luni, 31 mai 2021

˜ ARTA LA DOMICILIU ˜ - TEATRUL DE COMEDIE / Sala ˜ Radu Beligan˜

 UN TALMEȘ - BALMEȘ ... UNEORI AMUZANT


Titlul ˜Arta la domiciliu˜ pare provocator, când aproape de un an și jumătate pandemia a tras cortina peste teatre, active doar pe online la ... domicilu spectatorilor. Este o păcăleală însă, acest titlu, nu are nici o legătură cu starea actuală a mediului social, afectat de pandemie și dornic de normlitate. Dar ... nu prea avem dramaturgi și nici regizori cu ochiul țintă la actualitate ˜oglindă a realității.

Teatrul de Comedie pășete în circuitul normalității cu ˜un scenariu dramatic˜ de Dragoș Huluba după texte de Teodor Mazilu, Dumitru Solomon, Ion Băieșu și ... I.L.Caragiale (!) , un mixtum compositum, un amestec la grămadă de scurte fragmente din opera acestor dramaturgi. Tema scenariului are la bază relația de cuplu – El și Ea, în diverse situații ale vieții. Era de așteptat și posibil, ca scenaristul Dragoș Huluba să adapteze textele selecționate la momentul actual, la ˜măștile˜ realității. Scenariul, ca și punerea sa în scenă de regizorul Dragoș Huluba, are drept rezultat un ... talmeș-balmeș, uneori e drept, cu efecte amuzante.

Dragoș Huluba este un creator de marcă, școlit și pe genul special al pantomimei la răposata companie ˜Passe – Partout˜ inițiată de Dan Puric. Pantomima și dansul se ansamblau în spectacole cuceritoare la acestă companie. Cu personalitate creatoare, Dragoș Huluba a mai realizat spectacole deosebite ca regizor și interpret și amintim de pildă, ˜A fost odată în România˜ la Teatrul Național ˜I.L.Caragiale˜. Acum, Dragoș Huluba încearcă un exercițiu ca scenarist, regizor și actor, de îmbinare a unor texte ce aparțin unor dramaturgi cu nume mai mult sau mai puțin prestigioase, tratate scenic incoerent ca stil teatral, de la pantomimă, la trăirea dramatică a replicii cu posibil efect comic. 

Teodor Badiu concepe un decor sugestiv pentru lumea de astăzi. Fundalul e marcat de imaginea blocurilor, dublată în planul următor de ecrane cu dimensiuni diferite pentru proiecții video, spațiile acțiunii sunt departajate, scena e marcată cu neoane, decorul devine astfel funcțional, numai că e exploatat superficial de regizor, în special oferta pentru proiecțiile video modest aplicate de Dragoș Huluba. Costumele propuse de de Violeta Huluba sunt pete de culoare pentru imaginea generală a reprezentației, dar nu sprijină prin accesorii transformarea în diversele personaje ce revin fiecărui interpret. Absentă este și linia discret plasată a machiajului pentru diferențierea fiecărui rol.

Șase actori au de interpretat un fel de ˜scheciuri` desprinse pentru scenariu din scrierile autorilor, lor se alătură și un prezentator, folosit minor în scenariu de către regizor. Răzvan Krem Alexe este e remarcabil în rolul prezentatorului, activ în scurtele sale apariții, rostitor al cuvântului cu sensuri multiple. Prologul său cu trimitere la relația actor – spectator, indica posibilitatea de a urmări un altfel de spectacol, ceea ce nu se întâmplă.

Cuplul El și Ea e prezent în ˜scheciuri` și are tipologii diverse. În reprezentație primul cuplu e interpretat de Dragoș Huluba și Violeta Huluba care propun sugestiv o relație El și Ea, valorificată admirabil folosind pantomima. În aceiași linie de expresie cu intervenția unor scurte replici cei doi impun remarcabil în ˜scheciuri˜ personaje diferite, Violeta Huluba – Soția, Bătrâna, Doamna din lift și Dragoș Huluba – Soțul, Bătrânul, Bărbatul din lift.

Pe linia teatrului de proză al cuvântului, evoluează celelalte două cupluri de interpreți. Liviu Pintileasa compune excelent personajele - El, Leonida și Lunganul, valorifică replica, relaționează cu partenera în funcție de situație și context. Smaranda Caragea, partenera sa, cu mobilitate expresivă, răspunde cerințelor caracterizării solicitate de Ea, Efimița, Femeia din lift. Personajele însă, provenite din piesa lui Caragiale, scenariul nu le speculează inspirat, sunt implicate derizoriu în reprezentație. Cel de al treilea cuplu de interpreți este alcătuit din Simona Stoicescu (Fata și Grasul) și Angel Popescu (Soțul fetei, Domnul din lift). Interpretarea actorilor e apreciabilă în unele momente, dar se simte lipsa îndrumării regizorale în specularea tipologiei, fiecărui rol. 

Amalgamul de stiluri teatrale folosite de regizor, de la pantomimă, la teatru realist, are drept rezultat modeste efecte comice, provoacă sporadic râsul publicului. ˜Arta la domiciliu˜ este un spectacol rezultat în urma pandemiei, când creatorii au avut o lungă pauză pentru o confruntare în direct cu publicul aflat în sala de spectacol și nu la ... domiciliu.


P.S. Sunt publice ˜Premiile Senatului și nominalizările pentru Gala UNITER 2021, ediția a XXIX-a˜. Sunt tradiționale aceste premii și actuala ediție nominalizează creațiile din perioada 1 ianuarie – 31 decembrie, an de vârf al pandemiei. Firește producțiile teatrale au fost puține, au apărut în zone cu un grad redus de infectare cu blestematul virus. 

Ne uimește absența nominalizării la secțiunea ˜ Cel mai bun spectacol` a premierei de excepție de la Naționalul din Capitală - ˜Jurnal de România.1989 ˜. A fost nominalizată pentru regia meritorie, doar regizoarea spectacolului Carmen Lidia Vidu, de către selecționeri. Vom comenta la timpul potrivit aceste nominalizări.


85 de comentarii:

  1. O mărturie uimitoare despre un jucător care mi-a adus soțul înapoi la mine. Numele meu este May Lookman, locuiesc în Marea Britanie și sunt fericit căsătorit cu un soț minunat și grijuliu, cu doi copii. O mare problemă a apărut în familia mea acum șase luni, între mine și soțul meu. Atât de îngrozitor încât a dus cazul în instanță pentru divorț. a spus că nu a mai vrut să rămână niciodată cu mine și că nu mă mai iubește. Așa că a plecat de acasă și i-a determinat pe mine și pe copiii mei să suferim dureri severe. Am încercat tot posibilul să-l recuperez după multe cerșetori, dar fără rezultat. și a confirmat că și-a luat decizia și nu a mai vrut să mă mai vadă. Așadar, într-o seară, când mă întorceam de la serviciu, am întâlnit un vechi prieten de-al meu care l-a întrebat pe soțul meu. Așa că i-am explicat totul, așa că mi-a spus că singurul mod în care aș putea să-l recuperez pe soțul meu era să vizitez un jucător de vrăji, pentru că a funcționat și pentru el. Așa că nu am crezut niciodată în vraja, dar nu am avut de ales decât să-i urmez sfatul. Apoi mi-a dat adresa de e-mail a jucătorului de vrăji pe care l-a vizitat. {ogunomospellcaster@gmail.com}. Așadar, în dimineața următoare, am trimis un e-mail la adresa pe care mi-a dat-o, iar vrăjitorul m-a asigurat că îl voi recupera pe soțul meu a doua zi. Ce afirmație uimitoare !! Nu am crezut niciodată, așa că a vorbit cu mine și mi-a spus tot ce trebuie să fac. Apoi a doua zi dimineață, atât de surprinzător, soțul meu, care nu mă sunase în ultimele șase luni, mi-a sunat să-mi anunțe că se întoarce. Așa că s-a întors în aceeași zi, cu multă dragoste și bucurie, și și-a cerut scuze pentru greșeala și durerea pe care mi le-a provocat mie și copiilor mei. Apoi, din acea zi, relația noastră a fost acum mai puternică decât în ​​trecut, cu ajutorul unui jucător de vrăji. Prin urmare, vă voi sfătui să-l vizitați cu amabilitate pe marele Dr. Ogun Omo dacă vă aflați într-o astfel de stare sau dacă aveți vreo problemă legată de „readucerea fostului dvs. înapoi. Deci, mulțumesc dr. Ogun Omo pentru că mi-a adus soțul înapoi și am adus din nou bucurie familiei mele. {ogunomospellcaster@gmail.com}
    De asemenea, vindecă și readuce EX înapoi,
    1 leac pe bază de plante HIV / ADIS.
    2 Tratamentul cancerului pe bază de plante.
    3 Curățarea rupturii articulației.
    4 herpes vindecă ierburi.
    5 feluri de orez jeleu.
    6 HPV leac de plante medicinale.
    7 Vindecarea diabetului.
    8 recuperează-ți fostul.
    9 Vraja sarcinii.
    10 cura HTP.
    11 Vindecarea aerului hepatitic.
    12 Covid 19 coronia vires cure.
    13) Tratamentul astmului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. TERMINAȚI CU ASTFEL DE POSTĂRI PE ACEST BLOG!

      Ștergere
    2. TERMINAȚI CU ASTFEL DE POSTĂRI PE ACEST BLOG!

      Ștergere
    3. TERMINAȚI CU ASTFEL DE POSTĂRI PE ACEST BLOG!

      Ștergere
    4. TERMINAȚI CU ASTFEL DE POSTĂRI PE ACEST BLOG!

      Ștergere
    5. TERMINAȚI CU ASTFEL DE POSTĂRI PE ACEST BLOG!

      Ștergere
  2. Când l-am găsit pe Dr. Ogume, aveam nevoie disperată de a-l aduce înapoi pe fostul meu iubit. M-a lăsat pentru o altă femeie. S-a întâmplat atât de repede și nu am avut niciun cuvânt de spus în situație. El m-a abandonat după 3 ani fără nicio explicație. L-am contactat pe Dr. Ogume prin contactul său și El mi-a spus ce trebuie să fac înainte să mă poată ajuta și am făcut ceea ce mi-a spus, după ce i-am oferit ceea ce dorea, a aruncat o vrajă de dragoste pentru a ne ajuta să ne reîntregim. La scurt timp după ce și-a făcut vraja, iubitul meu a început din nou să-mi trimită mesaje text și s-a simțit oribil pentru ceea ce m-a supus. El a spus că sunt cea mai importantă persoană din viața lui și el știe asta acum. Ne-am mutat împreună și el a fost mai deschis față de mine decât înainte și a început să petreacă mai mult timp cu mine decât înainte. De când dr. Ogume m-a ajutat, partenerul meu este foarte stabil, fidel și mai aproape de mine decât înainte. Îl recomand cu drag pe Dr. Ogume oricui are nevoie de ajutor. E-mail: ogumenspellcaster@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  3. Este timpul să-mi împărtășesc mărturia, eu sunt Nelson și fericit când depun mărturie aici, am fost prezentată de Baba Ogbogo de mama mea când a descoperit că nu-mi pot rămâne soția însărcinată după 3 ani de căsătorie. Deci, acestea au adus atâtea probleme în căsnicia mea și au dus la divorț. a spus ea, el este extrem de spiritual și poate să o facă pe soția mea să se întoarcă la mine cu bucurie și putem avea copii împreună. La început, nu m-am îndoit până nu l-am contactat și apoi am aruncat vrăji puternice asupra mea și am făcut-o pe soția mea să se întoarcă la mine după ce a făcut ceea ce era necesar. Acum, suntem mulțumiți de copii minunați. Din ziua în care Great BaBa Ogbogo a lucrat pentru mine și mi-a rezolvat problemele. Am făcut un jurământ puternic că, atâta timp cât voi trăi, voi continua să mărturisesc despre bunătatea marilor sale lucrări, iar cei care se confruntă cu dificultăți de relație și căsătorie ar trebui să-l contacteze rapid și să devină un martor fericit ca mine. I-am renunțat la contact aici, prin e-mail: greatbabaogbogotemple@gmail.com sau l-am contactat prin numărul său WhatsApp. +2349020168697
    El a făcut-o pe fosta mea soție să se întoarcă la mine cu bucurie
    M-a vindecat de la un om impotent la un bărbat adevărat.

    RăspundețiȘtergere
  4. Astăzi majoritatea oamenilor suferă de dureri în diferitele lor relații, deoarece este dificil să renunți la dragostea adevărată, uneori ne prefacem că suntem în regulă, dar nu este ceea ce este. Pentru a obține o persoană dragă, încercăm, de asemenea, să recâștigăm bucuria și fericirea din cauza legăturii pe care ați creat-o de-a lungul anilor. Dr. Egwali este aici pentru a ajuta inimile frânte, deoarece, prin vrăjile sale puternice de dragoste, este capabil să redea o viață de dragoste care a dispărut, așa cum am încercat-o și am crezut că sunt un martor viu astăzi. Mă adresez persoanelor cu relații similare sau traume conjugale să îl contacteze cât mai curând posibil pe WhatsApp la +2348122948392 sau prin intermediul
    Trimiteți un e-mail /dregwalispellbinder@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  5. VRAJILE DE IUBIRE CARE FUNCȚIONEAZĂ ÎN PERFECȚIE ȘI RĂMÂNESC PERMANENT ÎN PERIOADA DORITĂ.
    Împărtășesc această mărturie partenerilor care suferă în relațiile lor, deoarece există o soluție durabilă. Soțul meu ne-a lăsat pe mine și pe cei doi copii ai noștri pentru o altă femeie timp de 2 ani. Am încercat să fiu puternic doar pentru copiii mei, dar nu am putut controla durerile care mă chinuiau inima. Eram rănit și confuz. Am avut nevoie de ajutor, așa că am făcut o cercetare pe internet și am dat peste un site unde am văzut că DR ISIKOLO, un jucător de vrăji, poate ajuta la întoarcerea iubitorilor. L-am contactat și mi-a făcut o rugăciune specială și vrăji. Spre surpriza mea, după 2 zile, soțul meu s-a întors acasă. Așa ne-am reunit din nou și a fost multă dragoste, bucurie și pace în familie. Puteți, de asemenea, să-l contactați pe DR ISIKOLO, un puternic jucător de vrajă pentru soluții, contactați-l prin e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, să-l WhatsApp pe +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  6. DR ISIKOLO a făcut-o din nou pentru mine după ce m-a ajutat să-l recuperez pe soțul meu. Vreau să anunț lumea despre DR ISIKOLO, marele jucător de vrăji care mi-a adus înapoi soțul meu, când am crezut că orice speranță s-a pierdut. așa că l-am contactat și am respectat tot ce mi-a spus să fac și într-adevăr, am obținut rezultatul în 48 de ore, așa cum m-a asigurat. DR ISIKOLO și-a folosit vraja puternică pentru a-mi pune un zâmbet pe față, aducându-mi înapoi bărbatul cu vraja lui, la început am crezut că visez când soțul meu s-a întors la mine în genunchi, implorându-mă să o iert și să o accept înapoi și chiar de atunci el mă iubește mai mult decât mă așteptam vreodată, așa că mi-am jurat sinele că voi anunța lumea despre DR ISIKOLO pentru că este un om grozav. Ai probleme în relația ta? partenerul tău s-a despărțit de tine și încă îl iubești și îl vrei înapoi? Aveți probleme cu finanțarea dvs.? sau aveți nevoie de ajutor de orice fel, atunci contactați DR ISIKOLO astăzi pentru că vă garantez 100% că vă va ajuta la fel cum m-a ajutat. Adresa de e-mail DR ISIKOLO este: isikolosolutionhome@gmail.com sau WhatsApp/Telegram lui pe: +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  7. Da, este adevărat că DR ISIKOLO este cel mai bun jucător de vrajă de oriunde. Numele meu este Marie Lyons și am fost client pentru DR ISIKOLO și trebuie să vă spun că este un adevărat și mare jucător de vrăji. Când am contactat acest jucător de vrăji, prietenul meu mă părăsise de 2 ani și mereu l-am dorit să-mi revină. L-am cunoscut pe DR ISIKOLO pentru a mă ajuta în urmă cu aproximativ o lună și m-am reconectat cu iubitul meu. Când fostul meu iubit m-a părăsit, a fost o tulburare pentru mine că am plesnit-o pe sora mea mai mare într-o anumită dimineață pentru nimic. Acest lucru a devenit un dezastru pentru mine că am avut un traumatism fiziologic și familia mea era foarte îngrijorată de sănătatea mea. După 2 ani, l-am întâlnit pe dr. ISIKOLO și printr-o mărturie și mi-a spus să mă calmez că indiferent care este problema, el este bine și gata să ajute pe oricine vine la el. Doar peste 2 zile, fosta mea m-a sunat și a vrut să ne întâlnim. Am fost de acord și am făcut pregătiri pentru a-l întâlni și mi-a spus cum s-a simțit vinovat pentru ceea ce a făcut și a vrut să mă întorc. L-am lăudat pe DR ISIKOLO pentru lucrările sale minunate și îl voi recomanda oricui are nevoie de un jucător de vrăji. Contactați-l pentru a vă ajuta și treceți rapid la e-mailul său Email: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, să-l WhatsApp pe +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  8. Viața mea este plină de fericire pentru că DR ISIKOLO mă face să fiu fericit. Numele meu este Roxana Anda, ceea ce mi s-a întâmplat nu este ceea ce pot păstra doar pentru mine, ci și să spun lumii, astfel încât cei care au vreo problemă cu relația sau căsătoria să-și recapete dragostea și să fie fericiți din nou. Eu și iubitul meu am avut câteva probleme serioase care duc la despărțirea noastră, deoarece după aceea viața mea nu a mai fost niciodată aceeași, am încercat toate metodele pentru a-l recupera. dar au fost doar risipă de efort și pierdere de timp. Dar într-o zi, în timpul căutării mele pe internet, am dat peste cineva care mărturisește despre DR ISIKOLO. Îl contactez și îi explic problema mea. Sunt încă foarte surprins până acum cum a reușit să-l aducă înapoi pe iubitul meu în 48 de ore. Cu acest lucru grozav care s-a întâmplat în viața mea, am decis să povestesc lumii întregi despre acest mare om numit DR ISIKOLO. Pentru cei care au nevoie de ceva mi-a spus că în templul său nu este nimic imposibil. Îl cred atât de mult. Prieteni sau oricui îmi citește mărturia, dacă aveți nevoie de ajutor pentru a vă readuce fostul iubit/fostul soț sau doriți să aveți copilul, vă rugăm să-l contactați cu amabilitate prin e-mail; Trimite-i un e-mail la: isikolosolutionhome@gmail.com sau WhatsApp/Viber lui la: +2348133261196 și îți promit că iubitul tău va reveni cu siguranță la tine.

    RăspundețiȘtergere
  9. Bună băieți... Numele meu este Clara Guzman și vreau doar să îi mulțumesc (DR ISIKOLO) pentru ceea ce a făcut pentru mine și familia mea, ajutându-mă să câștig loteria. Am câștigat Patru sute douăzeci de mii de euro. ((420.000,00)). Vraja sa de loto este cea mai bună și uimitoare. Viața mea este acum echilibrată și sunt acum foarte bogată Așa cum mi-am dorit întotdeauna și sunt fără îndoială. Căutați un jucător de vrăji real și autentic care să vă ajute să câștigați în orice fel de loterie pe care o jucați? îl puteți contacta pe DR ISIKOLO, astăzi tot planul dvs. de a câștiga vreodată Big in lotto se va împlini și va funcționa bine pentru dvs. Vraja Lui foarte reală și autentică, încă nu-mi vine să cred. Vraja Lui, de asemenea, funcționează foarte repede. Vă mulțumesc foarte mult DR ISIKOLO pentru că v-ați dedicat timpul pentru a arunca vraja de loto pentru mine. Am primit facturile plătite, datoria mi-a fost compensată și sunt încă foarte bogat. Dacă aveți nevoie de un jucător de vrăji real și autentic care să vă ajute să câștigați reclame la loto, pentru a vă aduce înapoi iubitul, contactați-l cu amabilitate pentru ajutor rapid și urgent. e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau WhatsApp him la +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  10. Vă mulțumesc foarte mult DR ISIKOLO pentru că l-ați făcut pe fostul meu iubit să revină la mine. Scriu această minunată mărturie cu privire la acest om. Mi-a îndeplinit toate dorințele. Iubitul meu și cu mine ne-am întâlnit mai mult de 2 ani și, deși avusesem atât de multe probleme, dar nu ne-am gândit niciodată la o despărțire. Într-o zi, m-a sunat la telefon spunându-mi cum este obosit de relație și nu poate vedea nicăieri spre care ne îndreptăm. Au trecut luni și iubitul meu nu m-a mai contactat și nu am mai auzit de el și telefonul său mobil a fost deconectat. Știam că trebuie să caut ajutor din cauza atâtor dragoste pe care o am pentru el. Am contactat acest mare jucător de vrăji pentru că nu am mai contactat niciodată pe nimeni și vă spun că după 2 zile de contact, fostul meu iubit m-a sunat și mi-a cerut să mă vadă după 48 de ore, a făcut treaba pentru a mă împăca cu bărbatul meu, purta un inel pe degetul meu. Sunt foarte fericit pentru că în curând voi fi o femeie căsătorită cu ajutorul acestui mare jucător de vrăji. Am promis să vă manifest lucrările tuturor și vă rugăm să contactați acest om pentru a vă ajuta la: isikolosolutionhome@gmail.com sau puteți să-l WhatsApp și la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  11. Dacă nu este ajutorul real al doctorului ISIKOLO, nu cred că voi zâmbi din nou, soțul meu m-a lăsat cu doi copii timp de un an și două săptămâni, toate eforturile pentru a-l aduce înapoi au eșuat. Am întâlnit o doamnă numită Christina care mi-a povestit despre un aparat de vrajă numit DR ISIKOLO, mi-a dat adresa de e-mail și numărul de telefon mobil și l-am contactat și mi-a asigurat că în 48 de ore soțul meu va reveni la mine, în mai puțin de 48 de ore soțul meu s-a întors a început să ceară iertare spunând că lucrează dracii, așa că sunt încă surprins până acum de acest miracol, nu prea cred în niciun doctor spiritual, nu am putut concepe timp de cinci ani după ce am născut fetele mele, așa că eu și soțul nostru eram disperați să avem un copil de sex masculin, dar imediat ce vraja a fost aruncată, am rămas însărcinată cu un copil de sex masculin și am născut al treilea copil, dacă aveți nevoie de asistență, puteți contacta el și DR ISIKOLO vă va asigura că obțineți rezultatul perfect fără întârziere. E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau direct WhatsApp +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  12. nu-mi venea să cred că mă voi reuni vreodată cu fostul meu iubit, eram atât de traumatizat, rămânând singur, fără corpul care să rămână lângă mine și să fiu cu mine, dar am fost atât de norocos într-o anumită zi să întâlnesc acest lucru dr. puternic, vrăjitor Dr Wight, după ce i-a spus despre situația mea, a făcut tot posibilul uman ca să vadă că iubitul meu se întoarce la mine, într-adevăr, după ce a lansat vraja, fostul meu iubit a revenit la mine mai puțin de 48 de ore, a venit fostul meu iubit înapoi, implorându-mă că nu mă va mai părăsi niciodată, 3 luni mai târziu ne-am logodit și ne-am căsătorit, dacă aveți aceeași situație, contactați-l pe dr. wight, pe e-mailul său: wightmagicmaster@gmail.com. mulțumesc foarte mult, domnule, că mi-ați redat fostul iubit înapoi, adresa de e-mail a lui: wightmagicmaster@gmail.com.

    WhatsApp: +17168691327

    RăspundețiȘtergere
  13. Vreau să mulțumesc marelui DR ISIKOLO pentru că mi-a adus Restabilirea relației mele rupte. Nimeni nu m-ar fi putut face vreodată să cred că Mărturia va ajunge vreodată la realitate. Am fost cel mai mare sceptic din lume. Nu am crezut niciodată în vrăji magice sau în altceva legat de asta, dar mi s-a spus de o sursă de încredere (un coleg de muncă foarte apropiat) și am încercat, a fost unul dintre cele mai bune lucruri pe care le-am făcut vreodată. Viața mea amoroasă era în ruine; inima se rupe și era la un pas de o treime. Pur și simplu nu am mai putut face față unui alt divorț și am vrut să încerc mai mult pentru a face relația noastră să funcționeze, dar soțului meu nu părea să-i pese. și s-a despărțit din nou de mine. Eram confuz și nu mai știu ce să fac din nou, ci mai degrabă ei să intre în contact cu DR ISIKOLO. A făcut o vrajă de dragoste care l-a făcut pe soțul meu să revină la mine în exact 48 de ore pe care m-a asigurat. acum suntem foarte mulțumiți de sinele nostru. DR ISIKOLO a făcut-o să realizeze cât de mult ne iubim și avem nevoie unul de celălalt. Acest om este pentru REAL și pentru bine. vă poate ajuta, de asemenea, să vă remediați relația ruptă. L-am avut pe soțul meu înapoi! A fost ca un miracol. contactați-l acum dacă aveți nevoie de ajutor. e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, să-l WhatsApp la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  14. Bună ziua, prieteni, sunt aici pentru a spune o mărturie minunată și uimitoare despre un mare jucător de vrăji care m-a ajutat. Numele meu este Vivian Anderson. Recuperarea iubitului meu este ceea ce mă așteptam cel puțin și nu mi-aș putea imagina niciodată. Eu și bărbatul meu suntem căsătoriți de cinci ani și trăim fericiți, dar dintr-o dată s-a schimbat complet și s-a îndepărtat de mine și nu am știut niciodată ce se întâmplă, am încercat să-l întreb, dar el a refuzat să-mi spună ce problema este și, odată cu trecerea timpului, a căutat divorțul. Eram atât de îngrijorat și confuz, și am făcut tot posibilul pentru a-l readuce înapoi, dar nu a fost ușor, am crezut că toată speranța s-a pierdut și, în timpul căutării mele de ieșire, mi-a spus un prieten de-al meu care avea o problemă similară eu despre un mare jucător de vrăji numit DR JOE care a ajutat-o ​​să-și recapete și prietenul. Nu cred niciodată în aruncarea de vrăji în întreaga mea viață sau într-o magie pentru că nu am crezut niciodată că va funcționa, dar am încercat să-i dau acestui om o șansă și, spre marea mea surpriză, a aruncat o vrajă pentru a-mi readuce iubitul în 2 zile așa cum a promis , dar astăzi suntem din nou împreună într-o casă minunată. Folosesc această ocazie pentru a spune oricui trece o situație similară Sau dacă aveți nevoie de Cure să-l contacteze pe e-mail: drjoesolutionspells@gmail.com sau numărul de WhatsApp +1-7252404536

    RăspundețiȘtergere
  15. Nu am știut niciodată că oamenii încă mai au puteri și fac ca lucrurile să se întâmple așa. Sunt John Luna din Albania. Soțul meu m-a lăsat pe mine și pe copilul meu pentru o altă fată în urmă cu trei ani, de atunci viața mea a fost plină de dureri, tristețe și traume pentru că el a fost prima mea iubire și suntem împreună de ani de zile și nu ne-am putea imagina viața fără el . Am văzut câteva mărturii despre un mare jucător de vrăji DR DAWNACUNA și despre cum ajută oamenii din întreaga lume, că poate aduce înapoi iubitul în câteva zile, inițial am râs și am spus că nu mă interesează, ci datorită dragostei pe care o am pentru omul meu l-am consultat pe marele jucător de vrăji și, spre marea mea surpriză, după două zile, soțul meu m-a sunat pentru prima dată după trei ani, că îmi lipsește și că îi pare atât de rău pentru fiecare lucru prin care m-a făcut să treacă, încât mă vrea înapoi, ne vom petrece viața împreună și promit să nu ne mai părăsim nici eu, nici copilul meu. Încă nu-mi pot crede ochilor, pentru că este extrem de incredibil, este prea bun pentru a fi adevărat. Tot ce pot să spun este să vă mulțumesc DR DAWNACUNA pentru că mi-ați adus soțul la mine și la copilul meu și pentru oricine ar putea avea nevoie de ajutorul acestui mare jucător de vrăji, vă rog să-mi permiteți să trimit mailul aici: {dawnacuna314@gmail.com}
    WhatsApp: +2348032246310

    RăspundețiȘtergere
  16. Bună ziua, sunt aici pentru a răspândi această veste bună în întreaga lume cu privire la modul în care mi-am recuperat fosta iubire. Înnebuneam când bărbatul meu m-a părăsit pentru altă fată luna trecută. Dar când întâlnesc un prieten care îmi prezintă DR ISIKOLO marele mesager al oracolului pe care îl slujește, i-am povestit problemei lui DR ISIKOLO despre modul în care fosta mea iubire m-a părăsit și, de asemenea, despre cum aveam nevoie pentru a obține un loc de muncă bine plătit. Mi-a spus doar că am ajuns la locul potrivit dacă îmi voi primi dorința inimii fără niciun efect secundar. Mi-a spus ce trebuie să fac și m-am conformat și s-a făcut. În următoarele 2 zile, dragostea mea m-a sunat la telefon și îmi spunea că îmi pare rău că m-am trăit înainte și, de asemenea, în săptămâna următoare după ce dragostea mea m-a chemat să pledez pentru iertare și am primit și un nou loc de muncă. Nicio problemă nu este prea mare pentru el ca să o rezolve. Contactați-l direct pe contactele sale de mai jos
    site-ul web: https://isikololovetemple.com
    e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com
    WhatsApp: +2348133261196.a

    RăspundețiȘtergere
  17. DR JOE NU A OPRIT NICIODATĂ DE A FACE MINUNI Cu DR JOE toate problemele tale s-au încheiat.
    Numele meu este Maryra Velita. Aceasta este o mărturie pe care o voi spune tuturor să o audă. am fost căsătorit patru 4 ani și în al cincilea an al căsătoriei mele, o altă femeie a avut o vrajă pentru a-mi lua iubitul de la mine și soțul meu ne-a părăsit pe mine și pe copii și am suferit de 2 ani până când am vrut să spun o postare în care acest lucru omule Dr. JOE, Landy au ajutat pe cineva și am decis să încerc să mă ajute să-mi aduc soțul iubit acasă și crede-mă, doar îi trimit fotografia lui și a soțului meu și după 48 de ore așa cum mi-a spus, Am văzut o mașină condusă în casă și iată că era soțul meu și el a venit la mine și la copii și de aceea sunt fericit să vă spun lumii și celor din voi în situație similară cu DR JOE și să vă revină partenerul toată asigurarea. E-mailul său: drjoesolutionspells@gmail.com sau numărul WhatsApp +1-7252404536

    RăspundețiȘtergere
  18. Având atât de mult în inimă, sunt aici pentru a mă exprima despre cum Dr. Isikolo mi-a salvat căsătoria de la divorț. Eu și soțul meu aveam unele neînțelegeri și ne rupea căsătoria în măsura în care soțul meu căuta un divorț. Deci nu am altă opțiune decât să merg pe internet pentru a căuta soluția la problema mea. Acolo am dat peste detaliile doctorului Isikolo și despre cât de mulți oameni scriau lucruri bune despre el și lucrările sale minunate pentru ei și despre modul în care a ajutat mulți oameni prin restabilirea relației lor. L-am contactat pe doctorul Isikolo și mi-a spus tot ce trebuie să fac și în mai puțin de 48 de ore soțul meu a anulat actele de divorț. Acum, eu și soțul meu trăim împreună în pace și armonie, mulțumită doctorului Isikolo pentru că mi-a salvat căsnicia de la despărțire. Informațiile de contact ale doctorului Isikolo sunt prin e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau îl puteți WhatsApp, de asemenea, la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  19. Vrajă de dragoste puternică eficientă pentru a-ți readuce fostul iubit acum, Verifică-l pe DR ISIKOLO.
    Tocmai am experimentat minunile vraji de dragoste ale Dr. Isikolo care au fost răspândite pe internet și în întreaga lume. Cum a ajutat minunat oamenii din întreaga lume să-și restabilească căsătoria și să-și recapete iubitorii pierduți și, de asemenea, să câștige la loterie. L-am contactat după ce am trecut prin atâtea mărturii de la oameni diferiți despre modul în care a ajutat să-l readucă pe fostul meu iubit, i-am povestit despre soțul meu care m-a abandonat acum vreo 8 luni și a plecat de acasă cu tot ce am avut. DR ISIKOLO mi-a spus doar să zâmbesc de 3 ori și să mă odihnesc, se va descurca cu totul în doar 48 de ore, a făcut treaba și după a doua zi Toni m-a sunat și am fost atât de șocat, am luat apelul și nu mi-a venit să cred urechile mele, el chiar mă implora să-l iert și făcând promisiuni la telefon. S-a întors acasă și mi-a luat și o mașină nouă doar pentru ca el să-mi demonstreze dragostea pentru mine. Ei bine, dacă aveți nevoie de un jucător de vrăji eficient și real pentru orice problemă din viața dvs., îl puteți contacta pe DR ISIKOLO prin e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau, de asemenea, îl puteți WhatsApp la +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  20. Sunt foarte surprinsă de experiența miraculoasă și minunile doctorului Isikolo care au fost răspândite pe internet și în întreaga lume. Cum a ajutat minunat oamenii din întreaga lume să-și restabilească relația pierdută. L-am contactat după ce am trecut prin atât de multe mărturii de la oameni diferiți cum a ajutat să-l readucă pe fostul iubit înapoi, i-am spus despre soțul meu care m-a abandonat acum vreo 8 luni și a plecat de acasă cu tot ce am avut. Am fost nedumerit când mi-a spus doar să zâmbesc și să mă odihnesc, asigurându-mă că se va descurca cu totul în doar 48 de ore. După a doua zi, soțul meu m-a sunat, am fost atât de șocat. Aleg apelul și nu-mi venea să cred urechile mele, chiar mă implora să-l iert și s-a întors acasă și mi-a primit și un cadou foarte frumos doar pentru ca el să-mi demonstreze dragostea pentru mine. Ei bine, dacă aveți nevoie de un aparat de vrăjitor eficient și real pentru orice problemă din viața dvs., îl puteți contacta pe Dr. Isikolo pe WhatsApp/SIGNAL lui la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  21. Tocmai mi-am revenit fostul soț datorită ajutorului experților în vrăji de dragoste Dr. OBO
    Soțul meu m-a părăsit pentru o altă femeie, erau doar 3 ani de la căsătoria noastră. Cel mai dureros lucru este că am fost însărcinată cu al doilea copil al nostru. L-am vrut înapoi. Am făcut tot ce mi-a stat în putință pentru a-l obține, dar totul a fost în zadar, am promis, dar el a refuzat. I-am explicat problema mea prietenei mele și mi-a sugerat că ar trebui să iau legătura cu vrăjitorul pentru a mă ajuta să arunc vraja pentru a-l aduce înapoi, nu am avut de ales decât să încerc. Am trimis un mesaj unui vrăjitor numit DR OBO care m-a asigurat că nu există nicio problemă și că totul va fi bine timp de 48 de ore. A aruncat o vrajă și a redat dragostea și legătura dintre mine și soțul meu și s-a întors la mine după 48 de ore. Sunt încă încântat de rezultatul muncii sale. nu mai plânge, contactați DR OBO pentru ajutor. Aici contactul său, e-mail: dr.obohealinghome1411@gmail.com De asemenea, îl puteți WhatsApp la +2348115365326

    RăspundețiȘtergere
  22. MULȚUMESC Dr. ISIKOLO PENTRU FERICIREA MEA ȘI FAMILIA MEA ÎMPREUNĂ. WHATSAPP: +2348133261196.
    Bună, sunt Rosa Antoine. După ce am fost într-o Uniune numită căsătorie cu soțul meu de ani de zile, el a fost abuziv și a distrus dragostea pe care am împărtășit-o și m-a părăsit. Am făcut tot posibilul să mă întorc la el, dar totul a fost în zadar, l-am dorit atât de mult înapoi pentru că l-am iubit. L-am contactat pe Dr. Isikolo pe WhatsApp și m-a asigurat că nu există nicio problemă și că totul va fi în regulă. Mi-a spus tot ceea ce era necesar pe care l-am prezentat și așa a făcut vraja pentru mine și, în mod surprinzător, după 48 de ore, soțul meu m-a sunat cerându-mi scuze pentru tot ceea ce a venit ca o bucurie uriașă și copleșitoare. Am fost atât de surprins. Acum dragostea și fericirea din casa noastră sunt restabilite și încă mă uimește. deci oricine are nevoie de ajutor pentru orice fel de probleme poate contacta, de asemenea, acest vrăjitor real și foarte autentic pe e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, să-i contactați prin WhatsApp la +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  23. Numele meu este Helena Leon din Londra. Eu și soțul meu suntem căsătoriți de peste 10 ani. Au existat mai multe lupte uriașe și situații dureroase în căsnicia noastră, dar întotdeauna părea să ieșim mai puternici de cealaltă parte. Din senin, soțul meu mi-a vorbit despre divorț, am fost oarbă! Nu l-am văzut venind, nu am recunoscut semnele. Nu mă mai găsește atractivă sexual. Nu m-am putut abține să nu plâng tot timpul pentru că eram extrem de rănită. Am fost total deprimat până l-am găsit pe Dr ISIKOLO, vrăjitorul despre care toată lumea vorbea online și l-am contactat pentru o vrajă de reuniune de dragoste. În timpul conversației noastre, el m-a asigurat că îl va aduce înapoi pe soțul meu în mai puțin de 48 de ore de la vrăjirea sa. Mie mi s-a părut imposibil. Nu veți crede că soțul meu a sunat imediat după 48 de ore rugându-mă să uit orice a spus despre divorț. Am fost total uimit! Există atât de multă dragoste în familia mea de când am folosit vrăjile lui. Este minunat și vrăjile lui funcționează atât de repede. Acum soțul meu mă iubește mult mai mult decât înainte. De asemenea, ai putea lua legătura cu el dacă ai probleme cu căsnicia sau relația ta. E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com. De asemenea, îl puteți WhatsApp pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  24. Numele meu este Bernada Gaspar. Din respect pentru tine și vrăjile tale, trebuie să fac această mărturie cunoscută tuturor. Am fost la alți vrăjitori fără să văd niciun rezultat, tot ce vor ei a fost după banii mei. Mi-am dorit doar să vin la tine mai devreme, am primit tot ce este mai bun de la tine. Fostul meu soț a fost plecat timp de un an și am fost peste tot și alți vrăjitori pentru ajutor, dar niciun rezultat până când prietenul meu mi-a prezentat doctorul Isikolo. După ce s-a terminat Vraja de dragoste, am primit în sfârșit un apel de la el în mai puțin de 48 de ore. Vrăjile lui au făcut minuni și soțul meu s-a întors plin de dragoste. A fost ca o minune! S-a întors brusc cu flori spunând că ar trebui să i-l dau, am fost cu adevărat uluit și șocat când soțul meu a îngenuncheat cerșind iertare și să-l accept înapoi. Sunt cu adevărat lipsit de cuvinte și vesel, ești un Dumnezeu trimis mie și întregii mele familii. Și acum sunt din nou o femeie veselă. Vă mulțumesc foarte mult Dr. Isikolo. Pentru toți cei care caută un vrăjitor adevărat, contactați-l pe Dr.Isikolo prin e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, să-l puteți pe WhatsApp la +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  25. Sunt cu soțul meu de 7 ani fără copil, eu și soțul meu am încercat tot posibilul, dar nu am avut niciun rezultat, până când am întâlnit o prietenă de-a mea foarte bună care mi-a povestit despre Dr Dawn acuna și cum a ajutat-o, i-am explicat. totul la Dr Dawn acuna dupa ce am contactat-o ​​pe Whatsapp, a promis ca ma ajuta, mi-a dat niste instructiuni pe care le-am facut perfect, spre surprinderea mea am ramas insarcinata la 2 saptamani dupa ce m-a ajutat si acum am un copil frumos acum, Toate mulțumită Dr. Dawn acuna, contactați-o pentru o soluție rapidă la problema dvs.
    *Daca vrei sa ramai insarcinata.
    *Dacă vrei să-ți întorci iubitul.
    *Dacă vrei să vindeci vreo boală.
    *Dacă vrei noroc în viața ta.
    *Dacă doriți să opriți avortul spontan și altele,
    : e-mail { dawnacuna314@gmail.com}
    Whatsapp: +2348032246310

    RăspundețiȘtergere
  26. Mă numesc Ivana Lasse și după 5 ani de căsătorie cu soțul meu cu 2 copii, soțul meu a început să se poarte ciudat și să iasă cu alte doamne și mi-a arătat dragoste rece, în mai multe rânduri el amenință că divorțează de mine dacă îndrăznesc să-l întreb despre el. aventură cu alte doamne, am fost total devastată și confuză până când un vechi prieten de-al meu mi-a spus despre un vrăjitor de pe internet numit DR ISIKOLO care îi ajută pe oameni cu probleme de relație și căsătorie prin puterile vrăjilor de dragoste, la început m-am îndoit dacă așa ceva. Lucrul există vreodată, dar am decis să încerc, când l-am contactat, el m-a ajutat să fac o vrajă de dragoste și în 48 de ore soțul meu s-a întors la mine și a început să-și ceară scuze, acum a încetat să iasă cu alte doamne și a lui cu mine. pentru bine și pentru adevărat. Contactați acest mare vrăjitor de dragoste pentru ca problema dvs. de relație sau căsătorie să fie rezolvată astăzi prin: isikolosolutionhome@gmail.com sau trimiteți-i un mesaj prin WhatsApp +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  27. Salutare tuturor, numele meu este Natali Oscar. După 5 ani de căsnicie cu soțul meu cu 2 copii, soțul meu a început să se poarte ciudat și să iasă cu alte doamne și mi-a arătat dragoste rece, în mai multe rânduri el amenință că divorțează de mine dacă îndrăznesc să-l întreb despre aventura lui cu alte doamne, eu a fost total devastat și confuz până când un vechi prieten de-al meu mi-a spus despre un vrăjitor pe internet numit DR ISIKOLO care ajută oamenii cu probleme de relație și căsătorie prin puterile vrăjilor de dragoste, la început m-am îndoit dacă așa ceva va exista vreodată, dar am decis să incearca. când l-am contactat, m-a ajutat să fac o vrajă de dragoste și în 48 de ore soțul meu s-a întors la mine și a început să-și ceară scuze, acum a încetat să mai iasă cu alte doamne și a lui cu mine definitiv și pe bune. Contactați-l pe DR ISIKOLO, marele vrăjitor de dragoste, pentru ca problema dvs. de relație sau căsătorie să fie rezolvată astăzi, prin e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com. De asemenea, puteți să-l WhatsApp la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  28. Îți mulțumesc mult DOCTOR ISIKOLO că l-ai făcut pe fostul meu iubit să se întoarcă la mine. Numele meu este Nora Pepe și scriu această mărturie minunată în privința acestui om. Mi-a împlinit toate dorințele. Iubitul meu și cu mine ne-am întâlnit de mai bine de 3 ani și, deși am avut atâtea certuri, nu ne-am gândit niciodată la o despărțire. Într-o zi, m-a sunat la telefon spunându-mi că s-a săturat de relație și nu poate vedea nicăieri spre care ne îndreptăm. Au trecut luni și iubitul meu nu m-a mai contactat și nu am mai auzit de el și i-a fost deconectat telefonul mobil. Știam că trebuie să caut ajutor din cauza atât de multă dragoste pe care o am pentru el. Am contactat acest mare vrăjitor pentru că nu am mai contactat pe nimeni până acum și vă spun că, după 2 zile de contact, fostul meu iubit m-a sunat și a cerut să mă vadă și a doua zi dimineață, a purtat un inel pe deget. Sunt foarte fericită pentru că în curând voi fi o femeie căsătorită cu ajutorul acestui mare vrăjitor numit DOCTOR ISIKOLO. Am promis să vă manifest lucrările tuturor și vă rugăm să contactați acest om pentru a vă ajuta la: isikolosolutionhome@gmail.com sau WhatsApp-ul lui: +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  29. Doar fii fericit! Fii iubit si iubeste! FI cea mai bună versiune a ta pentru tine!!! . Am vrut doar să împărtășesc o poveste de succes! Tocmai mi-am recuperat soțul cu ajutorul vrăjitorului DR, Ilekhojie .. De când m-a ajutat DR, Ilekhojie, soțul meu este foarte stabil, credincios și mai aproape de mine decât înainte. De asemenea, puteți contacta acest vrăjitor și vă puteți repara relația. Iată contactul lui,
    WhatsApp-i: +2348147400259
    Trimiteți-i un e-mail la: (gethelp05@gmail.com)

    RăspundețiȘtergere
  30. Mulțumesc domnule pentru vrăjile dumneavoastră autentice. Mă numesc Zara Matteo. Este cu adevărat incredibil și nu am experimentat așa ceva în viața mea. Înainte să vă cunosc, domnule, am încercat toate mijloacele posibile pentru a-mi recupera soțul, dar de fapt mi-am dat seama că nimic nu mergea pentru mine și că soțul meu a dezvoltat multă ură pentru mine. Am crezut că nu există nicio speranță să mă reîntâlnesc cu fostul meu soț. Dar când am citit recenzii bune despre modul în care DR ISIKOLO îi ajută pe alții, am decis să-i trimit un e-mail pentru a încerca și am făcut tot ce mi-a spus el și am avut încredere în el și i-am urmat instrucțiunile așa cum mi-a garantat în 48 de ore, și exact atunci m-a sunat fostul meu. Domnule, suntem mai mulțumiți acum ca niciodată. Totul arată perfect și atât de natural! Vă mulțumesc mult domnule pentru vrăjile dumneavoastră autentice și incontestabile. Iată din nou e-mail-ul lui: isikolosolutionhome@gmail.com De asemenea, îl puteți WhatsApp pe +2348133261196. Mulțumesc domnule pentru ajutor.

    RăspundețiȘtergere
  31. Vreau să-i mulțumesc Marelui DR ISIKOLO pentru că a adus restabilirea căsniciei mele rupte. Numele meu este Anna Dario. Nimeni nu m-ar fi putut face să cred că Mărturia va ajunge vreodată la realitate. Am fost cel mai mare sceptic din lume, dar mi s-a spus de la o sursă de încredere (un coleg foarte apropiat) și l-am încercat: A fost unul dintre cele mai bune lucruri pe care le-am făcut vreodată. Viața mea amoroasă a fost în dezordine și era la pragul unei treimi. Pur și simplu nu am putut face față unui alt divorț și am vrut să încerc mai mult ca relația noastră să funcționeze, dar soțului meu nu părea să-i pese. S-a despărțit din nou de mine. Am fost confuz și nu am ce să fac din nou, mai degrabă să iau contact cu DR ISIKOLO. A făcut o vrajă de dragoste care l-a făcut pe soțul meu să se întoarcă la mine în exact 48 de ore, m-a asigurat. acum suntem foarte fericiți de sinele nostru. DR ISIKOLO a făcut-o să realizeze cât de mult ne iubim și avem nevoie unul de celălalt. Acest om este pentru REAL și pentru bine. el te poate ajuta, de asemenea, să-ți repari relația ruptă. Mi-am revenit soțul! A fost ca un miracol. contactați-l acum dacă aveți nevoie de ajutor. e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, să-l WhatsApp pe +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  32. Dragostea autentică vrăjește lucrările în 48 de ore
    Eu sunt Denis Zvonimir și am avut fosta mea prietena înapoi cu ajutorul dr. Isikolo prin WhatsApp: +2348133261196. Am văzut oameni care scriu mărturii despre vraja pe care au fost binecuvântați și de cine vreau să spun și pe a mea. Este, de asemenea, cu aceste mărturii pe care l-am cunoscut pe dr. Istikolo și l-am contactat pentru a-mi aduce ex-katrina înapoi, ca să putem petrece vacanțele împreună așa cum am spart de câteva luni și inima mea nu a fost aceeași. Îmi place această femeie cu toată inima mea. Cu ajutorul medicului Isikolo, fostul meu sa întors la mine în 48 de ore după ce am respectat și am făcut ceea ce mi-a cerut să fac. Dragostea și fericirea au fost restaurate și mă iubește acum mai mult este foarte real. Și eu am fost șocat și nu am putut să cred că a lucrat. Aș spune să contactați acest om dacă doriți să aveți pe dvs. iubit înapoi la dvs. cu rezultate rapide la adresa dvs. de email: isikolosolutionhome@gmail.com sau WhatsApp +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  33. Acesta este site-ul pe care l-am citit despre DR ISIKOLO și l-am contactat pentru a mă ajuta să-l aduc înapoi pe fostul meu iubit să se căsătorească cu mine în octombrie. Numele meu este Kristina Anton și DR ISIKOLO vă va ajuta să vă rezolvați problema indiferent prin ce treceți. Postarea despre un vrăjitor este foarte ciudată pentru mine, deoarece nu am crezut niciodată că voi putea spune că am fost ajutată de un vrăjitor să-mi aducă fostul iubit înapoi după 3 ani fără contact. Am citit despre vraja lui voodoo de pe alte site-uri și l-am contactat să mă ajute și în mai puțin de 48 de ore m-a sunat fostul meu iubit și m-am bucurat că vrea să revină la mine. Ne-am întâlnit vineri și mi-a cerut în căsătorie. A fost cel mai frumos inel. Vă rugăm pe toți cei de aici, contactați medicul pentru a vă rezolva problema și pentru a vă face fericit cu relația voastră care vă rănește. Dragostea este cel mai bun sentiment experimentat vreodată. Trimiteți-i un e-mail la: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, să-i puteți WhatsApp pe +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  34. VÂRGILE DE DRAGOSTE CARE FUNCȚIONEAZĂ PERFECT ȘI RĂMÂNE PERMANENTE PENTRU ÎNTÂND.
    Împărtășesc această mărturie partenerilor care suferă în relațiile lor, deoarece există o soluție durabilă. Numele meu este Lucia Alexander și soțul meu ne-a lăsat pe mine și pe cei 2 copii ai noștri pentru o altă femeie timp de 2 ani. Am încercat să fiu puternică doar pentru copiii mei, dar nu am putut controla durerile care îmi chinuiau inima. Am fost rănit și confuz. Am avut nevoie de ajutor, așa că am făcut o cercetare pe internet și am dat peste un site pe care am văzut că DR ISIKOLO, vrăjitor, poate ajuta la recuperarea iubiților. L-am contactat și a făcut o rugăciune și vrăji speciale pentru mine. Spre surpriza mea, dupa 2 zile, sotul meu s-a intors acasa. Așa ne-am reunit din nou și a fost multă dragoste, bucurie și pace în familie. Puteți, de asemenea, să contactați DR ISIKOLO, un puternic vrăjitor pentru soluții, pe e-mailul lui: isikolosolutionhome@gmail.com. Puteți, de asemenea, să-l contactați pe WhatsApp la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  35. Îi voi fi pentru totdeauna îndatorat marelui DOCTOR ISIKOLO pentru că mi-a reparat căsnicia ruptă. Ma numesc Maria Artur si dupa ce sotul meu m-a parasit pentru amanta lui timp de 3 luni. Nu am crezut niciodată în vrăji până când prietenul meu mi-a făcut cunoștință cu el. La început, am fost sceptic în privința lui, pentru că am auzit multe despre vrăjitorii falși, dar mi-am lăsat îndoielile în urmă pentru că eram disperat să-mi aduc soțul înapoi și am făcut conform ce mi-a spus el să fac. Acum, soțul meu s-a întors în doar 48 de ore de la contactul cu el. Traiesc din nou fericit cu sotul meu dupa 6 luni de divort si nu ma voi odihni pana nu va fi cunoscut in toata lumea. De asemenea, este specializat în vrăji de protecție, vrăji de loterie, vrăji de înălțime E.T.C. Conectați-vă acum cu DOCTORUL ISIKOLO, adresa lui de e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com De asemenea, îl puteți WhatsApp pe +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  36. CUM MI-AM RECUPERAT SOȚUL DUPĂ 7 ANI DE DIVORȚ:
    Sunt Amber Mike, au trecut 7 ani de când soțul meu m-a părăsit, săptămâna trecută am găsit informația de contact a Dr Ogundele care ajută alți oameni pe internet, așa că l-am contactat pentru ajutor, Dr Ogundele este un om puternic și cinstit. Dr Ogundele mi-a adus înapoi soțul în 24 de ore cu vraja lui de dragoste. I-am spus că voi împărtăși povestea mea pentru a-i informa pe toată lumea despre el, dacă aveți nevoie de vreun fel de ajutor, contactați Dr. Ogundele. El este un adevărat vrăjitor. sunt martor. Dacă aveți nevoie de ajutor, contactați-l pe WhatsApp/Viber Chat: +27638836445. Acest om este super.

    RăspundețiȘtergere
  37. Bună tuturor, sunt Vanessa Tobias și acesta este cel mai minunat lucru pe care l-am experimentat vreodată și trebuie să vă împărtășesc această mărturie grozavă. Vreau doar să-i mulțumesc lui DR ISIKOLO pentru că și-a făcut timp să mă ajute să fac vraja care readuce înapoi fostul meu iubit care și-a pierdut brusc interesul pentru mine după șase luni de logodnă, dar astăzi suntem căsătoriți și mai fericiți decât niciodată. Am fost cu adevărat uluit și șocat când a făcut treaba pentru mine, iar în 48 de ore după, Kris s-a întors la mine acasă și a început să-mi cer iertare și să-l accept înapoi. Sunt foarte lipsit de cuvinte și nu știu cât de mult să-ți transmit aprecierea mea DR ISIKOLO, ești un Dumnezeu trimis pentru a restabili relația ruptă. Îi place profund să ajute oamenii să-și atingă dorințele, să găsească dragostea adevărată, să-și recapete foștii iubiți, să oprească relațiile abuzive. Contactați-l astăzi și lăsați-l să vă arate minunile și uimirea sistemului său de vrăji de dragoste. El oferă rezultate la cel mai bun nivel în vrăji reale. Trimiteți un e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com De asemenea, puteți să-l WhatsApp pe +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  38. Călătoria mea de restaurare a căsătoriei a început acum 2 săptămâni, când soția mea de 12 ani m-a schimbat cu un bărbat cu 10 ani mai tânăr. Eu am 57 de ani, iar ea 55. Am trecut prin deșert și în timpul călătoriei l-am găsit pe doctorul Isikolo. Dumnezeu l-a folosit pentru a-mi vindeca inima zdrobită și mi-a îndepărtat durerile cu vraja Sa de Iubire Puternică. A fost greu pentru mine să încerc să o aduc înapoi acasă fără succes și a devenit o agonie pentru copiii mei și pentru mine. Am avut încredere în DR ISIKOLO și știu că El îmi va restabili căsnicia. I-am explicat totul și mi-a spus ce să fac, ceea ce am făcut și el și-a făcut partea lui, iar soția mea s-a întors acasă la mine și la copiii noștri în mai puțin de 48 de ore. Trebuie să avem credință. Credința este asigurarea lucrurilor la care sperăm și convingerea lucrurilor nevăzute. Bărbații și femeile vă rog să nu renunțați, Dumnezeu îl poate folosi pe Doctor Isikolo pentru a vă restabili căsnicia sau relația. Nu vă pierdeți speranța și el ajută cu adevărat oamenii și eu sunt martor. Contactați DR ISIKOLO prin e-mail: sikolosolutionhome@gmail.com sau WhatsApp lui la: +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  39. Mă numesc Sandra Filipova și mă simt atât de bucuroasă astăzi pentru că fac parte din cei care se bucură de ajutorul pe care mi l-a oferit doctorul Isikolo pentru a-mi recăpăta soțul. Sunt căsătorită de 6 ani și a fost atât de groaznic pentru că soțul meu mă înșela și căuta divorțul. Dar când am dat de Doctor Isikolo pe internet postat de atât de mulți oameni, am decis să iau legătura cu el și i-am explicat situația mea și apoi i-am cerut ajutorul, dar spre marea mea surprindere mi-a spus că mă va ajuta cu cazul meu pentru că nu există nicio problemă fără o soluție. mi-a spus ce să fac, ceea ce am făcut și a lucrat pentru mine, iar soțul meu s-a întors la tine după 2 zile așa cum a promis. Aici sărbătoresc pentru că soțul meu s-a întors acasă și mă bucur cu adevărat de căsnicia mea și ce sărbătoare grozavă. Voi continua să depun mărturie pe internet pentru că Doctorul Isikolo este cu adevărat un ajutor pe care Dumnezeu l-a trimis să ne ajute pe toți. De ce să nu-l contactați acum pe doctorul Isikolo dacă vă confruntați cu provocări în viața de relație. Puteți contacta adresa lui de e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau WhatsApp-ul lui la: +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  40. DR ISIKOLO a făcut-o din nou pentru mine după ce m-a ajutat să-mi recuperez soțul. Numele meu este Vanesa Erik și vreau să anunț lumea despre DR ISIKOLO, marele vrăjitor, care mi-a adus înapoi soțul meu înstrăinat când credeam că s-a pierdut orice speranță. așa că l-am contactat și am respectat tot ce mi-a spus să fac și într-adevăr, am primit rezultatul în 48 de ore, așa cum m-a asigurat. DR ISIKOLO și-a folosit vraja puternică pentru a-mi pune un zâmbet pe buze aducând înapoi bărbatul meu cu vraja lui, la început am crezut că visez când soțul meu s-a întors la mine în genunchi, implorându-mă să o iert și să o accept înapoi și chiar de atunci el mă iubește mai mult decât m-am așteptat vreodată, așa că mi-am făcut un jurământ că voi anunța lumea despre DR ISIKOLO pentru că este un om grozav. Ai probleme în relația ta? partenerul tău s-a despărțit de tine și încă îl iubești și îl vrei înapoi? sau aveți nevoie de ajutor de orice fel, atunci contactați-l pe DR ISIKOLO astăzi pentru că vă ofer 100% garanție că vă va ajuta așa cum m-a ajutat pe mine. Adresa de e-mail DR ISIKOLO este: isikolosolutionhome@gmail.com sau WhatsApp/Viber lui la: +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  41. Salutare tuturor, numele meu este Dora Sebastian. Sunt aici pentru a răspândi această veste bună în întreaga lume despre cum mi-am adus înapoi fostul meu iubit. Înnebuneam când bărbatul meu m-a părăsit pentru o altă fată luna trecută. Dar când întâlnesc un prieten care mi-a făcut cunoștință cu DR ISIKOLO, marele mesager al oracolului pe care îl slujește, i-am povestit problema mea lui DR ISIKOLO despre cum m-a părăsit bărbatul meu și, de asemenea, despre cum aveam nevoie să obțin un loc de muncă într-o companie bună. Mi-a spus doar că am ajuns la locul potrivit unde îmi voi primi dorința inimii îndeplinită fără niciun efect secundar. Mi-a spus ce trebuie să fac, după ce s-a terminat, în următoarele 2 zile, bărbatul meu m-a sunat la telefon și și-a cerut scuze că m-a părăsit înainte de acum și am știut că dragostea și afecțiunea au fost restabilite și că am avut un întâlnire la cină și reunit din nou. Nicio problemă nu este prea mare pentru ca DR ISIKOLO să o rezolve. Contactați-l direct pe e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau WhatsApp: +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  42. Dumnezeu să-l binecuvânteze pe dr. Ilekhojie pentru munca sa minunată în viața mea, am fost diagnosticat cu HERPES din 2009 și îmi luam medicamentele, nu eram mulțumit că aveam nevoie să scot HERPES din sistemul meu, am căutat un posibil remediu pentru HERPES Am văzut un comentariu despre Dr. Ilekhojie, cum a vindecat HERPES cu medicamentul pe bază de plante, l-am contactat și m-a ghidat. Am cerut solutii, a inceput remediul pentru sanatatea mea, mi-a trimis medicamentul prin UPS SPEED POST. Am luat medicamentul asa cum mi-a fost prescris de el si 2 saptamani mai tarziu m-am vindecat de HERPES, Dr. Ilekhojie cu adevarat esti grozav, ai nevoie si de ajutorul lui? De ce nu îl contactați prin: (gethelp05@gmail.com) sau îl puteți contacta și la telefon: +2348147400259
    DOCTORUL ILEKHOJIE POATE ȘI VINDECA URMĂTOAREA BOALA:-

    HIV/SIDA
    HERPES
    CANCER
    ALS
    STD
    HEPATITA B
    MIROS VAGINAL

    Contactați-l astăzi și rezolvați-vă problema

    RăspundețiȘtergere
  43. Cred cu tărie că împărtășirea asta cu voi, băieți, va fi de ajutor.
    Treceam printr-o „despărțire” dificilă, probabil acum 2 luni și mi-am dorit înapoi fostul meu, am încercat tot ce am putut, dar nu am putut-o recâștiga până când un prieten de-al meu mi-a prezentat un vrăjitor grozav online numit Dr Jasper, de fapt. Nu am vrut niciodată s-o contactez, dar din păcate am făcut-o din cauza dragostei puternice pe care o aveam pentru fosta mea. acest mare vrăjitor mi-a dat câteva instrucțiuni pe care le-am făcut perfect, eram atât de curioasă pentru că mi-a spus că fosta mea mă va suna în trei zile.
    Am fost atât de surprinsă două zile mai târziu, fostul meu, care s-a despărțit de mine și nu a vrut să mă vadă sau să vorbească niciodată cu mine, m-a sunat spunându-i că îi pare atât de rău pentru tot ce s-a întâmplat, ar trebui să o iert, a mai spus că a fost o greșeală uriașă și că ea mă iubește cu adevărat și vrea să o luăm de la capăt... Îmi împărtășesc această mărturie pentru că marele vrăjitor m-a instruit să fac acest lucru în semn de apreciere și pentru ca întreaga lume să știe cât de rapid și de puternic funcționează vraja lui. contactează-l pe Dr. Jasper pe Gmail, ea este cea mai bună: doctorjaspermagic@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  44. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  45. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  46. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  47. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  48. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  49. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  50. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  51. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  52. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  53. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  54. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  55. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  56. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  57. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  58. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  59. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  60. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  61. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  62. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  63. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  64. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  65. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  66. Acesta este site-ul pe care l-am citit despre DR ISIKOLO și l-am contactat pentru a mă ajuta să-l aduc înapoi pe fostul meu iubit să se căsătorească cu mine și m-am întors aici pentru a posta despre el. DR ISIKOLO vă va ajuta să vă rezolvați problema indiferent prin ce treceți. Numele meu este Alenka Egon. Postarea despre un vrăjitor este foarte ciudată pentru mine, deoarece nu am crezut niciodată că voi putea spune că am fost ajutată de un vrăjitor să-mi aducă fostul iubit înapoi după 3 ani fără contact. Am citit despre DR ISIKOLO de pe alte site-uri și l-am contactat să mă ajute și în mai puțin de 48 de ore m-a sunat fostul meu iubit și m-am bucurat că vrea să revină la mine. Ne-am întâlnit vineri și mi-a cerut în căsătorie. A fost cel mai frumos inel. Vă rog tuturor de aici, contactați DR ISIKOLO pentru a vă rezolva problema și pentru a vă face fericit cu relația voastră care vă rănește. Dragostea este cel mai bun sentiment experimentat vreodată. Trimiteți-i un e-mail prin: isikolosolutionhome@gmail.com sau lui WhatsApp la: +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  67. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  68. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  69. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  70. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  71. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  72. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  73. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  74. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  75. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  76. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  77. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  78. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  79. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  80. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere