vineri, 5 august 2016

“CONCERT ALEX ȘTEFĂNESCU” – UNTEATRU

CÂNTĂREȚ, TEXTIER ȘI ACTOR, DEMN DE APLAUZE          Din programul concertelor nu am putut urmări decât recitalul tânărului actor Alex Ștefănescu. Acest tânăr are o serie de apariții apreciabile pe scenă, în diverse spectacole și a fost remarcat la Gala “Hop”, ediția din 2014.
         Cu o chitară bine stăpânită, Alex Ștefănescu a realizat un recital admirabil, în care cu mult haz și discretă ironie, relatează  impresiile unui observator al realității zilelor noastre. Cântecele sale inspirate sunt completate cu povestiri despre noi cei de astăzi, cu farmec rostite. Cu spontaneitate, mereu stabilește  o relație cu publicul din originalul bar pe care îl are UNTEATRU în imediata apropiere a sălii de spectacol. Textele sale inspirat scrise transmit bună dispoziție și stârnesc mereu aplauze meritate.

         Acest recital special susținut de Alez Ștefănescu demonstra că publicul are în față nu numai un “folkist” demn de urmărit, dar și un actor cu har comic care așteaptă partituri pe măsura capacităților sale multiple.

Un comentariu:

 1. sunt de argint de la Garman, m-am căsătorit acum 8 ani fără un copil, căutam cu disperare o soluție pentru că doctorul a spus că nu pot rămâne însărcinată, dar un prieten de-al meu m-a îndrumat către un jucător de vrăji numit Dr. White și i-a explicat problemele mele și mi-a promis că totul va fi bine cu mine în 12 zile, mi-a dat câteva instrucțiuni pe care le-am făcut perfect, am fost la spital pentru test și mi-au confirmat că sunt însărcinată cu o săptămână și acum am frumosul meu fiu și mai am o altă sarcină chiar acum, mulțumesc ție dr White, contactează-l pentru tot felul de soluții,

  1) dacă doriți să returnați Ex.
  2) dacă vrei vraja să rămâi însărcinată.
  3) dacă doriți să opriți avortul spontan.
  4) dacă vrei să fii iubit de cineva.
  5) vraja pentru a vindeca tot felul de boli sau boli.
  Si altii.
  el este cel mai bun și foarte adevărat. wightmagicmaster@gmail.com. WhatsApp: +17168691327

  RăspundețiȘtergere