miercuri, 21 iulie 2021

GALA PREMIILOR UNITER / Ediția a XIX-a – Sala Mare a Teatrului Național `I.L.Caragiale`

 O REUȘITĂ SĂRBĂTOARE A TEATRULUI 

Foto Andrei Gândac

Într-o seară toridă s-au reunit la Teatrul Național `I.L.Caragiale`, membrii de vază ai vieții teatrale pentru a sărbători valorile breslei, în ținute rafinat elegante, cu masca pe față care le ascundea zâmbetul, dar bucuria întâlnirii era foarte mare. Se arăta că în ciuda blestematei pandemii TEATRUL TRĂIEȘTE, activează, nu doar pe noul circuit online, inventat la restriște. Teatrul adevărat existent de secole, cucerește publicul prin contact direct, față în față cu spectatorii, prin comunicarea de emoție cu ei, nu prin proiecții ieftine a spectacolelor difuzate acasă pentru calculator sau leptop. Aceasta este o mare problemă ce merită discutată amplu, chiar dacă au apărut persoane marcate de credința în teatrul online din diverse motive bazate în principal, pe cel financiar. Evoluția spectaculoasă a tehnicii, sper că nu poate transforma Omul în ... robot fără emoții.

Galea Premiilor UNITER este un proiect de excepție inițiat de Ion Caramitru, aplicat de atâția ani, când valoarea educațional culturală a teatrului e ignorată de autorități și a avut acum de marcat valori teatrale din perioada gravă a crizei iscate de pandemie în 2020. În anul trecut teatrele au tras cortina, au activat numai în ianuarie, februarie, martie 2020. Evident selecția valorilor a fost restrânsă, dar proiectul nu a putut ignora pe realizatorii unor spectacole din cele trei luni când puteau oferi premiere. 

Premiile au fost acordate ca de obicei, în urma selecției unui juriu alcătuit din trei critici de teatru și definite de un alt juriu mai amplu, cu recunoscute personalități din toate domeniile breslei (Dorina Lazăr - actriță, Puiu Antemir – scenograf, Eugen Jebeleanu – regizor, Alina Epîngeac și Octavian Saiu – critici de teatru), un fapt normal. Nu doar criticii de teatru pot hotărî valorile creative! Acest aspect al configurării juriilor e o veche problemă pentru orice Gală. Premiile acordate se pot afla pe orice relație de socializare și firește pe siteul UNITER.

Juriile în marea lor majoritate și în special cel care hotărește premiile, au văzut spectacolele filmate, pe... online. Este foarte greu a defini valorile în urma prezentării unui spectacol de teatru filmat, adeseori cu mijloace tehnice minore care dezavantajează în principal actorii. Felicitării însă, celor premiați și tot respectul pentru efortul depus de a demonstra că teatrul este viu, trăiește alături de publicul din sală.

O sigură observație – e de neînțeles de ce primul juriul selecționier nu a inclus la nominalizări drept cel mai bun spectacol `Jurnal de România. 1989.` Oricât de minunate ar fi cele trei spectacole nominalizate și ar fi de valoare, pe care e drept nu le cunosc, cel regizat de Carmen Lidia Vidu căreia i s-a acordat meritoriu premiul de regie în final, avea o consistență strict necesară de a expune un act teatral ca Artist Cetățean. Creator original în comunicare teatrală, Carmen Lidia Vidu a conceput un spectacol de mare intensitate dramatică, despre noi și societate, pe care îl puteți urmări în repertoriul Naționalului bucureștean. (Este comentat și pe acest blog). S-a dovedit o regizoare activă inovator în expresie teatrală pentru a expune emoțional o temă majoră pentru orice categorie de public. Sunt foarte rari astfel de regizori – cetățeni cu grijă față de ce transmit Marelui Public, indiferent de text.

Gala Premiilor UNITER cu această ediție în vremuri de restriște, măcinate și de pandemie, a fost o adevărată sărbătoare pentru a demonstra că TEATRUL TRĂIEȘTE și luptă pentru public în relație directă cu el. Firește, breasla își mai are și persoane nemulțumite, dornice de parvenire, chiar și la direcția teatrelor. Trist. Aceste voci stridente în special pe online, în numele unui conflict fals între generații, nu au capacitatea de a pricepe că în artă VALOAREA e confirmată de MARELE RECEPTOR, îndiferent de domeniu și trebuie respectată, prețuită pentru ce a dăruit în cazul de față, activ teatrului, imaginii sale.

Felicitări UNITER care a prezenta și actuala ediție a Galei, organizatorilor în frunte cu Aura Corbeanu pentru sărbătoarea oferită celor care prețuiesc pe cei din mișcarea teatrală curentă. Televiziunea publică a transmis în direct, conform unei tradiții acest eveniment, realizat cu multă pricepere datorată regizorului Bobi Pricop și prelucat profesional de regia tv Luminița Dumitrescu. E drept alte televiziuni nu au acordat atenția cuvenită evenimentului nici măcar la jurnalele de știri. TEATRUL TRĂIEȘTE, activează indiferent de greutățile pandemiei dublate de cele financiare și de ignoranța pentru cultură din mass media și din partea autorităților.

43 de comentarii:

  1. După ce am fost într-o relație cu Jake timp de cinci ani, s-a despărțit de mine, am făcut totul pentru a-l aduce înapoi, dar totul a fost în zadar, l-am dorit atât de rău din cauza iubirii pe care am împărtășit-o, am implorat cu tot, am făcut promite, dar el a refuzat. Am explicat problema mea cuiva online și mi-au sugerat să iau legătura cu un jucător care ar putea să mă ajute să arunc o vraja pentru a o readuce, dar eu sunt genul care nu crede în vraja, dar devenea de nesuportat. Nu am avut de ales dar pentru a încerca așa l-am contactat pe Dr. Egwali i-am trimis un e-mail, mi-a dat asigurarea că totul va fi bine în câteva zile, că fostul meu se va întoarce la mine în câteva zile în care am procedat, el a aruncat vraja de dragoste și surprinzător a doua zi a fost în jurul orei 21:00 , fostul meu m-a sunat, am fost atât de surprins încât am răspuns la apel și tot ce a spus a fost că îi pare atât de rău pentru tot ce s-a întâmplat, a vrut să mă întorc la el, astfel încât să-mi fie atât de dor de mine. Eram atât de fericit și m-am dus să-l văd, așa că am început să trăim împreună fericiți din nou. De atunci, am promis că oricine trece prin dureri în relația lor va ajunge să audă despre el. Îi trimit pe toți cei care au nevoie de un medic vraja puternic și puternic către el în care a fost testat și de încredere.
    E-mail: Dregwalispellbinder@gmail.com sau îl puteți contacta prin whats-app / viber +2348122948392

    RăspundețiȘtergere
  2. HOW I GOT MY EX HUSBAND BACK WITH THE HELP OF REAL AND EFFECTIVE SPELL FROM DR Owo. I never thought I will smile again, My husband left me with two kids for 5 year, All effort to bring him back failed I thought I'm not going to see him again not until I met a lady called Lisa who told me about a spell caster called Dr Owo , She gave me his contact: drowoherbs@gmail.com I contacted him and he assured me that within 48hours my husband will come back to me, In less than 48hours my husband came back started begging for forgiveness saying it is the devils work, so I'm still surprise till now about this miracle, i couldn't conceive but as soon as the priest pray for me, i became pregnant and gave birth to my third child, My heart is filled up of happiness to share my life marriage and relationship story with you over here. If you need any assistance from him you can contact him via: drowoherbs@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  3. Numele meu este Lina, eu și iubitul meu ne întâlnim de 5 ani. S-a trezit într-o dimineață și mi-a spus că relația s-a încheiat. Am fost în lacrimi de câteva luni. Eram atât de confuză și de inimă frântă. Am trimis-o pe sora lui Ana să pledeze în numele meu, dar el a insistat că relația sa încheiat spunând că s-a săturat de mine. Acum o săptămână am citit despre Dr. Ajayi, un puternic jucător de vrăji care i-a ajutat pe mulți în problemele lor de relație. L-am contactat și mi-a spus lucruri care trebuiau făcute pentru ca el să arunce o vrajă de dragoste, la început mă gândeam dacă ar trebui să o fac, m-am hotărât să încerc. Am făcut ceea ce dr. Ajayi, vrăjitorul, mi-a spus să fac și, după o săptămână, iubitul meu care m-a părăsit fără niciun motiv a venit la mine acasă și cerea să mă aibă înapoi, a venit cu fratele său și a pledat pentru iertare. După atâta durere am trecut, iubitul meu s-a întors. Sunt atât de fericit, mulțumesc dr. Ajayi. Îl puteți contacta pentru orice fel de lucruri de vrăji. Cred că te va vedea prin problemele tale de relație.

    E-mail: drajayi1990@gmail.com
    Viber / Whatsapp: +2347084887094

    RăspundețiȘtergere
  4. Astăzi sunt atât de fericit din cauza a ceea ce DR ISIKOLO a făcut vieții mele. Numele meu este Dora Leon. vraja lui este atât de eficientă și de rapidă și nu am văzut niciodată cu adevărat un om de ajutor ca el, mi-a rezolvat problema, nu mă așteptam, am întâlnit oameni care vorbeau despre marea sa vrajă, i-am colectat contactul și l-am contactat, a răspuns imediat și întreb despre problema mea, i-am explicat cu lacrimi, mi-a spus că îl contactez, nu ar trebui să-mi fac griji că soțul meu va reveni la mine, în măsura în care încă îl iubesc, am fost uimit. Imediat întreb ce voi face pentru a-l recupera pe soțul meu, s-a reunit pe mine și soțul meu în 48 de ore și dragostea și fericirea au fost restabilite. Mulțumesc DR ISIKOLO. Și tu poți fi ajutat de el. E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com. Îl poți Whatsapp la +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu am știut niciodată că oamenii încă mai au puteri și fac ca lucrurile să se întâmple așa. Sunt John Luna din Albania. Soțul meu m-a lăsat pe mine și pe copilul meu pentru o altă fată în urmă cu trei ani, de atunci viața mea a fost plină de dureri, tristețe și traume pentru că el a fost prima mea iubire și suntem împreună de ani de zile și nu ne-am putea imagina viața fără el . Am văzut câteva mărturii despre un mare jucător de vrăji DR DAWNACUNA și despre cum ajută oamenii din întreaga lume, că poate aduce înapoi iubitul în câteva zile, inițial am râs și am spus că nu mă interesează, ci datorită dragostei pe care o am pentru omul meu l-am consultat pe marele jucător de vrăji și, spre marea mea surpriză, după două zile, soțul meu m-a sunat pentru prima dată după trei ani, că îmi lipsește și că îi pare atât de rău pentru fiecare lucru prin care m-a făcut să treacă, încât mă vrea înapoi, ne vom petrece viața împreună și promit să nu ne mai părăsim nici eu, nici copilul meu. Încă nu-mi pot crede ochilor, pentru că este extrem de incredibil, este prea bun pentru a fi adevărat. Tot ce pot să spun este să vă mulțumesc DR DAWNACUNA pentru că mi-ați adus soțul la mine și la copilul meu și pentru oricine ar putea avea nevoie de ajutorul acestui mare jucător de vrăji, vă rog să-mi permiteți să trimit mailul aici: {dawnacuna314@gmail.com}
    WhatsApp: +2348032246310

    RăspundețiȘtergere
  6. O mărturie uimitoare despre un jucător care mi-a adus soțul înapoi la mine. Numele meu este May Lookman, locuiesc în Marea Britanie și sunt fericit căsătorit cu un soț minunat și grijuliu, cu doi copii. O mare problemă a apărut în familia mea acum șase luni, între mine și soțul meu. Atât de îngrozitor încât a dus cazul în instanță pentru divorț. a spus că nu a mai vrut niciodată să mai rămână cu mine și că nu mă mai iubește. Așa că a plecat de acasă și i-a făcut pe mine și pe copiii mei să trecem prin dureri severe. Am încercat din răsputeri să-l recuperez după multe cerșetori, dar fără rezultat. și a confirmat că și-a luat decizia și nu a mai vrut să mă mai vadă. Așadar, într-o seară, când mă întorceam de la serviciu, am întâlnit un vechi prieten de-al meu care l-a întrebat pe soțul meu. Așa că i-am explicat totul, așa că mi-a spus că singurul mod în care aș putea să-l recuperez pe soțul meu a fost să vizitez un jucător de vrăji, pentru că a funcționat și pentru el. Așa că nu am crezut niciodată în vraja, dar nu am avut de ales decât să-i urmez sfatul. Apoi mi-a dat adresa de e-mail a jucătorului de vrăji pe care l-a vizitat. {ogunomospellcaster@gmail.com}. Așadar, în dimineața următoare, am trimis un e-mail la adresa pe care mi-a dat-o, iar vrăjitorul m-a asigurat că îl voi recupera pe soțul meu a doua zi. Ce afirmație uimitoare !! Nu am crezut niciodată, așa că a vorbit cu mine și mi-a spus tot ce trebuie să fac. Apoi a doua zi dimineață, atât de surprinzător, soțul meu, care nu mă sunase în ultimele șase luni, mi-a sunat să-mi anunțe că se întoarce. Așa că s-a întors în aceeași zi, cu multă dragoste și bucurie, și și-a cerut scuze pentru greșeala și durerea pe care mi le-a provocat mie și copiilor mei. Apoi, din acea zi, relația noastră a fost acum mai puternică decât în ​​trecut, cu ajutorul unui jucător de vrăji. Prin urmare, vă voi sfătui să-l vizitați cu amabilitate pe marele Dr. Ogun Omo dacă vă aflați într-o astfel de stare sau dacă aveți vreo problemă legată de „readucerea fostului dvs. înapoi. Deci, mulțumesc dr. Ogun Omo pentru că mi-a adus soțul înapoi și am adus din nou bucurie familiei mele. {ogunomospellcaster@gmail.com} De asemenea, vindecă și aduce EX înapoi, ca urmare, 1 leac pe bază de plante HIV / ADIS. 2 Tratamentul cancerului pe bază de plante. 3 Curățarea rupturii articulației. 4 herpes vindecă ierburi. 5 feluri de orez jeleu. 6 Vindecarea medicamentelor pe bază de plante HPV. 7 Vindecarea diabetului. 8 recuperează-ți fostul. 9 Vraja sarcinii. 10 cura HTP. 11 Vindecarea aerului hepatitic. 12 Covid 19 coronia vires cure. 13) Tratamentul astmului

    RăspundețiȘtergere
  7. Sunt cu soțul meu de 7 ani fără copil, eu și soțul meu am încercat tot posibilul, dar nu am avut niciun rezultat, până când am întâlnit o prietenă de-a mea foarte bună care mi-a povestit despre Dr Dawn acuna și cum a ajutat-o, i-am explicat. totul la Dr Dawn acuna dupa ce am contactat-o ​​pe Whatsapp, a promis ca ma ajuta, mi-a dat niste instructiuni pe care le-am facut perfect, spre surprinderea mea am ramas insarcinata la 2 saptamani dupa ce m-a ajutat si acum am un copil frumos acum, Toate mulțumită Dr. Dawn acuna, contactați-o pentru o soluție rapidă la problema dvs.
    *Daca vrei sa ramai insarcinata.
    *Dacă vrei să-ți întorci iubitul.
    *Dacă vrei să vindeci vreo boală.
    *Dacă vrei noroc în viața ta.
    *Dacă doriți să opriți avortul spontan și altele,
    : e-mail { dawnacuna314@gmail.com}
    Whatsapp: +2348032246310

    RăspundețiȘtergere
  8. Sunt Vanessa din Australia. Mă simt din nou atât de binecuvântată în căsătorie după ce (DR Fady) m-a întors la soțul meu, care fusese despărțit de mine timp de 11 luni bune. Deși am guri peste tot, nu va fi suficient să-i mulțumesc doctorului Fady pentru ajutorul acordat în viața mea. Soțul meu a fost despărțit de mine de 11 luni și mă doare și mă chinuiesc fără el. Așa că am căutat peste tot ajutor, dar nimic nu a funcționat până când am primit cuvântul dr. Fady pe care l-am contactat online. I-am explicat situația mea și mi-a promis că soțul meu se va întoarce la mine în 7 zile atâta timp cât inima îmi bate încă pentru El. Am crezut în el și mi-a pregătit o vrajă, iar soțul meu m-a sunat așa cum a spus dr. Fady. S-a rugat și a spus că are nevoie de mine și acum trăim din nou fericiți în ultimele 3 luni. Oricine citește articolul meu și are nevoie de ajutor ar trebui să-l contacteze... Email. drfady720@gmail.com.sau adăugați-l pe whatsapp +2349039422406 pentru mai multe informații

    Dacă sări peste ceva
    sub probleme este si perfect
    (1) Vrei să te întorci?
    (2) Ai mereu coșmaruri?
    (3) Doriți să obțineți o promovare în biroul dvs.?
    (4) Vrei ca femeile/bărbații să alerge după tine?
    (5) Vrei un copil?
    (6) Vrei să fii bogat?
    (7) Doriți să vă legați de soțul/soția?
    pentru totdeauna al tau?
    (8) Aveți nevoie de ajutor financiar?
    (9) Ești înșelat și vrei?
    returnezi banii pierduti?
    (10) Vindecă cancerul, HIV/SIDA, herpesul și tot felul de boli
    (11) Doriți să opriți problemele conjugale și divorțul
    (12) Nașterea copiilor
    (13) Ruperea cursei generațiilor
    (14) Găsirea unui loc de muncă
    (15) Protecție spirituală
    (16) Îngrijire pe bază de plante
    (17) Divorț
    (18) Magia căsătoriei
    (19) Magia dizolvării
    (20) magia banilor
    (21) iubesc magia
    (22) a rămâne însărcinată
    (23) Protecția companiei
    (24) Magie pentru problemele familiei
    (25) Probleme în litigiu
    Dacă aveți nevoie sau doriți informații despre vrăji de dragoste sau bani, puteți rezolva această problemă astăzi la Zoom Temple

    RăspundețiȘtergere
  9. DR ISIKOLO a făcut-o din nou pentru mine după ce m-a ajutat să-mi recuperez soțul. Numele meu este Vanesa Erik și vreau să anunț lumea despre DR ISIKOLO, marele vrăjitor, care mi-a adus înapoi soțul meu înstrăinat când credeam că s-a pierdut orice speranță. așa că l-am contactat și am respectat tot ce mi-a spus să fac și într-adevăr, am primit rezultatul în 48 de ore, așa cum m-a asigurat. DR ISIKOLO și-a folosit vraja puternică pentru a-mi pune un zâmbet pe buze aducând înapoi bărbatul meu cu vraja lui, la început am crezut că visez când soțul meu s-a întors la mine în genunchi, implorându-mă să o iert și să o accept înapoi și chiar de atunci el mă iubește mai mult decât m-am așteptat vreodată, așa că mi-am făcut un jurământ că voi anunța lumea despre DR ISIKOLO pentru că este un om grozav. Ai probleme în relația ta? partenerul tău s-a despărțit de tine și încă îl iubești și îl vrei înapoi? sau aveți nevoie de ajutor de orice fel, atunci contactați-l pe DR ISIKOLO astăzi pentru că vă ofer 100% garanție că vă va ajuta așa cum m-a ajutat pe mine. Adresa de e-mail DR ISIKOLO este: isikolosolutionhome@gmail.com sau WhatsApp/Viber lui la: +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  10. Da, este adevărat că DR ISIKOLO este cel mai bun vrăjitor de oriunde. Numele meu este Marie Lyons și am fost client pentru DR ISIKOLO și trebuie să vă spun că este un adevărat vrăjitor. Când am contactat acest vrăjitor, iubitul meu m-a părăsit de 2 ani și mereu mi-am dorit să-l înapoieze. L-am întâlnit pe DR ISIKOLO pentru a mă ajuta acum aproximativ o lună și am reluat legătura cu iubitul meu. Când fostul meu iubit m-a părăsit, a fost tulburare pentru mine că mi-am pălmuit sora mai mare într-o anumită dimineață pentru nimic. Acest lucru a devenit un dezastru pentru mine că am avut o traumă fiziologică și familia mea era foarte îngrijorată de sănătatea mea. Dupa 2 ani l-am cunoscut si pe DR ISIKOLO printr-o marturie si mi-a spus sa ma linistesc ca indiferent de problema, el este bine si gata sa ajute pe oricine vine la el. Doar în 2 zile, fostul meu m-a sunat și a vrut să ne întâlnim. Am fost de acord și m-am pregătit să mă întâlnesc cu el și mi-a spus că s-a simțit vinovat pentru ceea ce a făcut și că mă dorea înapoi. L-am lăudat pe DR ISIKOLO pentru lucrarea sa minunată și îl voi recomanda oricui are nevoie de un vrăjitor. Contactați-l pentru a vă ajuta și rapid la adresa lui de e-mail E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com De asemenea, îl puteți WhatsApp pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  11. Cred cu tărie că împărtășirea asta cu voi, băieți, va fi de ajutor.
    Treceam printr-o „despărțire” dificilă, probabil acum 2 luni și mi-am dorit înapoi fostul meu, am încercat tot ce am putut, dar nu am putut-o recâștiga până când un prieten de-al meu mi-a prezentat un vrăjitor grozav online numit Dr Jasper, de fapt. Nu am vrut niciodată s-o contactez, dar din păcate am făcut-o din cauza dragostei puternice pe care o aveam pentru fosta mea. acest mare vrăjitor mi-a dat câteva instrucțiuni pe care le-am făcut perfect, eram atât de curioasă pentru că mi-a spus că fosta mea mă va suna în trei zile.
    Am fost atât de surprinsă două zile mai târziu, fostul meu, care s-a despărțit de mine și nu a vrut să mă vadă sau să vorbească niciodată cu mine, m-a sunat spunându-i că îi pare atât de rău pentru tot ce s-a întâmplat, ar trebui să o iert, a mai spus că a fost o greșeală uriașă și că ea mă iubește cu adevărat și vrea să o luăm de la capăt... Îmi împărtășesc această mărturie pentru că marele vrăjitor m-a instruit să fac acest lucru în semn de apreciere și pentru ca întreaga lume să știe cât de rapid și de puternic funcționează vraja lui. contactează-l pe Dr. Jasper pe Gmail, ea este cea mai bună: doctorjaspermagic@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  12. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  13. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  14. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  15. Aveam cu adevărat inima frântă 💔 când dragostea vieții mele m-a părăsit, mi-a fost greu să suport, aproape că am renunțat dacă nu pentru un prieten care m-a îndrumat către un om spiritual puternic numit Dr. DAWN care și-a folosit puterile spirituale puternice pentru a restabili căsnicia mea.
    Am decis să împărtășesc asta pentru a-i ajuta pe cei care au probleme similare precum ale mele sau alte probleme spirituale. Îi sunt atât de recunoscător Dr. DAWN.
    👇🏻👇🏻👇🏻
    Sună sau WhatsApp Dr. DAWN la acest număr +2349046229159.

    RăspundețiȘtergere
  16. Te va uimi să știi că tot ceea ce atât de mulți oameni au mărturisit despre DR ISIKOLO nu este altceva decât adevăr. Soțul meu ne-a părăsit pe mine și pe copiii mei pentru că am avut atâtea certuri și certuri. Oamenii lui au fost și împotriva căsătoriei mele cu el. L-am iubit atât de mult și am avut mare speranță că vom construi un viitor luminos împreună. Am așteptat 6 luni și nu s-a mai întors la mine. Așa că a trebuit să-l contactez pe DR ISIKOLO, care a făcut tot ce i-a stat în putere pentru a ne reuni și a restabili dragostea și fericirea pe care le-am împărtășit cândva. S-a întors acasă la noi după 48 de ore, așa cum m-a asigurat DR ISIKOLO. Și tu poți obține acest mare ajutor și poți trăi pentru a-i fi recunoscător pentru că nu dezamăgește niciodată pe nimeni. contactați-L prin intermediul
    e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com
    site: (https://isikolotemple.com)
    WhatsApp +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  17. Am avut o uniune frumoasă cu soțul meu și am împărtășit fericire, căldură și dragoste adevărată. Am locuit împreună timp de 12 ani și am avut doi copii. În urmă cu câteva luni, am început să avem probleme nesfârșite și certuri constante. Casa era plină de nefericire și copiii mei plângeau mereu văzându-ne luptăm tot timpul. În cele din urmă, a plecat și a tăiat toate mijloacele pentru ca noi să comunicăm cu el. Am făcut tot ce am putut să-l recuperez din cauza cât de mult l-am iubit, dar fără rezultat. DR ISIKOLO a venit în ajutorul meu când l-am contactat și mi-a dezvăluit că o femeie se afla în spatele problemelor pe care le aveam, deoarece el mi-a controlat mintea pe soțul meu cu vrăji de magie neagră doar pentru a-l lua de la mine și de la copiii mei. și mi-a promis că mă va ajuta, ceea ce a făcut atunci când am respectat procedurile muncii lui. Soțul meu a fost curățat și purificat de farmec și s-a recăpătat și s-a întors acasă la noi și am inventat lucrurile. Trăim din nou fericiți împreună. DR ISIKOLO vă poate ajuta și pe dumneavoastră. contactați-l prin e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau faceți clic pe site-ul său web pentru a-l revizui și contactați-l acum. (https://isikolotemple.com) sau trimite-i un mesaj prin WhatsApp: +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  18. Sunt unul dintre prea mulți oameni de aici pentru a depune mărturie lumii că Dr. Isikolo este într-adevăr un om cu suflet bun care face tot posibilul pentru a ajuta oamenii chiar și atunci când toată speranța este pierdută în căutarea unei soluții la problemele lor. Problemele mele cu adevărat nu diferă de cele ale altora, deoarece am logodnicul meu înapoi la mine după 48 de ore când Dr. Isikolo a lucrat pentru mine. Nu m-am descurcat când am știut că mi-am pierdut logodnicul în favoarea unei alte doamne. M-am pierdut în întuneric și îi sunt recunoscător lui Dumnezeu că oameni cinstiți precum doctorul Isikolo există cu adevărat doar pentru a șterge lacrimile de pe fețele celor cu inima frântă. Sunt 100% garantat și sigur că nu te va dezamăgi atunci când îi cauți ajutorul pentru a găsi soluții la problemele tale, fie conjugale sau relaționale, fie alte probleme legate de viață. Doar e-mail-i prin: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, să-i puteți WhatsApp pe +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  19. Aceste sărbători au dezvăluit cu adevărat cât de singur aș fi fost dacă planul unei despărțiri oribile a căsniciei mele ar funcționa. Copiii noștri sunt cu toții liniștiți și acum că ar trebui să mă bucur de viața alături de soțul meu, el a fost dus de recepționerul din biroul lui. 25 de ani de căsătorie aveau să se piardă pentru că o altă femeie a decis să-mi vrăjească soțul. Am devenit disperată și m-am alăturat comentariilor unui grup de femei care au primit ajutor de la doctorul Ilekhojie. Mi-a explicat despre magia neagră care lucrează asupra soțului meu, ceea ce a fost confirmat și de un viitor povestitor cu câteva zile înainte de atunci. Dr Ilekhojie mi-a spus tot ce aveam nevoie pentru a sparge magia întunecată și în 3 zile, soțul meu s-a schimbat și a început să se comporte ca niște oameni care se aflau în pauză. A devenit Sergi cu care m-am căsătorit acum 25 de ani. Lucrurile sunt normale acum și sunt atât de fericit că mi-am avut toată familia împreună în vacanța trecută. Mulțumesc doctorului Ilekhojie că nu m-a dezamăgit. Vorbește-i despre problemele tale în căsătorie și obține soluții. E-mail: gethelp05@gmail.com sau Telefon/Whatsapp (+2348147400259)

    RăspundețiȘtergere
  20. Am avut probleme cu soțul meu și s-a mutat în alt oraș și a întrerupt comunicarea cu mine. Găsesc toate mijloacele posibile pentru a ajunge la el, astfel încât să ne putem rezolva diferențele, dar fără rezultat. Mama și frații lui nici măcar nu știau despre el. Eram deprimat și încurcat emoțional și a trebuit să caut ajutor pentru a-l aduce înapoi la mine înainte ca o altă doamnă să-mi ia locul în viața lui. Așa că a trebuit să-l contactez pe DR ISIKOLO căruia i-am explicat totul și a fost dispus să mă ajute și a făcut-o. El a făcut o legătură de reconciliere amoroasă pentru mine și bărbatul meu și neștiut pentru mine că rezultatul se va manifesta după 48 de ore așa cum a promis. Omul meu s-a întors și a venit după mine și am fost uimit că pot spune acum că dragostea și fericirea au fost restabilite și suntem mai fericiți împreună și tot ce văd acum este pentru totdeauna cu el și îi sunt atât de recunoscător DR ISIKOLO pentru el. bunătate față de mine și de alți oameni de acolo. E-mailul lui: isikolosolutionhome@gmail.com sau îl puteți WhatsApp/Viber pe: +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  21. Bună, mă numesc Diana Grigorie și sunt aici pentru a spune mai multe despre Dr. Isikolo și lucrările sale bune. Viața nu are sens atunci când îți pierzi persoana iubită și te lupți cu traume emoționale care devin insuportabile. Mulțumesc lui DR ISIKOLO care mi-a venit în ajutor și mi-a oferit o soluție atunci când toată speranța era pierdută. În fața ochilor mei, bărbatul meu m-a părăsit pentru o altă doamnă și am încercat toate mijloacele posibile pentru a-l recupera, dar nu am reușit. A trebuit să caut ajutor până am aflat despre DR Isikolo. Mi-a acordat atenția și sprijinul maxim de care aveam nevoie și a făcut tot ce a putut și a adus bărbatul meu înapoi la mine, iar rezultatul care se manifestă după 48 de ore încă mă uimește. Acum dragostea și fericirea noastră a fost reînviată și să lucreze mai bine pentru noi. Nu mai intrați în panică pentru că și DR ISIKOLO vă poate ajuta. Doar trimite-i prin WhatsApp +2348133261196 sau e-mail-i prin: isikolosolutionhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  22. Căsătoria MEA A FUNCȚIONAT DIN NOU CU AJUTORUL DR. ISIKOLO, CARE ESTE CEL MAI CEST VORAȘTOR PE CARE ÎL POȚI GĂSI
    Eu sunt Helena Oscar. Casa mea a fost plină de probleme și mizerie nesfârșite care au dus la divorțul pe care nu mi l-am dorit niciodată cu soțul meu. Totul s-a prăbușit și ne-am dus pe drumuri separate. Am încercat să merg mai departe, dar mi-a fost atât de greu pentru că încă îmi iubeam soțul și fiica mea a plâns mereu dorindu-și tatăl înapoi. Nu am avut de ales decât să caut ajutor, ceea ce m-a determinat să îl contactez pe DR ISIKOLO după ce am văzut atât de multe remarci bune despre munca lui. M-a asigurat că mă împac pe mine și pe soțul meu cu vraja lui de reconciliere pe care a făcut-o. Mă bucur să vă spun tuturor că dragostea și fericirea au fost restabilite și ne-am revenit împreună și cred că va fi pentru totdeauna pentru noi și toate mulțumim lui DR ISIKOLO pentru că a făcut atât de mult pentru a-mi salva familia. Nu este niciodată prea ocupat să ajute pe cineva. Așa că contactează-l acum dacă și tu ai nevoie de ajutor. e-mail-i acum prin: isikolosolutionhome@gmail.com sau pur și simplu trimite-i prin WhatsApp/Telegram: +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  23. Bună tuturor, mă numesc Monica Lupău din Las Vegas și sunt aici pentru a-i mulțumi și doctorului Isikolo, pe care Dumnezeu l-a folosit pentru a-mi sălbătici situația și a restabili bucuria și fericirea în casa mea. Mi-am pierdut soțul din cauza unei doamne aflate în străinătate când a plecat să lucreze în aceeași regiune în care locuiește ea. Nu am știut niciodată tot ce s-a întâmplat până când un prieten de-al meu mi-a trimis fotografii cu amândoi împreună și mi s-a știut după aceea că acesta era motivul pentru care soțul meu s-a răcit față de mine și m-a lăsat în urmă. Soțul meu era hipnotizat și controlat mintea și știam totul când l-am contactat pe doctorul Isikolo când am căutat ajutor și nu am găsit niciunul. M-a asigurat de întoarcerea sa și că ne-am restabilit dragostea și fericirea, ceea ce a făcut și rezultatul a început să se manifeste după 48 de ore. Acum îmi am bărbatul înapoi și nu-i pot mulțumi suficient doctorului Isikolo pentru onestitatea și sprijinul său. Doar trimite-i prin WhatsApp +2348133261196 sau e-mail-i prin: isikolosolutionhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  24. Salutare tuturor, ma numesc Elena Caragiale. De ceva vreme, soțul meu locuia într-un alt apartament din cauza presiunii muncii și am fost foarte fericiți împreună, deși a stat departe de noi câteva luni. Nu știam că un coleg de la serviciu avea deja o aventură cu el, ceea ce l-a făcut pe soțul meu să depună de nicăieri un divorț împotriva mea. Știam că ceva nu este în regulă pentru că nu a trebuit niciodată să ne luptăm sau să ne certăm atât de mult ca să-l facem să plece. Am fost traumatizat și caut ajutor pentru a aborda situația care m-a condus la DR ISIKOLO din laudele pe care oamenii i-au făcut-o online. Am discutat pe larg și mi-a spus tot ce trebuia să știu despre ce s-a întâmplat și despre procesul de rezolvare a problemelor. Și-a îndeplinit promisiunile și l-a adus pe soțul meu înapoi la mine, iar procesul de divorț a fost anulat. Acum soțul meu s-a întors acasă la noi și suntem fericiți împreună. Este într-adevăr uimitor cum oamenii pot ajuta cu adevărat pe alții atunci când au nevoie. El te poate ajuta si pe tine. Doar trimite-i prin WhatsApp +2348133261196 sau e-mail-i prin: isikolosolutionhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  25. Buna tuturor. Numele meu este Maria Cornea. Sunt aici pentru a-i mulțumi grozavului Dr Isikolo pentru rezolvarea problemelor mele conjugale. Căsătoria mea s-a prăbușit din cauza problemelor și dificultăților nesfârșite pe care le-am avut cu soțul meu. A plecat fără să se uite înapoi și am fost singur atâtea luni. Familia lui a intervenit și tot nu s-a schimbat nimic. Am fost distrus din punct de vedere emoțional și mi-am pierdut speranța de a găsi dragostea din nou pentru că el era totul într-un bărbat pe care mi l-am dorit vreodată. La fel ca mulți oameni, am ajuns să cunosc despre DR ISIKOLO când am început să caut ajutor. Am discutat pe larg problemele mele și m-a asigurat că voi obține soluția de care aveam nevoie. Nu am avut de ales decât să-i respect procedurile și nu a întârziat nimic. A făcut o legătură de reuniune de dragoste pentru mine și soțul meu, iar dragostea și fericirea pe care le-am împărtășit au fost restabilite și a ajuns la mine exact după 48 de ore, așa cum a promis DR ISIKOLO. El este într-adevăr un ajutor minunat și este de încredere. dacă aveți probleme, trimiteți-i un mesaj prin WhatsApp +2348133261196 sau trimiteți-i un e-mail prin: isikolosolutionhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  26. Un mare mulțumire de la Marie Crișan lui DR ISIKOLO pentru că m-a ajutat să-mi refac casa stricata. Incoerența a fost la ordinea zilei în casa și căsătoria mea. Soțul meu a avut o problemă al naibii și mi-a rupt carnea de când am început să avem prea multe neînțelegeri. În unele zile, tocmai a plecat și nu s-a mai întors până în ultimele săptămâni. Am fost devastat și am încercat tot ce am putut să rezolv problemele, dar nu am reușit. A trebuit să caut ajutor și am fost îndrumat de un prieten să-l contactez pe DR ISIKOLO, ceea ce am făcut. Nu am știut niciodată că va fi posibil pentru că problemele persistaseră timp de doi ani întregi. DR ISIKOLO m-a asigurat și mi-a spus doar să am încredere în el și să cred că mi se vor îndeplini dorințele. Mi-a reparat căsnicia cu relația sa puternică de reuniune de dragoste și casa mea este din nou grozavă, iar soțul meu este cu mine pentru a nu mai pleca niciodată. Contactați-l și voi și credeți că vă poate ajuta pentru că nu are înregistrări proaste. Doar trimite-i prin WhatsApp +2348133261196 sau e-mail-i prin: isikolosolutionhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  27. Bună tuturor, vreau să împărtășesc experiența mea uimitoare cu cel mai mare vrăjitor Dr WALE. Soțul meu mă înșela și când am aflat că am avut o ceartă care l-a determinat să solicite un divorț, am plâns și m-am îmbolnăvit pentru că l-am iubit cu adevărat. Când căutam online citate de dragoste, am văzut oameni care vorbeau despre el și despre munca sa grozavă al cărui caz era similar cu al meu, i-au lăsat informațiile de contact, l-am contactat și mi-a spus să nu-mi fac griji că după o săptămână va anula divorțul și că soțul meu se va întoarce la mine după ce am făcut tot ce mi-a cerut să fac, spre cea mai mare surpriză a mea a doua zi seara a fost soțul meu, a îngenuncheat rugându-mă să-l accept înapoi, mulțumesc încă o dată Dr WALE, ești într-adevăr un binecuvântare pentru mine. El te poate ajuta si el. contactați prin WhatsApp/Viber: +2347054019402 sau e-mail: drwalespellhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  28. Numele meu este Elena Arcan. Soțul meu ne-a părăsit pe mine și pe fiul meu și nu s-a întors niciodată până când a intervenit DR ISIKOLO. Povestea mea nu diferă de ceilalți care și-au făcut timp pentru a împărtăși lumii informații despre el. Am avut probleme maritale cu soțul meu, care l-au făcut să mă părăsească și să călătorească în alt oraș. La un moment dat am fost deprimat și am primit ajutor de nicăieri până am intrat în contact cu Dr. Isikolo care m-a ajutat. A restabilit dragostea și conexiunea dintre mine și partenerul meu și l-am primit înapoi după 2 zile așa cum a promis. La fel ca toți ceilalți care vorbesc despre el, sunt aici să spun bine despre el și să-i mulțumesc pentru că a adus bucurie vieții mele încă o dată. Nu va da greș dacă îi încerci să te ajute și pe tine. Doar trimite-i un mesaj prin WhatsApp/Telegram: +2348133261196 sau e-mail: (isikolosolutionhome@gmail.com)

    RăspundețiȘtergere
  29. CĂUTAȚI AJUTOR PENTRU A-ȚI REDUCE EXISTUL LA DVS., CONTACTAȚI ACUM DR ISIKOLO
    Numele meu este Nadia Brancusi. Din abundența de bucurie, inima mea vorbește foarte bine despre DR ISIKOLO. A venit în ajutorul meu când viața mea a fost distrusă luni de zile. Iubitul meu m-a părăsit pentru o altă doamnă și nu știam că era controlat și hipnotizat. Am făcut tot ce am putut ca să-l fac să se întoarcă la mine, dar fără rezultat. A plecat din oraș cu doamna și nu am mai auzit de el și nici măcar nu l-am mai văzut. Am fost în căutarea ajutorului online când am citit despre modul în care DR ISIKOLO a ajutat alte femei care aveau aceleași probleme. L-am contactat și mi-a spus tot ce trebuie făcut, lucru pe care l-am respectat. Așa cum a promis, dragostea și fericirea pe care le-am împărtășit cu partenerul meu au fost restaurate, iar el a fost curățat de farmecul întunecat pe care l-au pus asupra lui și s-a întors la mine după 48 de ore. DR ISIKOLO este sincer în a ajuta oamenii și vă poate ajuta dacă decideți astăzi să îl contactați. Contactul său de e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com De asemenea, îl puteți WhatsApp pe +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  30. SOȚUL MEU A PLĂCAT ȘI DR ISIKOLO L-A REDUCAT LA MINE ȘI SUNT UIMIT ȘI A TREBUIT SĂ RĂSPÂND VESTIREA BUNĂ
    Mă numesc Anna Vlădescu. Când bărbatul meu m-a părăsit, am fost traumatizat și cu inima frântă și nu m-am putut obține luni de zile. Am făcut tot ce am putut să-l recuperez, dar fără rezultat. Am plecat într-un alt oraș, sperând să o iau de la capăt. Am intrat în contact cu un alt bărbat cu care am încercat din răsputeri să fiu, dar nu a ieșit pentru că nu puteam să-l iubesc. Știam că încă iubesc și îmi doresc bărbatul înapoi la mine. Așa că am început să caut ajutor și atunci l-am găsit pe DR ISIKOLO din diferite puncte de vedere pe care am citit despre el. Am vorbit și l-am făcut să înțeleagă tot ce trebuia să știu și am crezut în el și am respectat procedurile. A lucrat pentru mine și a restabilit dragostea și legătura dintre mine și bărbatul meu și, după 48 de ore, așa cum a promis, omul meu m-a căutat și am vorbit și a coborât să mă vadă unde sunt și am inventat lucrurile și am devenit din nou fericiți împreună. DR ISIKOLO este de încredere și te poate ajuta și pe tine dacă îl contactezi pentru orice. Doar trimite-i un mesaj prin WhatsApp +2348133261196 sau contactul lui de e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  31. Bună tuturor, mă numesc Monica Lupău și sunt aici pentru a-i mulțumi și doctorului Isikolo, pe care Dumnezeu l-a folosit pentru a-mi sălbătici situația și a restabili bucuria și fericirea în casa mea. Mi-am pierdut soțul din cauza unei doamne aflate în străinătate când a plecat să lucreze în aceeași regiune în care locuiește ea. Nu am știut niciodată tot ce s-a întâmplat până când un prieten de-al meu mi-a trimis fotografii cu amândoi împreună și mi s-a știut după aceea că acesta era motivul pentru care soțul meu s-a răcit față de mine și m-a lăsat în urmă. Soțul meu era hipnotizat și controlat mintea și știam totul când l-am contactat pe doctorul Isikolo când am căutat ajutor și nu am găsit niciunul. M-a asigurat de întoarcerea sa și că ne-am restabilit dragostea și fericirea, ceea ce a făcut și rezultatul a început să se manifeste după 48 de ore. Acum îmi am bărbatul înapoi și nu-i pot mulțumi suficient doctorului Isikolo pentru onestitatea și sprijinul său. Doar trimite-i prin WhatsApp +2348133261196 sau e-mail-i prin: isikolosolutionhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  32. SOȚUL MEU A PLĂCAT ȘI DR ISIKOLO L-A REDUCAT LA MINE ȘI SUNT UIMIT ȘI A TREBUIT SĂ RĂSPÂND VESTIREA BUNĂ
    Numele meu este Anna Vlădescu. Când bărbatul meu m-a părăsit, am fost traumatizat și cu inima frântă și nu m-am putut obține luni de zile. Am făcut tot ce am putut să-l recuperez, dar fără rezultat. Am plecat într-un alt oraș, sperând să o iau de la capăt. Am intrat în contact cu un alt bărbat cu care am încercat din răsputeri să fiu, dar nu a ieșit pentru că nu puteam să-l iubesc. Știam că încă iubesc și îmi doresc bărbatul înapoi la mine. Așa că am început să caut ajutor și atunci l-am găsit pe DR ISIKOLO din diferite puncte de vedere pe care am citit despre el. Am vorbit și l-am făcut să înțeleagă tot ce trebuia să știu și am crezut în el și am respectat procedurile. A lucrat pentru mine și a restabilit dragostea și legătura dintre mine și bărbatul meu și, după 48 de ore, așa cum a promis, omul meu m-a căutat și am vorbit și a coborât să mă vadă unde sunt și am inventat lucrurile și am devenit din nou fericiți împreună. DR ISIKOLO este de încredere și te poate ajuta și pe tine dacă îl contactezi pentru orice. Doar trimite-i prin WhatsApp +2348133261196 e-mail-i prin: isikolosolutionhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  33. POSIBILITATEA DE A RECIA FOTUL PARTENERULUI ÎNAPOI ESTE GARANTATĂ CU DR ISIKOLO. CONTACTATI-L ACUM
    Bună tuturor, Alexandra Bucătaru și nu am știut niciodată că există o mare posibilitate pentru mine de a-mi reveni pe bărbatul meu până l-am cunoscut pe DR ISIKOLO. A fost foarte greu pentru mine când iubitul meu m-a părăsit pentru o altă doamnă. Am fost devastat și nu m-am putut recupera. Prietenii și familia lui au făcut tot ce a putut pentru a ne reuni, dar s-a dovedit a eșuat. Am fost singur câteva luni și nu mă vedeam iubind pe altul. Așa că a trebuit să caut ajutor de la DR ISIKOLO, care mi-a oferit privilegiul de a mă asigura că mi-au fost îndeplinite dorințele inimii. Ne-a reunit și dragostea și fericirea au fost restaurate. Cuvintele lui sunt obligația lui și nu eșuează niciodată când promite cuiva 48 de ore de a obține rezultatul, ceea ce m-a uimit când propriul meu rezultat s-a manifestat. Nu vă deranjați să căutați ajutor în altă parte. Contactează-l acum. E-mailul lui: isikolosolutionhome@gmail.com sau trimite-i un mesaj prin WhatsApp: +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  34. CÂND CĂUTAȚI UN CASTĂTOR DE VORAȚI DE ÎNCREDERE PENTRU A VA AJUTA ȘI ÎȚI REDUCEȚI EXOSUL, CONTACTAȚI DR. ISIKOLO.
    Bună ziua tuturor. ma numesc Rosita Damian. A fost foarte greu pentru mine când iubitul meu m-a părăsit pentru o altă doamnă. Eram distrus emoțional și nu știam ce să fac ca să-l recuperez. Am fost în dificultate luni de zile și am continuat să caut ajutor de pretutindeni până am ajuns să aflu despre DR ISIKOLO. L-am contactat și i-am explicat problemele mele. A fost dispus să mă ajute și să mă îndemne să respect procedurile, astfel încât să poată restabili dragostea dintre mine și bărbatul meu și, de asemenea, să se asigure că am fost amândoi înapoi unul la celălalt. Am îndeplinit toate cerințele și și-a făcut treaba. După 48 de ore, am primit un mesaj de la iubitul meu în care îmi cerea o întâlnire ca să putem arunca lucrurile la gunoi. Acum suntem din nou împreună și totul datorită lui DR ISIKOLO. El te poate ajuta și pe tine dacă ești dispus să crezi și să rămâi plin de speranță. Doar e-mail-i prin: isikolosolutionhome@gmail.com De asemenea, puteți să-l trimiteți prin WhatsApp la +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  35. Un mare mulțumire de la Maria Fieraru lui DR ISIKOLO pentru că m-a ajutat să-mi refac casa stricata. Incoerența a fost la ordinea zilei în casa și căsătoria mea. Soțul meu a avut o problemă al naibii și mi-a rupt carnea de când am început să avem prea multe neînțelegeri. În unele zile, tocmai a plecat și nu s-a mai întors până în ultimele săptămâni. Am fost devastat și am încercat tot ce am putut să rezolv problemele, dar nu am reușit. A trebuit să caut ajutor și am fost îndrumat de un prieten să-l contactez pe DR ISIKOLO, ceea ce am făcut. Nu am știut niciodată că va fi posibil pentru că problemele persistaseră timp de doi ani întregi. DR ISIKOLO m-a asigurat și mi-a spus doar să am încredere în el și să cred că mi se vor îndeplini dorințele. Mi-a reparat căsnicia cu relația sa puternică de reuniune de dragoste și casa mea este din nou grozavă, iar soțul meu este cu mine pentru a nu mai pleca niciodată. Contactați-l și voi și credeți că vă poate ajuta pentru că nu are înregistrări proaste. Doar trimite-i prin WhatsApp +2348133261196 sau e-mail-i prin: isikolosolutionhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  36. Căsătoria MEA A FUNCȚIONAT DIN NOU CU AJUTORUL DR. ISIKOLO, CARE ESTE CEL MAI CEST VORAȘTOR PE CARE ÎL POȚI GĂSI
    Eu sunt Helena Breban. Casa mea a fost plină de probleme și mizerie nesfârșite care au dus la divorțul pe care nu mi l-am dorit niciodată cu soțul meu. Totul s-a prăbușit și ne-am dus pe drumuri separate. Am încercat să merg mai departe, dar mi-a fost atât de greu pentru că încă îmi iubeam soțul și fiica mea a plâns mereu dorindu-și tatăl înapoi. Nu am avut de ales decât să caut ajutor, ceea ce m-a determinat să îl contactez pe DR ISIKOLO după ce am văzut atât de multe remarci bune despre munca lui. M-a asigurat că mă împac pe mine și pe soțul meu cu vraja lui de reconciliere pe care a făcut-o. Mă bucur să vă spun tuturor că dragostea și fericirea au fost restabilite și ne-am revenit împreună și cred că va fi pentru totdeauna pentru noi și toate mulțumim lui DR ISIKOLO pentru că a făcut atât de mult pentru a-mi salva familia. Nu este niciodată prea ocupat să ajute pe cineva. Așa că contactează-l acum dacă și tu ai nevoie de ajutor. e-mail-i acum prin: isikolosolutionhome@gmail.com sau trimite-i prin WhatsApp: +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  37. Mă numesc Maria Ciorbă. N-am știut niciodată că oamenii ar putea fi atât de amabili, altruişti și uimitori până când DR ISIKOLO m-a ajutat cu problemele mele în căsătorie. Unirea mea cu soțul meu nu a durat până la un an când am început să avem probleme. Era atât de frecvent încât am căzut în depresie și am continuat să mă lupt cu ea și, în același timp, soțul meu m-a părăsit și a jurat să nu mă mai întorc niciodată. Nu știam ce să fac cu viața mea în acel moment. A trebuit să continui să caut ajutor până când DR ISIKOLO mi-a venit în ajutor. După ce a făcut consultările cuvenite, mi-a fost clar că fosta iubită a soțului meu l-a tot manipulat ca să-l poată primi înapoi. Mi s-a spus ce să fac de către DR ISIKOLO și cu toată siguranța, trebuie să obțin rezultatul după 2 zile pe care l-am respectat și el m-a ajutat și rezultatul a fost atât de uimitor. Acum soțul meu s-a întors la mine și ne concepem primul nostru copil cu căldură și fericire. dacă aveți probleme similare sau de dragoste, trimiteți-i un mesaj prin Viber/WhatsApp +2348133261196 sau trimiteți-i un e-mail la: isikolosolutionhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  38. Am văzut o postare despre Dr. DAWN pe această pagină de Facebook, cum a ajutat oamenii să-și refacă căsnicia și relația ruptă, l-am contactat pe Whatsapp pentru că am avut aceeași problemă cu soțul meu, m-a lăsat cu cei 2 copii ai noștri și m-a dorit să depun acte de divorț. L-am contactat pe Dr. DAWN și i-am explicat totul și el a promis că va restabili pacea și fericirea în căsnicia mea,
    Nu știu cum a făcut-o, dar soțul meu s-a întors și mi-a cerut iertare, suntem împreună în ultimele 4 luni și mă tratează cu grijă și dragoste,
    Sunt atât de fericit să împărtășesc această mărturie tuturor celor de aici, contactați-l dacă aveți provocări în viață, cu siguranță vă va ajuta: el este Whatsapp:+2349046229159

    RăspundețiȘtergere
  39. MULȚUMESC DR ISIKOLO M-A VENIT ÎN SALVARE ÎN CELE MELE MOMENTE MELE.
    Eu sunt Anna Lupan. Eu și soțul meu ne-am luptat cu probleme maritale în ultimele 6 luni și nu știam că familia este creierul din spatele problemelor pe care le-am avut vreodată. Problemele au escaladat și în cele din urmă s-a mutat din casă. Eram singur cu fiica mea și viața era mizerabilă fără el lângă mine. Am făcut tot ce am putut pentru a pune capăt problemelor, dar fără rezultat. Așa că a trebuit să caut ajutor, ceea ce m-a determinat să îl contactez pe DR ISIKOLO. Așa cum mi-am dorit mereu, mi-a auzit strigătul și mi-a venit în ajutor. A rezolvat problemele pe care le-am avut si eu si sotul meu am revenit impreuna si inca ma uimeste cand primesc rezultatul in 2 zile asa cum mi-a promis. Dacă ai probleme cu partenerul tău, contactează-l acum și el nu te va dezamăgi, deoarece este de încredere și de încredere. e-mail-i: isikolosolutionhome@gmail.com sau trimite-i un mesaj prin WhatsApp: +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  40. POSIBILITATEA DE A RECIA FOTUL PARTENERULUI ÎNAPOI ESTE GARANTATĂ CU DR ISIKOLO. CONTACTATI-L ACUM
    Bună tuturor, sunt Alexandra Bucătaru. Nu am știut niciodată că există o mare posibilitate de a-mi avea bărbatul înapoi la mine până când l-am întâlnit pe DR ISIKOLO. A fost foarte greu pentru mine când iubitul meu m-a părăsit pentru o altă doamnă. Am fost devastat și nu m-am putut recupera. Prietenii și familia lui au făcut tot ce le-a putut pentru a ne reuni, dar s-a dovedit a eșuat. Am fost singur câteva luni și nu mă vedeam iubind pe altul. Așa că a trebuit să caut ajutor de la DR ISIKOLO, care mi-a oferit privilegiul de a mă asigura că mi-au fost îndeplinite dorințele inimii. Ne-a reunit și dragostea și fericirea au fost restaurate. Cuvintele lui sunt obligația lui și nu eșuează niciodată când promite cuiva 48 de ore de a obține rezultatul, ceea ce m-a uimit când propriul meu rezultat s-a manifestat. Nu vă deranjați să căutați ajutor în altă parte. Contactează-l acum. E-mailul lui: isikolosolutionhome@gmail.com sau trimite-i un mesaj prin WhatsApp: +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  41. CU DR ISIKOLO, ESTE FOARTE POSIBIL SA REVENI CU fostul tau
    DR ISIKOLO nu poate fi comparat în ceea ce privește soluțiile pentru relația dvs. sau problemele conjugale. Numele meu este Geanina Zepa. M-am luptat cu depresia de foarte mult timp știind că este ca urmare a durerii de inimă când iubitul meu m-a părăsit pentru o altă doamnă. Nu am știut niciodată că a luat decizia de a pleca de la mine până când au trecut luni și nu am reușit să-l ajung. A trebuit să-l contactez pe DR ISIKOLO când am aflat de el. Mi-a spus tot ce trebuia făcut pentru a restabili dragostea și conexiunile dintre mine și bărbatul meu pe care le-a făcut. Rezultatul a început să se manifeste după 48 de ore, așa cum a promis. Acest lucru poate suna ciudat, dar este 100% adevărat că nu dă greș pe nimeni. Nu vă mai faceți griji și contactați-l acum. e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau trimite-i un mesaj prin WhatsApp +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  42. Salutare prieteni, sunt Aina și nu am crezut niciodată în nimic supranatural, dar un om puternic numit Dr Ajayi m-a făcut să am o altă viziune asupra vieții. L-am întâlnit pe omul puternic Dr Ajayi online, când treceam prin dureri emoționale, pentru că iubitul meu de 4 ani m-a părăsit pentru o altă femeie fără ca noi să avem vreo neînțelegere. I-am explicat situația mea puternicului Dr Ajayi și m-a făcut să înțeleg că ceea ce se întâmplă nu este firesc și mi-a spus pașii de urmat pentru a-mi recâștiga iubitul, i-am urmat instrucțiunile și după 2 zile iubitul meu care m-a părăsit de 8 luni. deblochează-mă de pe platforma lui de socializare și m-a contactat că se întoarce acasă și ar trebui să-l iert. de atunci, viața mea amoroasă a fost minunată. Îți mulțumesc Dr. Ajayi pentru că m-ai făcut să cred în supranatural, dacă ai nevoie de ajutor în viața ta amoroasă, Dr Ajayi este 100 SIGUR. contactați-l pe e-mail: drajayi1990@gmail.com sau Viber / Whatsapp: +2347084887094

    RăspundețiȘtergere
  43. POSIBILITATEA DE A RECIA FOTUL PARTENERULUI ÎNAPOI ESTE GARANTATĂ CU DR ISIKOLO. CONTACTATI-L ACUM
    Mă numesc Alexandra Bucătaru. Nu am știut niciodată că există o mare posibilitate de a-mi avea bărbatul înapoi la mine până când l-am întâlnit pe DR ISIKOLO. A fost foarte greu pentru mine când iubitul meu m-a părăsit pentru o altă doamnă. Am fost devastat și nu m-am putut recupera. Prietenii și familia lui au făcut tot ce le-a putut pentru a ne reuni, dar s-a dovedit a eșuat. Am fost singur câteva luni și nu mă vedeam iubind pe altul. Așa că a trebuit să caut ajutor de la DR ISIKOLO, care mi-a oferit privilegiul de a mă asigura că mi-au fost îndeplinite dorințele inimii. Ne-a reunit și dragostea și fericirea au fost restaurate. Cuvintele lui sunt obligația lui și nu eșuează niciodată când promite cuiva 48 de ore de a obține rezultatul, ceea ce m-a uimit când propriul meu rezultat s-a manifestat. Nu vă deranjați să căutați ajutor în altă parte. Contactează-l acum. E-mailul lui: isikolosolutionhome@gmail.com sau trimite-i un mesaj prin WhatsApp: +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere