 44, într-o clădire în care a funcționat înainte de ’89 o fabrică de pielărie și blănărie. Acum beneficiază de condiții de încălzire și apă caldă, de o sală comodă și ușor transformabilă. Promite și înființarea unei a doua săli. Inaugurarea noului sediu s-a făcut cu spectacolele “Livada de vișini”, “The Sunset Limited”, urmând în curând premiera cu ”Are nevoie de atenție!”.
        Un comentariu:

 1. sunt de argint de la Garman, m-am căsătorit acum 8 ani fără un copil, căutam cu disperare o soluție pentru că doctorul a spus că nu pot rămâne însărcinată, dar un prieten de-al meu m-a îndrumat către un jucător de vrăji numit Dr. White și i-a explicat problemele mele și mi-a promis că totul va fi bine cu mine în 12 zile, mi-a dat câteva instrucțiuni pe care le-am făcut perfect, am fost la spital pentru test și mi-au confirmat că sunt însărcinată cu o săptămână și acum am frumosul meu fiu și mai am o altă sarcină chiar acum, mulțumesc ție dr White, contactează-l pentru tot felul de soluții,

  1) dacă doriți să returnați Ex.
  2) dacă vrei vraja să rămâi însărcinată.
  3) dacă doriți să opriți avortul spontan.
  4) dacă vrei să fii iubit de cineva.
  5) vraja pentru a vindeca tot felul de boli sau boli.
  Si altii.
  el este cel mai bun și foarte adevărat. wightmagicmaster@gmail.com. WhatsApp: +17168691327

  RăspundețiȘtergere